šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (21.2.2010 15:45:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, žal sem jo videla samo na reklamah, samo če je pohvaljena, potem ni kar brezveze. Bom pogledala na forum, če je prou kaka tema o sestavinah pa ti povem. A jo ni tut olivca pohvalila?! tubby, misliš mehansko al 'kemično' čiščenje? jaz si pore čistim ročno, prej si fajn kožo navlažim, potem pa z res čistimi rokami stiskam... in to je to... ko si enkrat očistiš, bi blo potem pa treba res dnevno čistit pa kake kisline (salicilna, glikolna) uporabljat, samo jaz se temu izogibam dokler dojim... sicer eni pravijo da nič ne vplivajo, drugi da ja... Oboje, s čim navlažiš? daš kako masko pol gor??? ja, dam potem masko gor navlažim pa najprej z umivanjem, če maš možnost je pa itak najbolj fino s kamilcami, al mal pare, al pa mlačne na vato pa ornk po obrazu O madonca ste pridne, tuki pa jaz čisto odpovem - voda pa občasno krema od Avene. Če bi bili od mene odvisni bi kozmetična industrija propadla. Tanja, Tubby - jaz tudi gojim upe na lastno štalco pa bolj slabo kaže, oz. bo še grdo (žlahta), pa še pol bo treba novo sezidat. Ma raje ne razmišljam, ker sem potam še dva dni slabe volje.
|
|
|
|