Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:42:08
|
|
|
|
majuška10
|
mi smo kr pico naročili - se odlično klapa z mojo lenobo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:42:29
|
|
|
|
šivilja
|
No, zdaj sem pa spet ženska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:46:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:48:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. Flaška...dragica, zdej sm jo še jst dobila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:48:53
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. koga?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:49:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska za telovadbo velja. kje pa to sploh je?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:50:49
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, sem ti poslala sms
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:52:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. koga? svoje otroke Drugač sta v varstvu aveš. Pa sem se preveč razvadla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:53:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. boga ti in boga onadva...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:53:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. Flaška...dragica, zdej sm jo še jst dobila. Od kej pa ti??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:54:26
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, še kosilo za sebe moram spacat... solata in konjski rezanci
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 14:55:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, še kosilo za sebe moram spacat... solata in konjski rezanci Si pridna! Skor edina ki se ji kaj da danes (Razen Šivilja je še ful pridna- pa ostale ki so tiho in kuhajo ) Ja sej sta onadva bolj boga- sam se še men počas loteva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:00:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, še kosilo za sebe moram spacat... solata in konjski rezanci Si pridna! Skor edina ki se ji kaj da danes (Razen Šivilja je še ful pridna- pa ostale ki so tiho in kuhajo ) ma kaki pridna, tole je v 5 min. največ dela imam s pranjem solate rezance vržem samo v ponev in je v par minutah pečeno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:22:39
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - hvala, sem vedla, da me ne boš razočarala Ledenka - midva sva v sredo jedla konjske rezance zraven riža - je blo dobro, samo spet smrdelo, ko se peče. Telovadba je pa na Celovški v stavbi zavarovalnice Tilia nasproti LPP, bom preverila še hišno številko, da si ogledaš Flaska - sočustvujem, to pa je dejansko sr.nje, upam da čimprej mine. Samo da ne bo kdo še dehidriral. Kuhanje kosila - jaz sem od doma navajena, da je vsak dan kosilo, mislim da je v devetih letih in pol mož ene dvakrat ostal brez - drugače ga pa vedno skuham ali pa mu ga drugače preskrbim (mama, tast)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:26:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. Flaška...dragica, zdej sm jo še jst dobila. Od kej pa ti?? Ne vem... Sem te čakala ponoči, da prideš mal moji dve prestrašit, pa te ni blo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:27:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja, ti si pa itak zakon Tako pridna pa še o četrtem razmišljaš Jaz včasih pomislim zakaj sem se sploh odločila za otroke ko me pa tako hitro ob živce spravijo Nisem baš rojena mama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:29:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja, ti si pa itak zakon Tako pridna pa še o četrtem razmišljaš Jaz včasih pomislim zakaj sem se sploh odločila za otroke ko me pa tako hitro ob živce spravijo Nisem baš rojena mama Si mi iz jezika vzela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:29:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. Flaška...dragica, zdej sm jo še jst dobila. Od kej pa ti?? Ne vem... Sem te čakala ponoči, da prideš mal moji dve prestrašit, pa te ni blo. Dej nehi. Bi imeli nočne more še leto po mojem nočnem obisku. Sicer bi res lahko prišla, itak nisem nič spala ker me grlo boli k norc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:31:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja, ti si pa itak zakon Tako pridna pa še o četrtem razmišljaš Jaz včasih pomislim zakaj sem se sploh odločila za otroke ko me pa tako hitro ob živce spravijo Nisem baš rojena mama Si mi iz jezika vzela japajade. Ti si tut rojena mamica... Dejavna na spletu, v kuhinji, otroke popedenaš endvatri, hujšaš, žuraš vsak večer z litrco rdečga... Kaj bi sploh še rada. Perfektmum
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:32:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
U šit. Maji je dolgčas, men je pa že dosadna. Zdej pa ne vem kako se bova zmenile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:33:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No, zdaj sem pa spet ženska Ojej. Spet drek Driska mislim Zdej mam pa že dost počas. Tri tedne ju že gledam. Flaška...dragica, zdej sm jo še jst dobila. Od kej pa ti?? Ne vem... Sem te čakala ponoči, da prideš mal moji dve prestrašit, pa te ni blo. Dej nehi. Bi imeli nočne more še leto po mojem nočnem obisku. Sicer bi res lahko prišla, itak nisem nič spala ker me grlo boli k norc E vidiš...bi pili brinjevc, driskali, vriskali... Jst tut nisem nič spala...zvečer sem eno igrco igrala s ful barvami in pol mi je celo noč švigalo pred očmi. Moj je pršu okol polnoči prespat domov in je ful prehlajen in je smrčal k norc. Sem se ob enih prestavla na kavč, pol se je Z ob 4 zbudila in sva se zamenjala. Jst v postlo, on na kavč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:36:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja, ti si pa itak zakon Tako pridna pa še o četrtem razmišljaš Jaz včasih pomislim zakaj sem se sploh odločila za otroke ko me pa tako hitro ob živce spravijo Nisem baš rojena mama Si mi iz jezika vzela japajade. Ti si tut rojena mamica... Dejavna na spletu, v kuhinji, otroke popedenaš endvatri, hujšaš, žuraš vsak večer z litrco rdečga... Kaj bi sploh še rada. Perfektmum O hvala flaška...ampak to se tebi sam zdi. V bistvu mi je fanj, kr je maša boljše in pol zabava zarjo že cel dan. Jst pa lenobno tle sedim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:49:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jst pa lenobno tle sedim. Evo, točno pravilno. To dela(mo) samo perfectmum- ice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:51:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jst pa lenobno tle sedim. Evo, točno pravilno. To dela(mo) samo perfectmum- ice Itak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 15:54:32
|
|
|
|
šivilja
|
Flaska, Maja - meni se pa zdi, da ste (smo) tukaj same fajn mamice, ker se po najboljših močeh trudimo za svoje sončke. Dokler so otroci zadovoljni, siti... je vse ok, slabe mame se po mojem začnejo pri zanemarjanju, zlorabah in nasilju. Takih ma mislim, da med nami ni. Spravijo pa mene tudi ob živce (tako kot smo mi svoje starše) Ja pa tako, da smo različni - jaz sem tipična rakica in imam dom in družino zapisano v zvezdah. In mi to veliko več pomeni in me veseli kot kariera ipd. V določenih gospodinjskih opravilih prav uživam (druga so pa pač nujno zlo) in mi jih zato ni težko narest oz. so mi v veselje npr. kuhanje, pečenje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?