Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (5.3.2010 20:33:12)
|
samo vprašanje: za na sneg moram kupiti sončno kremo in vazelin. pa me zanima, ali naj kupim tisto od DM (stane 4€) ali Nivee (8€), ki je v kompletu (bel vazelin) ali naj kupim posebej sončno kremo in posebej vazelin dan minil. otroka še ne spita. ampak sta tako luštna, da... več takšnih dni in večerov, prosim! meduzica, mi imamo obroč, ki ima spodaj luknji za nogice... sicer je možno, da pade ven, če se obrne ampak ga verjetno ne boš samega pustila v obroču sredi bazena... dovolj so samo plavalne pleničke, lahko pa imaš oboje zaradi videza. neoprenske hlačke ga malo bolj ogrejejo. ledenka, HB da je M. pokazal sposobnosti telovadcev in da je z njim vse okej. zdaj res prihaja obdobje, ko postajajo pogumni, a so še glede pazljivosti premajhni. se učijo. U. se je že naučil, da gre ritensko dol iz blazine ali kavča... ampak če kaj všečnega zagleda, se požene za tem z glavo (na previdnost pozabi). glede torbic... sem zadnjič v Intersportu zagledala eno, ki mi je bila res všeč. bo moja, če mi bo naslednjič še vedno všečna. zdaj greva pa z O.jem pravljice brat... lahko noč!
|
|
|
|