Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (4.3.2010 11:58:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Ojla punce!! Se vam spet mal oglašam..mah tale naš Tian jst nevem al je tak razvajenček al je to že mal hudobija in izkoriščanje staršev,sem ga res komaj uspavala nonstop res nagaja odkar smo preseljeni ...v svoji sobi so noče igrati ma da mu dam še 1000 novih igrač spet pride v dnevno sobo in vse razmeče......sej upam da bo res kmalu bolje! Nosečnost zaenkrat poteka brez problemov,drug teden imamo morfologijo,brcike že malo čutim. otroški dodatek:a morš 1 mesec prej oddat vlogo al kako? majuška: kako je zdej z vrtcem jst sem šla po vlogo i je potrebno odati do 12.3 ampak mam tak filing da bo zavrnjen bo res teška da ga dobi s 1.9! Zanima me kako punce ki imate več otrok ali dva kako si porazdelite vse skupaj da poteka dokaj normalno,ker jst si ressss neprestavljam,kako bo ko bomo meli še eno štručko Tian je pa zadnje čase čist hudiček in nagaja,fora je pa vtem da tako majhenmu nemoreš dopovedat in sploh nerazume kaj hočem! Včeraj sem prišla iz seveda 3. nadstropja ven sem ga dala v voziček in frajerček ni hotel biti v vozu sva bila pol urce vzunaj in sva mogla spet gor...tako da danes čakam mojega d agremo skupaj ven. Dejte mi povedat a vi še dajete kapljice AD3 svojim malčkom in kako je stem....ker pri nas sem jih dobila ko je bil star 1 mesec in potem nič več nismo dobili od pediatra,res pa da je imel od njih krče in res je bil revček,drugače pa berem na forumih da ene mamice sploh nedajejo druge še dajejo in me je začelo skrbeti da mi jih je pediater pozabil prespisat,jst pa opomnit! Se katere tuki gor spozna bolj na vozičke.........rabila bi kakšen nov voziček trikolesnik marelo oziroma zelo lahek voziček,da se lahko gor priklopi bagypood(ta dodatni sedež za otroka),ker na vse vozičke nepaše! 1. organizacija pride sama po sebi, naj te ne bo strah kako se boš zorganizerala, ker pride samo po sebi... 2. men je lih včeraj na sistemackem rekla naj ji jih še dajam, do konec meseca, pol pa naj neham... 3. za vozičke se pa nažalost ne spoznam
|
|
|
|