|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
14.2.2010 10:04:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

pri nas oba smučava, v bistvu moj borda, ampak bo nazaj na smučke prešaltal, meni pa zadnjih par let na smučišču ful želodec nagaja, imam neke slabosti,... nevem zakaj... tko da me vedno manj veseli... malega bova pa sigurno tudi naučila...

no midva sva oba na smučkah čeprav me je malo zamikal tud bord ampak me je minilo ko mi grejo kdaj na smučišču na živce ker je celo smučišče njihovo...ker grejo čez celo progo levo in desno...in je hitro karambol lahko

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.2.2010 10:07:39   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

pri nas oba smučava, v bistvu moj borda, ampak bo nazaj na smučke prešaltal, meni pa zadnjih par let na smučišču ful želodec nagaja, imam neke slabosti,... nevem zakaj... tko da me vedno manj veseli... malega bova pa sigurno tudi naučila...

no midva sva oba na smučkah čeprav me je malo zamikal tud bord ampak me je minilo ko mi grejo kdaj na smučišču na živce ker je celo smučišče njihovo...ker grejo čez celo progo levo in desno...in je hitro karambol lahko

mene je bordanje mikalo ene 10 let nazaj, pa sem vesela da nisem prešaltala na bord... zdej pri tridesetih in kasneje bi blo vedno težje... mojmu se je čisto zamerlo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.2.2010 10:19:11   
Anonimen
no super za vse ki se spravte na smučke ali borde, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dudica: tukaj v Logatcu so tečaji za od 4leta naprej tako da ne bi prišlo še letos upoštev...

Neposredna povezava do sporočila: 378
14.2.2010 10:43:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

no super za vse ki se spravte na smučke ali borde, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dudica: tukaj v Logatcu so tečaji za od 4leta naprej tako da ne bi prišlo še letos upoštev...

U rovtah mamo pa od 0 naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.2.2010 10:46:00   
eelyy
Jutro!!

No sem zaspala ob 2h zjutraj sploh nevem kaj je bilo T. malo ima nosek zamašen(sem dala fiziološko in še enkrat sem našpricala z operilom)a mislite da lahko nosek tok otročka muči da je res vpillllll na ves glas sej mu je še glasu skoraj zmankalo in da toliko z nogam udarja v naju,da je to nemogoče..me je kar sram sosedov so so bohved kaj mislili da je?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.2.2010 10:57:08   
eelyy
Imam še eno vprašanje včeraj sem dobila za darilo za T. jatarjevo ogrlico(pomaga pri izraščanju zobku) in ker sem se bala da ima to vratu ponoči da se nebi kaj zgodilo sem mu je snela dol in me zdaj zanima če je mogoče Tian zaradi tega tako neprestano jokal potem ko sem mu jo nataknil gor je pa spet lepo zaspa,seveda se je zbujal in obračal(zaradi noska)..mislite,da je to kakšna metoda,da se tega nesme dajati dol??????

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 381
14.2.2010 11:00:25   
maja1488
Jutro! Spali do osmih. Moj je šel že delat, me pa čakamo mojo sestro in gremo gledat pustno povorko.

Aja majuška...nimam pojma kolko skupin bo. Je pa ful sonce in kr toplo že zdaj, tko da predvidevam, da bo gužva. Maškar je pa itak vseko leto več.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.2.2010 11:01:31   
Dudica1
maja še k nam sončka!!!!!!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 383
14.2.2010 11:02:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Imam še eno vprašanje včeraj sem dobila za darilo za T. jatarjevo ogrlico(pomaga pri izraščanju zobku) in ker sem se bala da ima to vratu ponoči da se nebi kaj zgodilo sem mu je snela dol in me zdaj zanima če je mogoče Tian zaradi tega tako neprestano jokal potem ko sem mu jo nataknil gor je pa spet lepo zaspa,seveda se je zbujal in obračal(zaradi noska)..mislite,da je to kakšna metoda,da se tega nesme dajati dol??????

za to sem že slišala kaj več pa o tem ne vem,baje pa da res pomaga.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.2.2010 11:07:24   
eelyy
Dudi: Sej si preberi na fcb o tej ogrlici...nevem res mogoče tega nesmeš dol dajat je pa fulll hudo blo ko mu nisem mogla pomagat..je bil moj že tok jezen je rekel bo ogrlico to sam zdej čez oken vrguuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
14.2.2010 11:09:47   
Dudica1
user posted image user posted image

Lačna sem!

Pol pa gremo na smuk

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.2.2010 11:10:25 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.2.2010 11:14:47   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro! Spali do osmih. Moj je šel že delat, me pa čakamo mojo sestro in gremo gledat pustno povorko.

Aja majuška...nimam pojma kolko skupin bo. Je pa ful sonce in kr toplo že zdaj, tko da predvidevam, da bo gužva. Maškar je pa itak vseko leto več.

sonček?????user posted image user posted image  a "oko nas magla svuda"user posted image  sem vedla da bi mogla bit doluser posted image user posted image user posted image !!!!
ampak jutri pa najbrž pridem dol, a v torek bo tudi kje kaj za otroke?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.2.2010 11:18:51   
FLASK_A
Današnji dan bi pa najrajš preskočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa mogoče še kar cel naslednji teden.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.2.2010 11:20:20   
majuška10
eelyy, ko smo našmu izpirali noska se je tudi grozno drl, ampak nimaš kaj, to mora potrpeti pa pika! bog ne daj da mu bi šlo pol na ušeska, takrat je baje šele hudo...glede ogrlice ne vem, prvič v bistvu slišim, kje si jo pa dobila?
ma mi smo nekako prestali te zobke, brez vsakršnih mazilc in reči; dala sem mu kej za gristi, pa si je pol drgnil dlesen, sicer pa  mislim da mu gre že 8 ven, sam moram še preverituser posted image

častim kofi :-)

Neposredna povezava do sporočila: 389
14.2.2010 11:20:44   
majuška10

Neposredna povezava do sporočila: 390
14.2.2010 11:21:44   
majuška10
s srčkom...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
14.2.2010 11:24:48   
majuška10
no sej vidim da spet nobene ni.... a ste vsi v maškarah, al "valentinujete"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
14.2.2010 11:26:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

U rovtah mamo pa od 0 naprej user posted image

aja....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
14.2.2010 11:32:00   
ledenka
jutro!

danes je pomemben dan,
M. je prvič šel na stran user posted image user posted image user posted image

sem ga dala na kahlo in se je pokakal user posted image upam, da ni bilo zgolj slučajno... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.2.2010 11:32:22   
maja1488
majuška...za torek nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.2.2010 11:36:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jutro!
danes je pomemben dan,
M. je prvič šel na stran user posted image user posted image user posted image
sem ga dala na kahlo in se je pokakal user posted image upam, da ni bilo zgolj slučajno... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.2.2010 11:38:05   
ledenka
flaska user posted image user posted image user posted image za tvoja dva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 397
14.2.2010 11:40:44   
FLASK_A

flaska user posted image user posted image user posted image za tvoja dva user posted image

hvala user posted image
Zdej sem pa že res sita mamauser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
14.2.2010 11:42:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

hvala user posted image
Zdej sem pa že res sita mamauser posted image user posted image

borovničevec? pa ne za J in M, ampak zate user posted image smrdelo bo še vedno, sam tebi bo ravno user posted image

hm, mogoče bi morala otroku dat malco...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 399
14.2.2010 11:59:29   
majana79
Dan!

J. je že malo boljše, jaz slabše, mojega je začelo grlo bolet... če bo šel na bolniško, se spokamo k mojim

vas pogrešam, samo če mam prenosnika v postelji, je J. prec na njem in bi rad tipkal user posted image user posted image

šivilja, smo bili samo za 15 minut na dvorišču včeraj, in je J. očitno pomagalo, meni pa ne user posted image je bil pa res lep dan

grem si nos pucat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?