šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (1.3.2010 9:59:21)
|
Evo, H. spi, jaz pa jem zajtrk - šaumrola in čaj za dojenje Ledenka . jaz pa še nisem dobila Tewic, pa sem kar dosti pred tabo naročila (naj bi pa bile na poti) - a maš kakšne veze Flaska - bilo je pozno pomladi, krasen dan, oni pa mize v vsaki mišji luknji, ki so jo našli. In seveda niso sfolgali. Smo bili štirje odrasli in štirje majhni otroci ( ki ne zdržijo dolgo v gostilni). SMo narčili pijačo in hrano, so prinesli en del pijače in juhe za otroke, potem pa nas uro in pol ni nihče pogledal. Otroci so pojedli juho in začeli sitnarit. Pri drugih mizah pa so ljudje prihajali, dobili hrano, pojedli in odhajali. Mi pa čakali kot bebci. Otroci so se metali po tleh...Vsakih 15min smo vprašali in vedno smo bili naslednji na vrsti - drugače bi že zdavnaj šli drugam. Potem je pa le natakat izjavil, da kuhna ne sfolga toliko naročil in takrat mi je pa film počil. Da so tako pogoltni, da postavijo miz preveč kolikor zmorejo. In da nekatere postrežejo prej, čeprav so prišli za nami... Očitno nismo naročili za dovolj denarja. Skratka ne vem zakaj so nas ignorirali. Sem se drla ene pet minut, je poslušal cel lokal, potem so mi začeli nekaj grozit, pa sem rekla, da lahko inšpekcijo pokličem, pa so čudežno utihnili. In smo se spakirali in šli, brez da bi plačali tiste juhe in nekaj pijače (itak nismo dobili vse). To je bilo ene tri leta nazaj. Letos pozimi sem premagala odpor in sem bila enkrat tam - je bilo dobro in hitro, res pa je da je bil lokal praktično prazen. Očitno so pač pohlepni.
|
|
|
|