Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:52:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A ti je majana kar fino svetovala. včasih so dajali za vsak kašelj antibiotik, zdaj pa moraš prav zatežit, če želiš, da otroku pregledajo kri in urin.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a se nam važiš s sončkom ali s pospravljenim stanovanjem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:54:19
|
|
|
|
Dudica1
|
midva z majem sva šla pregledat kri in je bla kri super on pa vročino in bruhal...tako da večina tud na krvi ni nič.Je samo virus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, ste že okej? ko sem danes O.ja peljala v vrtec, je bil kar prazen... očitno so res viroze na pohodu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:56:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, s sončkom. Sam mi nič ne pomaga če zdej ne smeva ven. Zato pa imam tut pospravljeno- sem že posesala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:58:29
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tole je blo Starševske resnice (dokumentarna) Having a Baby Ruined My Life, angleška dokumentarna oddaja Starševstvo in vse, kar je povezano z otroki, je bilo vedno hvaležna medijska tema. Knjigarne so polne knjig z nasveti za mlade starše, svoje dojenčke pa lahko vpišete v raznorazne tečaje - od joge do plavanja. Vendar pa je skoraj nemogoče brez zgražanja in obsodb javno povedati, da marsikdo starševstvo obžaluje in da jim je to na nek način uničilo življenje. Izguba libida, prepiri zaradi denarja in vzgoje, fizična izčrpanost in dolgočasno družabno življenje so le nekatere teme, ki postanejo po otrocih izredno aktualne. Ufh. Bom kar tiho Aha....že molčim.... Pri nas je tut sonček....mi dviguje pritisk ta klin.č.ev fasader. Eno leto je odkar so začeli delat. Mater sem jezna! Midve tut ne bova šle nč ven. Kašlja ko en star ata.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:58:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, ste že okej? ko sem danes O.ja peljala v vrtec, je bil kar prazen... očitno so res viroze na pohodu. ja smo ja,smo samo še utrujeni tako da še danes pomoje malo poležimo jutri bomo pa že čist vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 8:59:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 midva z majem sva šla pregledat kri in je bla kri super on pa vročino in bruhal...tako da večina tud na krvi ni nič.Je samo virus Potem pa bo kmal mimo. Samo da ni nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:04:11
|
|
|
|
Leela
|
Jutro, Včeraj tista oddaja je res vredu, sem se prav nasmejala. Očitno so občutki ob tem univerzalni . L. je tudi s težavo šel v vrtec. Ja čudn, če je pa včeraj ob pol enajstih zaspal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:07:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 midva z majem sva šla pregledat kri in je bla kri super on pa vročino in bruhal...tako da večina tud na krvi ni nič.Je samo virus Potem pa bo kmal mimo. Samo da ni nič. bo bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam pa danes občutek svobode_in upam, da bo sonce prijetno. tiste, ki ste doma, en velik ! naj se otročki pozdravijo, da boste lahko uživali v prihajajoči pomladi! ! grem ven_opravki in en dolg sprehod. sem pozabila vprašati, kam bodo šli danes vrtičkarji, tako da upam, da jih z U.jem ne srečava.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:15:01
|
|
|
|
majana79
|
eno vprašanje... tiste, k se vam ponoči še zbujajo (pa ne ko so bolni) a se vam kar tako prebudijo, pa začnejo igrat ipd. al se v joku? ker naš se zbudi in joka in premetava, pa se potem z dudo matramo, in če ne gre, dobi joško, in potem jé kukr da ni jedu že en teden... a je možno da dobi čez dan premalo hrane? ampak ko mu pa dam za jest pa nč ne poje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, še prej se bom šla pa "najdi miško" ... nikjer je ni????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, pri nas U. išče mojo bližino_ve pa, da jo bo najlažje izprosil z dojenjem... joka oz sitnari, dokler ga ne priklopim. flaške ne mara več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:19:47
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 eno vprašanje... tiste, k se vam ponoči še zbujajo (pa ne ko so bolni) a se vam kar tako prebudijo, pa začnejo igrat ipd. al se v joku? ker naš se zbudi in joka in premetava, pa se potem z dudo matramo, in če ne gre, dobi joško, in potem jé kukr da ni jedu že en teden... a je možno da dobi čez dan premalo hrane? ampak ko mu pa dam za jest pa nč ne poje Ja najbrž je lačen. L. je tudi podnevi premalo pojedel, zato je rabil ponoči. Prav tako F. gre ob 19h v posteljo, nekaj prej poje, popije nič. Potem pa dobi okoli 23h in ob 5h zjutraj flašo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:21:02
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Sončekkkkkkkkkkk!!!!!! Jst sm bla že na socialni, sm oddala vlogo za podaljšanje porodniške. T. se ponoči zbudi brez joka, se samo premetava, če pa v roku petih minut ne dobi flaše je pa jok. Bi ji pa verjetno pomagala samo duda, ampak jo nahranim, ker ma drugače premalo hrane. Kam gremo dons?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:21:54
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A zgleda čudovito!!! Najbrž ima J. virozo. Te viroze so prav čudne, od trajajoče vročine, do zelo visoke vročine, ki noče pasti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:29:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 eno vprašanje... tiste, k se vam ponoči še zbujajo (pa ne ko so bolni) a se vam kar tako prebudijo, pa začnejo igrat ipd. al se v joku? ker naš se zbudi in joka in premetava, pa se potem z dudo matramo, in če ne gre, dobi joško, in potem jé kukr da ni jedu že en teden... a je možno da dobi čez dan premalo hrane? ampak ko mu pa dam za jest pa nč ne poje Naša se začne najprej premetavat, pa dudo ven pljuva...v roku 30 sekund začne cmihat...še čez 30 sekund pa ful jokat. Komi pričaka flaško, popije pa borih 50ml. Več zelo redko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:29:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 eno vprašanje... tiste, k se vam ponoči še zbujajo (pa ne ko so bolni) a se vam kar tako prebudijo, pa začnejo igrat ipd. al se v joku? ker naš se zbudi in joka in premetava, pa se potem z dudo matramo, in če ne gre, dobi joško, in potem jé kukr da ni jedu že en teden... a je možno da dobi čez dan premalo hrane? ampak ko mu pa dam za jest pa nč ne poje če nič ne poje, ni lačen včasih jih sanje dajejo včasih jim je prevroče/ prehladno včasih pa pač težijo dokler ne omagajo v spanec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:30:20
|
|
|
|
majana79
|
aha ok, pol je povsod nekje podobno smo normalni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:31:09
|
|
|
|
KatMat
|
joj vsem bolanckom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:31:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Najbrž ima J. virozo. Te viroze so prav čudne, od trajajoče vročine, do zelo visoke vročine, ki noče pasti. Aha. Ja prev hecno je. Zdej ima spet 38.2
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:31:23
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška....ful maš pospravljeno! Jst bi tut mogla začet. Včerej sem pobrisala, pa je spet vse flekasto. Sem pa nesla dol prat in sušit. Uuuu sem pridna. Grem kurit. Zdej 2 dni nismo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 1.3.2010 9:31:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aha ok, pol je povsod nekje podobno smo normalni to pa vsekakor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
FOLNA KISLINAtiamiaAli ste pile folno kislino med nosečnostjo?Ja, normalno.. (
67%)
Ja, ampak večkrat pozabila (
17%)
Ne, se mi ne zdi potrebno (
10%)
Kaj je to? (
6%)
Število vseh glasov: 344Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!