Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (28.2.2010 10:05:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ah, ja, sem napisala cel esej, pa me je ven vrglo[sm=hudicek1.gif]. Skratka-luna nas trka, H. že dva dni noče spat podnevi in samo joka in tečnari, ponoči se skoz zbuja. Jaz imam en ogromen podkožni mozolj- majana, maja-kozmetični svetovalki[sm=smiley36.gif]-kako naj se ga losam? Včer v Mullerju spet nisem dobila testerja za SD. Sem kar uvozniku pisala, ker me je res razkurilo.To je to... Včeraj sem stala na tržnici v vrsti in se je ena gospa za mano pogovarjala z nekom in razlaga, da je nekje kupila za 20€ (sem preslišala kje) in da so ji potem nasuli testerjev vsaj za 30€ - od krem, parfumov do šmink. Da v Muellerju, pa tudi če zapravi 200€ ne dobi ničesar. Pa gospa je bila zelo zrihtana in urejena (se je vidlo, da ima denar). Očitno nas je bilo včeraj veliko v mestu - sem srečala Kasijo z družinico.[sm=bravo.gif] Ma dej-sram naj jih bo.Smrklje nesramne!Pol mi je pa še rekla, naj grem v Limoijna-kakšna politika, da te v konkurenčno trgovino podijo.
|
|
|
|