|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
25.2.2010 11:11:56   
ajetam*
Naš otrok še kar spi. Ga je očitno res nekaj zdelalo. Jaz imam pa podočnjake do tal.

Petra super za dopust.Jaz bi tud šla. Kok sem ti fouš. user posted image A tu ste že bili kdaj prej na dopustu?
Bomo šli drug teden kaj na sprehod. Bo iz dneva v dan topleje. Pomlad prihaja.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
25.2.2010 11:17:46   
Anonimen
jutro.

meni se spi. zunaj prekrasen sonček.
bolančki, pozdravite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrazg, maksimalno uživajte! to se boste imeli fino! to bo že čez par tednov, ne?user posted image user posted image user posted image

pa hvala vam za odgovore glede menstruacije... sem malček pomirjena. sicer se je pa tudi jaz ne veselim preveč, mi je kar fino, da nimam teh krvavih obodobij.

grem danes na banko. tako da bom imela malo sončka v očeh. upam, da me ne bo opeklouser posted image

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
25.2.2010 11:42:56   
šivilja
Bolančki user posted image user posted image

Bili na sistematskem, vendar ne cepljena ker je prehlajena.
Mere (pri danes dopoljnjenih sedmih mesecih) 9800g in 72cm.Je bila ena sestra, ki nas ne pozna in je rekla, naj se kar vsede na tehtnico, pa sem jo čudno pogledala, da še ne zna. P je odgovorila, da je bila prepričana, da je dosti starejša glede na velikost.
Drugače je vse OK, samo lulali smo mimo vrečke, tako da smo dobili še eno za domov in bomo poskusili znova. Ko so ji jemali kri je spet samo gledala in se nekaj pogovarjala z laborantko.

Krasen dan, na žalost pa ne morem na sprehod, ker grem na sejo.

Počitnice - joj, joj bo trba malo kataloge prelistat in nekaj rezervirat. Otroka sta bila že lani čisto nesrečna, da nismo bili na morju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
25.2.2010 11:43:56   
maja1488
Sem vidla zdaj na FB od HM sliko z evri, pa sem se spomnila na M ene 14 dni nazaj, ko sem pisala poročilo za banko in zraven polagala keš. Sem imela na mizi zložene po kupčkih bankovce in kovance. Pa pride M in gleda, valda sprašuje kaj delam. Ji vse razložim in reče, če lahko enga dinarčka vzame. Pa pravim, da ne, ker to ni naš denar ampak od firme in me gleda žalostno in pravi:'veš mami, sej jst bi sam tistega violičnega, ostale lahko imaš.' In s prstom kaže na 500-taka user posted image . Ona bi sam tistega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
25.2.2010 11:46:22   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem vidla zdaj na FB od HM sliko z evri, pa sem se spomnila na M ene 14 dni nazaj, ko sem pisala poročilo za banko in zraven polagala keš. Sem imela na mizi zložene po kupčkih bankovce in kovance. Pa pride M in gleda, valda sprašuje kaj delam. Ji vse razložim in reče, če lahko enga dinarčka vzame. Pa pravim, da ne, ker to ni naš denar ampak od firme in me gleda žalostno in pravi:'veš mami, sej jst bi sam tistega violičnega, ostale lahko imaš.' In s prstom kaže na 500-taka user posted image . Ona bi sam tistega user posted image

Moja draga He. bi rekla, da zato ker je puncovski.

Saj v bistvu je skromna, ker bi samo enega.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
25.2.2010 11:50:57   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sej je bil sam en user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.2.2010 11:55:49   
šivilja

Sej je bil sam en user posted image

Ja pa vse druge bi ti pustila.

Naša dva sta bila tudi hecna, ko sta v začetku za v šparovec hotela samo bakrene, ker so jima bili lepši. Zdaj že vesta, da so boljši tisti ta drugi.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.2.2010 12:54:38   
šivilja
Vse na sončku?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.2.2010 13:03:44   
maja1488

Vse na sončku?

Naši sta pojedli kosilo, zdej uspavam Z. Ful je nemirna in skoz joka, tudi ponoči. Ne vem, če bo kak zobek user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.2.2010 13:24:39   
Dudica1
evo nazaj,matr je lepo popoldne pa še vsi ven pred hišo se martinčkat user posted image ...bomo vsi skupaj user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.2.2010 13:24:59   
Anonimen
tudi U. je nemiren ponoči.
pa čez dan kar kriči (ne v joku)_sem se začela zavedat, da moram z njima bolj v mirnem tonu govorit, da ne bosta postala kričaška otrokauser posted image

šivilja, H. je pa res en konkreten sedemmesečnik! ima več kilc kot U.
na Metelkovi so mu navagali 9,3 kg.

zunaj je pa en krasen krasen dan... škoda, ker bo šel mimo nas.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.2.2010 13:38:34   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

tudi U. je nemiren ponoči.
pa čez dan kar kriči (ne v joku)_sem se začela zavedat, da moram z njima bolj v mirnem tonu govorit, da ne bosta postala kričaška otrokauser posted image

šivilja, H. je pa res en konkreten sedemmesečnik! ima več kilc kot U.
na Metelkovi so mu navagali 9,3 kg.

zunaj je pa en krasen krasen dan... škoda, ker bo šel mimo nas.

Pri nas tudi vsi kričimo, od tasta naprej. He. sploh ne zna potihem govorit (ne sam kadar je kaj slabe volje) in posledično mi pogosto igra glava (citat iz žogice nogice). Je pa to začaran krog - je tako glasno, da avtomatično povzidgneš glas, da bi te spoh kdo slišal in na koncu se vsi deremo. Katastrofa, se bo res treba začet kontrolirat.

Ja za našo punco se pa že bojim, da se je bodo vsi fantje bali, če bo tako nadaljevala. Pa preden bo shodila bo moja hrbtenica kapitulirala.

Zdaj pa greva počasi po He. v vrtec in potem obe v varstvo k moji sestri jaz pa na sejo sveta vrtca. Je dnevni red dolg pol strani - sem že povedala, da ostanem samo do šestih in potem grem.

Pa teli dnevi upam, da bojo zdaj pogosteje na vrsti - imajo prav zdravilni učinek.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 25.2.2010 13:39:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.2.2010 13:42:48   
maja1488
Sem vsa vesela....se je moj ponudu, da bo kosilo prnesu. Mogoče mal slabe vesti, ker gre potem nazaj delat in bo šele enkrat ponoči nazaj. Kitajca bomo jedli.

Oooo mi se tut sam deremo. M sploh ne zna potihem povedat. Zgleda da je to iz vrtca, ker tam morjo kričat, če želijo, da jih kdo sliši.

šivilja, H je bla tut 'težkokategornik' ob rojstvu ane? Z je imela 4250g, jih ima pa zdaj 9600. M jih je imela čez 10 pri devetem mesecu. Rojena sicer z 4060g. Bog ne daj, da imam tri otroke. Bi imel tretji ziher 5 kil.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.2.2010 13:55:26   
Dudica1
no vi ste imeli na zatečku več kg pa imate zdaj manj mi smo meli pa na začetku manj imamo pa zdaj več user posted image

bašem se s enimi čokoladnimi piškoti...pa v vrtec moramn it...Maj pa spi

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.2.2010 15:02:41   
Dudica1
Kosilo time...za ene makarone z mesom zame makaroni s tuno in solata..za maja pa rižota.

Aja poki vse pozdravljauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.2.2010 15:09:39   
Anonimen
živjo, smo se do zdaj mrtinčkali zunaj, zdaj je pa oblačno pa pihat je začelo, tako da smo prišli nazaj v hišo je blo superuser posted image user posted image

dopust, morje... hmmm, upam da bomo šli..... ampak nič ne vem zagotovo k upam tud da bova končno na podstrehi začela stanovanje rihtat, ampak vse skupaj so samo želje če pa bojo udejanjene pa še ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.2.2010 15:36:52   
Dudica1
pr nas se je uscalo zdej je pa spet sonček user posted image user posted image ...samo ven pa ne grem več ker je vse mokro.
Pa še tolk sm se najedla da se mi ne da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.2.2010 16:09:52   
Dudica1
nekje sem videla da bodo MC avtosedeži znižani 20% pa ne vem kje...pa me zanima kdaj bo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.2.2010 16:23:59   
Dudica1
Grem pa puding kuhat če ni nobene user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.2.2010 16:28:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nekje sem videla da bodo MC avtosedeži znižani 20% pa ne vem kje...pa me zanima kdaj bo?

samo v določenih BC, za stare kolekcije

20% popust na avtosedeže Maxi-Cosi in Römer preteklih kolekcij. Od 26.2.2010 do razprodaje zalog v naslednjih trgovinah Baby Center: Hala 11, BTC-Ljubljana, Celje Tuš, Kranj Primskovo, Murska Sobota in Novo mesto.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
25.2.2010 16:37:04   
Anonimen
vse martinčkate... pridne. naj vam sonček da energijo.

imam RR vprašanje: kako nastavim "svojega profila vam ne želim razkriti"? ali imam že nastavljeno to?
prosim, če mi lahko ena klikne na nick...user posted image

U. spi_v lupinci, frajer... ne vem, kaj bom, ko je ne bo več.
O. je pri babici na obisku.
mojega še ni.

stanovanje tako tako.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
25.2.2010 16:42:26   
lake
K.tja Maš napisan da ne želiš razkriti profila.

Dons je pa res en tak lep pomladni dan. Z mojim sva šla mal na sprehod do trgovine, zdej je še clo kosilo skuhal. T. še vedno driska, ampak dokler je dobre volje pomoje ni panike. Pa zimski vrt je super v takem vremenu, je še clo prevroče notr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
25.2.2010 17:09:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

samo v določenih BC, za stare kolekcije

20% popust na avtosedeže Maxi-Cosi in Römer preteklih kolekcij. Od 26.2.2010 do razprodaje zalog v naslednjih trgovinah Baby Center: Hala 11, BTC-Ljubljana, Celje Tuš, Kranj Primskovo, Murska Sobota in Novo mesto.

aha gracias user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
25.2.2010 17:10:12   
Leela
ivana WB

menstruacija: pa kako ve to ne pogrešate? To je pa ja čudovita stvar.

Pri nas obema teče iz nosa v potoku. Upam samo, da se F. ne naredi laringitis. Pa mal vročine imata.
Včeraj sploh ni mogel F. zaspat, pa non stop se je zbujal. Sem mu ob 11h dala svečko in potem je bilo ok. Zgleda mu je glih zob ven sekal. pa še prdel je...

Sva šla z L. danes k alergologinji in ni nič pokazal alergij. Sva dobila samo navodila za nego kože. Priporoča za nego Excipial Lipolation.
L. se je drl kot zverina. Imam bolj mevžastega otroka, kaj čem takle mamo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
25.2.2010 17:11:03   
Leela
aja na morju pa taka megla, da moraš iti en meter do morja da ga vidiš

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?