Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:04:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej babe- kako povedat da ti ni za it na RD Nimam kej ane... Moram it. zmisli se da maš kaj ali pa da ste prehlajeni in da raje ne boste prišli matr, 'preblizu' smo si kako to misliš? da predobro ve kako in kaj nam gre... ajaaaa pa reč da že nekam greste in pač nekam pejte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:04:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa Dudica je tudi tukaj! avto ste že kupili ali boste starega ofrišali? ne ne starega bomo pucali...nov pride po tejle zimi ker sva se odločila da ga nebi rada že prvo zimo razbila ...tako da zdej poleti bo akcija je ravno kolegica kupila grand senica_čist zaljubljena vanj! upam, da dobite pravi avto za vas! itak da bomo....sej zdej smo že nekak bolj na toyoti verso ...eh kr neki je to izbirat da se vam ne bo slučajno gas zataknu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:05:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa Dudica je tudi tukaj! avto ste že kupili ali boste starega ofrišali? ne ne starega bomo pucali...nov pride po tejle zimi ker sva se odločila da ga nebi rada že prvo zimo razbila ...tako da zdej poleti bo akcija je ravno kolegica kupila grand senica_čist zaljubljena vanj! upam, da dobite pravi avto za vas! itak da bomo....sej zdej smo že nekak bolj na toyoti verso ...eh kr neki je to izbirat da se vam ne bo slučajno gas zataknu ...ja sem slišala ja...sej to bojo menda nazaj poslali ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:05:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kdo pa praznuje? v vaši hiši ali v sorodstvu? To drugo. Eh, magar bomo šli pa pičil nazaj v eni urci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:06:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa Dudica je tudi tukaj! avto ste že kupili ali boste starega ofrišali? ne ne starega bomo pucali...nov pride po tejle zimi ker sva se odločila da ga nebi rada že prvo zimo razbila ...tako da zdej poleti bo akcija je ravno kolegica kupila grand senica_čist zaljubljena vanj! upam, da dobite pravi avto za vas! itak da bomo....sej zdej smo že nekak bolj na toyoti verso ...eh kr neki je to izbirat da se vam ne bo slučajno gas zataknu ...ja sem slišala ja...sej to bojo menda nazaj poslali ane? Ja upam da bodo ve sanirali. Samo pri takih stroških... Ma ne vem. Toyote so mi bile na vrhu lestvice, zdaj pa jim ne zaupam več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kdo pa praznuje? v vaši hiši ali v sorodstvu? To drugo. Eh, magar bomo šli pa pičil nazaj v eni urci zoprno. najboljš res tako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa Dudica je tudi tukaj! avto ste že kupili ali boste starega ofrišali? ne ne starega bomo pucali...nov pride po tejle zimi ker sva se odločila da ga nebi rada že prvo zimo razbila ...tako da zdej poleti bo akcija je ravno kolegica kupila grand senica_čist zaljubljena vanj! upam, da dobite pravi avto za vas! itak da bomo....sej zdej smo že nekak bolj na toyoti verso ...eh kr neki je to izbirat da se vam ne bo slučajno gas zataknu ...ja sem slišala ja...sej to bojo menda nazaj poslali ane? Ja upam da bodo ve sanirali. Samo pri takih stroških... Ma ne vem. Toyote so mi bile na vrhu lestvice, zdaj pa jim ne zaupam več. a niso toyotini serviserji brez dela? tole z gasom pa prvič slišim_kaj pa se je zgodilo in komu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:10:58
|
|
|
|
šivilja
|
Lake - ameriške palačinke so tiste manjše (premer 10cm) in debelejše - imajo pecilni not, pa potem jih preliješ z javorovim sirupom (jih jejo v vsakem ameriškem filmu za zajtrk) Toyota - jo ma moj tast in je takoj po tej objavi začel ugotavljat, da se mu zatika. Ja se mu, sam ne gas - refleksi Čistilka šla - vse se šajna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Toyota - jo ma moj tast in je takoj po tej objavi začel ugotavljat, da se mu zatika. Ja se mu, sam ne gas - refleksi šivilja, ne toliko čez tasta! je fino imeti čisto stanovanje, ne? gremo pobirat stave, za koliko časa bo čisto in urejeno?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
bing. čas za računalnikom vam je potekel... lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:14:44
|
|
|
|
Dudica1
|
J itak je vse še v fazi iskanja tko da se lahko še vse obrne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:16:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja bing. čas za računalnikom vam je potekel... lepo se imejte! tudi meni,moram na sestanek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:18:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, na grobo: KLIK Čeprav mislim da so bile tudi smrtne žrtve zaradi tega. Govori se da naj bi voznik med vožnjo poklical policijo ko se mu je zataknila pedalka in ni mogel nič narest. Potem so on in sopotniki umrli v nesreči zaradi tega. Tako naj bi se sploh izvedelo za to težavo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:32:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej babe- kako povedat da ti ni za it na RD Nimam kej ane... Moram it. A se ti ne gre k majani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 14:59:01
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Christiana... a vlogo za dodatek za nego si dala? Ker nihče nič ne pove, jim je pa škoda pustit... Ma sej ti je verjetno že katera punca v bonici povedala....za vsak slučaj... malo pozno odgovarjam. Ja, sem dala :) p.s. Novi raport v skupini na FB :)
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:15:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej babe- kako povedat da ti ni za it na RD Nimam kej ane... Moram it. A se ti ne gre k majani joj, če bi le bla to naša majanca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce kako ste, mis mo super še vedno mal bolni sam smo bili vseeno zdej mal zunaj k je ful lep dan no fajn se mejte Leela: a je z L. vse vredu k mi je včeraj T. reku da je šel bruhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:38:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
mi smo pojedli, tamal danes nekoliko manj, očitno mu ali ni najbolj pasalo kosilo ali je bil pa še sit od malice in mleka. Je za malco pojedu eno veliko banano Zdej se me je pa zaspanost polotila, pa ob mojem mulčku ni šanse, da oko zatisnem...je spal do dveh, tko da popoldne pomoje ne bo več spančkal....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:41:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, kakšna reklama se mi prikazuje na FB: We are looking for an attractive and intelligent egg donor. Compensation is $75,000. Please visit our website for details. ni slab biznis...jajčk mam verjetno dovolj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:46:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG haha, kakšna reklama se mi prikazuje na FB: We are looking for an attractive and intelligent egg donor. Compensation is $75,000. Please visit our website for details. ni slab biznis...jajčk mam verjetno dovolj? glede na to, da si bela, blont, izobražena, ni za izključit, da dobiš tolk midva sva tudi pojedla, zdaj pa ne vem, bi ga morda bilo dobro dat spat - je spal ravno 20 minut.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 15:56:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123 živjo punce kako ste, mis mo super še vedno mal bolni sam smo bili vseeno zdej mal zunaj k je ful lep dan no fajn se mejte Leela: a je z L. vse vredu k mi je včeraj T. reku da je šel bruhat ja je vredu. Mi je povedal, da je bruhnu-malo. Lahko, da se mu je kaj zataknilo. . A. mi ni pa nič rekla, ko sem ga šla iskat. Doma je bil vredu. Bomo videl kaj bo danes. Papua hvala za razlago. Tamal končno zaspal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 16:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa imam čas! kar ne morem verjeti! Ktja, na grobo: KLIK hvala, sem uspela pogledati 5 min se mi zdi da CNN_a, zdaj pa so že risanke... saj me je prav sram, ker nisem na tekočem z zunanjih dogajanjem. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG haha, kakšna reklama se mi prikazuje na FB: We are looking for an attractive and intelligent egg donor. Compensation is $75,000. Please visit our website for details. ni slab biznis...jajčk mam verjetno dovolj? glede na to, da si bela, blont, izobražena, ni za izključit, da dobiš tolk je bila enkrat dokumentarni film o umetni oploditvi. baje je veliko mladih Rusinj, ki se s tem preživljajo. drugače pa: ali je tudi pri vas tako? U. je ugotovil, kako fino lahko pljune ven in zdaj imava hranjenje prav pacasto... in pojma nimam več, koliko poje. vedno bolj postaja podoben O.ju. če ni skutka ali jogurt ali frutek, je že vprašljivo, ali bo pojedel ali ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 16:17:44
|
|
|
|
Dudica1
|
gremo ven na sončka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 16:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
uživajte. jaz upam na lep konec tedna, ko spustim svojo čredico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 24.2.2010 16:36:33
|
|
|
|
tubby
|
Hello girls! Ne pridem do računalnika k skoz pohajam naokoli Prov res mam pestro... Ampak mi paše, se dobr počutim, mam več energije jutri je napoved lepa, bi šla kera v tivoli???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
nosekLelly28 RRKako majhnim otrokom čistite nos? s baby vac-om (
36%)
s pumpico (
55%)
z robčki in fiziološko (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!