christiana21
|
Dobro jutro! Tudi pri nas sije sonček. Kavica se že kuha, Bogdan še spi, kje točno ne vem, verjeno v sobi od Klare Glorie. Včeraj sva se skregala. Rekla sem mu, kaj bomo naredili glede tamale in, da bi bilo mogoče dobro povedat določenim ljudem povedati kako in kaj in jim vsaj zagrozit, če ne že ukrepat, pa me je začel napadat, da bi se jaz samo kregala, če vem kaj bom s tem naredila, da sem pritegnjena,... Jaz pa valjda nazaj, da niti lastnega otroka ne zna branit, jaz pa sama tudi nič ne morem, če mi bo še on obrnil hrbet, da tamala je najina, ne moja in očitno stojiva na nasprotnih bregovih. Jaz sem direktna in povem kaj mislim, on je pa reva, ki ni sposobna braniti niti lastne krvi. Pa sem dobila porcijo nazaj, da za zdaj še niso nič zajeb*** in naj jim vsaj daj možnost, da ji dajo en odmerek na 24ur in vidimo kako bo, da zdaj sem pa že jaz bolj pametna od zdravnikov. In sem ga vprašala kaj bo, če zaje**** in mali ful razredčijo kri, mala naj bi bila v petek doma, in, če ji bo sam takrat kri kontroliral al kaj. Zraven sem mu pa še dodala, da tudi, če bojo zasrali, bo on lepo tiho in kimal, tako, kot do zdaj, jaz bom pa spet izpadla najhujša, ko bom napadala zdravnike.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|