PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 10. del (23.2.2010 10:13:49)
|
jutro, samo na hitro, ker mi mulo že teži tukaj...sva bila na fth in je bil pohvaljen, da lepo napreduje in ne potrebujemo več rednih terapij, samo še kontrole po telefonu [sm=smiley1.gif] Sem pa vprašala, kako je s čevlji in je rekla, da cicibanove odsvetuje, ker so pretrdi in imajo podložen podplat. Najboljši čevlji so tisti, ki so čim mehkejši (predvsem podplat) in ki nimajo podloženega podplata. Predlagala je geox, superfit pa še neki, sem pozabila. Čevlji morajo biti čim mehkejši zato, da otrok razvije mišice v gležnju, tako naj bi bilo najmanj poškodb kasneje. Dobre so tudi vaje na stopnicah-da leze gor in dol ter plezanje čez ovire (da se uči ujeti se na roke). Za poganjalčka je tudi rekla, da je ok, ampak mora biti primerno velik-da ne steguje nogice, ampak so lepo pokrčene. Aja, a lahko še meni ena pošlje christianino sporočilo? majana, kati? Se je pa zvečer do enih zbujal na pol ure in jokal, stokal...ko se je malo sprdel, je pa počasi nazaj zaspal. Ušeska pomoje niso, ker je potem lepo spal naprej, brez zbujanja...očitno je bilo res nekaj težko prebavljivega...
|
|
|
|