Anonimen -> Decemberke....kuku,kje ste? (5.7.2005 1:37:08)
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz sem tukaj... Na naslednji pregled (3.) sem naročena 12.07.2005, ko bom noseča točno 16 tednov (od dneva zanositve, od prvega dneva zadnje menstruacije pa cca. 18-19 tednov). Ko me je ginekologinja naročala na pregled, mi ni omenjala nobene morfologije, ampak glede na višino moje nosečnosti je najbrž še prezgodaj, saj berem, da se ta pregled dela cca. okrog 20.tedna. Tako, da to verjetno lahko pričakujem šele avgusta. Mislim pa, da ne bom do takrat zdržala, ne da bi spet videla moje malo bitjece. Imate kakšno idejo, kako naj ginekologinjo prepričam, da me prej pošlje na dodaten ultrazvok? Saj vem, da drugače obstajajo samoplačniški, ampak v teh 4-ih mesecih sem že toliko stvari plačala, da res ne bi več... Brce, ja... Glede na to, da sem enkrat že bila noseča, vem, kako je to. In sem prepričana, da sem tiste prve, rahle "metuljčke" začutila 2. julija ob 23:15. Sem namerno pogledala takrat na uro in si zapomnila datum... Potem pa so se podobni "premiki" še nekajkrat ponovili... Ker doma ne premorem tehtnice (do sedaj je nismo potrebovali, saj se teža v številkah nikomur ne zdi pomembna), nimam pojma, koliko sem se zredila do sedaj. Ampak do 2. pregledA, ki sem ga imela 7.junija, sem se zredila za 2 kilograma, pa sem bila takrat noseča 11 tednov in 4 dneve. Prsi so mi, hvala Bogu, nehale rasti. Pošteno me je že zaskrbelo, da bom morala nedrčke menjavati vsak mesec... To ni majhen strošek! Pa-pa!
|
|
|
|