|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IUI prvi poizkus
11.2.2010 17:13:42   
nataska23
Mene pa zanima koliko vas je taksnih , ki vam je usplo z IUI zanositi v prvrm poizkusu.... na trenutke se mi ob branju raznoraznih clankov zdi, da sploh nimam sans, da bi mi uspelo v prvo... upam da vas je veliko, namrec preizkusam zdej novo metodo... prepricujem se da mi bo uspelo v prvo in verjamem da ce si neki res preprican se to tud pol uresnici lol, lol...
cao punce
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IUI prvi poizkus
11.2.2010 20:44:57   
Anonimen
naj te malo potolažim,,moja kolegica je zanosila z iui v tretje,prvo je imela lani junija,,oktobra ko je šla na tretje pa je user posted image ,,

zato ne izgubi upanja in vztrajaj

(odgovor članu nataska23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2010 9:00:22   
miskula
nataska, kdaj pa zacnes s postopkom?

Jaz tudi zacnem marca oz takoj ko dobim mestruacijo in tudi upam da mi uspe v prvouser posted image , čeprav mam na trenutke pomisleke user posted image . Ampak jaz se ne dam. user posted image
Mene je bolj strah enekcij ki me čakajo, ne pa misli da mi ne bi uspelo. Upam, da ne bom preveč razočarana na koncu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2010 17:22:27   
bernarda84
lep pozdrav miskula!
tudi jaz začnem konec meseca jemat tablete takoj ko dobim menstruacijo. user posted image user posted image komaj že čakam da se vse skupaj začne ker se mi zdi da grejo dnevi tako počasi. verjamem da nam bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2010 17:42:21   
CLAUDY11
želim vam vsem veliko uspeha jaz sem bla na transferu v soboto !!!javim čez 14 dni če je rataluser posted image user posted image

(odgovor članu bernarda84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2010 22:46:35   
nataska23
evo, sem se odlocla, da nam bo vsem trem ratal... lol

(odgovor članu nataska23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2010 9:17:21   
baguSka
tudi jaz začnem konec meseca jemat tablete takoj ko dobim menstruacijo

evo, se ena!!!user posted image user posted image

jst pa kr cutm, da bomo marcevke mele sreco... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2010 20:56:10   
bernarda84
M sem že dobla tak da začnem v nedeljo z jemanjem tablet.
seveda nam bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2010 21:21:02   
vitae
Da vam pošljem malo pozitivne energije...

Nama je uspelo v prvem poskusu (IVF) in sedaj naju doma razveseljuje skoraj 8-mesečni fantiček. Tudi rezultati so bili v prvo "šok" za vse - ne le zame. Od 21 foliklov sva imela 19 oplojenih, 1 so mi vstavili, 10 pa zamrznili. Sem samo pokimala, ko mi je rekla, če jih je dovolj :), ker bi nama lahko dejansko vseh 18...

Sedaj bova poskušala do sep. naravno zanositi. Če ne bo šlo, pa me čakajo "pingvinčki".

Ne obupajte! Držim pesti za vse vas.

Pa še nekaj - po transferju sem pristala na intenzivni zaradi hiperstimulaciji, a bi vse še enkrat ponovila. Življenje namreč piše prelepe zgodbe.

Srečno punce!

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2010 22:06:13   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Pa še nekaj - po transferju sem pristala na intenzivni zaradi hiperstimulaciji.

Srečno punce!

A dej!? A tud to se dogaja?? Uff.. no, samo da se je srecno koncalo.

Pa tnx. Srecno tud vama, da vama bi le uspelo po naravni poti.user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2010 22:15:54   
baguSka
ojoj.. zdej sm sla mal brat o tej hiperstimulaciji.. me je kr groza user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2010 22:34:03   
vitae
Naj te ne bo :). Sicer ni fajn zadeva, sploh nekatere doleti v hudi obliki, je pa baje dober znak, da je prišlo do vgnezditve in zanositve. Ko sem pristala na intenzivni so vse sestre čivkale, da sem noseča, a sem sama raje misli obdržala trezne do testa.
Drugače te pa kar fino napihne, vsaj mene je, tako da nosečnosti nisem mogla ravno skrivati.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2010 23:56:03   
kitka1
Še malo pozitivne energije z moje strani. Uselo nama je v 2. poskusu IUI, še pred testom pa sem tudi jaz pristala v bolnici zaradi hude hiperstimulacije. Toliko tekočine se mi je nabralo v trebuhu, da sem izgledala kot v 7. mesecu nosečnosti in so se (kar je sicer zelo redko) odločili, da mi jo izčrpajo. Ampak, kot je že napisala vitae, je hiperstimulacija dober znak -  tudi meni so govorili, da sem noseča še pred testom.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2010 11:37:24   
baguSka
je pa baje dober znak, da je prišlo do vgnezditve in zanositve

ampak jaz sem brala, da to veliko punc dobi ze pred transferjem!? in da mnogim ravno zarad hiperstimulacije transfer celo prestavijo na kasneje... user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2010 11:38:48   
baguSka
Uselo nama je v 2. poskusu IUI

mene pa zanima, ce npr ne uspe v prvem krogu.. kdaj imas potem drugega? takoj v naslednjem ciklusu?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2010 21:10:20   
tigra11
Pozdravljene

Januarja sem imela 1 poiskus IUI, žal neuspešen, za drugega moram počakat 1 mesec, torej naslednji krog marca..... mislim, da moraš imet 1 cilkus premora.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2010 18:56:46   
shyshy
vitae, 21 foliklov in 19 oplojenih?!? Madona, tvoji jajčniki so bli pa pridni user posted image

Kolk cca pa v povprečju sploh dobijo foliklov pri tej stimulaciji pred posegom?

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2010 18:08:41   
zaljubljena23
Punce ne mešat IUI in IVF postopka...To sta dva popolnoma različna postopka...

Jaz imam za seboj prvi IUI, danes sem točno 9.dni po inseminaciji še par dni in bomo videli koliko je bil uspešen prvi IUI postopek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2010 20:51:24   
tigra11
zaljubljena, kako je po IUI? Jaz sem zdaj v drugem krogu, upam, da bom jutri zvedla, kdaj imam IUI. user posted image user posted image vsem. upam, da se nam aprila pokaže +++

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2010 21:21:18   
zaljubljena23
tigra...Ni bil uspešen...Zdaj mam en mesec pavze, po aprilski M pa grem v drugi postopek

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2010 21:37:50   
tigra11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesec dni presledka kr malo paše, telo si odpočije od vsega..., Želim ti vse dobro. Koliko poiskusov pa imaš? Veš, meni gredo tele pavze prav na živce, nič se ne premakne...! Upam, da zdaj, ko je že počasi sonček, najde štroklja pot tudi do nas.user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2010 22:19:59   
zaljubljena23
torej, dva na klomifenu, če ne uspe pa grem naslednja dva na inekcije...Hvala...Tudi mene živčirajo te pavze, že zaradi tega, ker jih v LJ nimajo...

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?