Hope2 -> RE: Poganjalec - dvokolo (11.3.2013 7:16:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Mi smo malemu pri 1 letu kupili 10" oz. menda je še manj, puky-ja. Ampak to je bil edini, da je dosegel do tal. Ampak potem potrebe po večjem ni bilo, zdaj pri 3eh letih smo mu kupili kolo. Najprej 16", nato še 12" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi je pa žal, da ni imel 12" poganjalca.. Bi pa zdaj vzela, če bi kupovala, specialized hotwalk, ali pa powerkiddy-ja od ghost-a. Oba sta 12" in sedež je zelo nizko. Kateri pa je to 10", da ga je lahko imel že pri 1 letu[sm=zmeden.gif], pa najbrž ga ni že vozil?. Naš je bil sicer med velikani, ampak se je šele pri 18 mesecih lahk spravil na 10", pa še to obvezno obut Če gledam nazaj, meni pa sploh ni nič žal, da je imel 10'''' poganjalca. Se mi zdi celo super, saj je tudi veliko lažje obvladljiv, otroku ne zgleda glomazen in pri nekaterih vzbuja celo manj strahu, zato ga tudi veliko prej osvojijo. Začne lahko zelo zgodaj in ga lahko ima tudi do 3 leta. Če bi imela še enega otroka, bi se sigurno isto odločila[sm=smiley1.gif]. IZ 10" je potem naš pri točno 3 letih šel na 12" kolo (brez pomožnih koles) in pri točno 4 letih na 16" kolo. Nič mi ni žal, malemu itak ne, se mi celo zdi, da bolje ne bi mogli izpeljat[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|