Pa smo tudi mi upihnili prvo svečko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

saratanja -> Pa smo tudi mi upihnili prvo svečko (4.7.2005 10:08:26)

Da se malo pohvalim. Smo včeraj le dočakali našo prvo svečko na :torta: ....pa je ni pihnil malček ampak kar veter:ups:

Smo imeli piknik samo v družinskem krogu. Saj je bilo še vedno kar 16 povabljenih. :love: je ves čas kuril žar jaz pa lovila :duda:, ki je preizkušal vse nove lopatke, bagre in peskovnik. Največja zabave je bilo, ko smo peskovnik spremenili v bazen in se je mali z vsemi svojimi bratranci in sestričnami (pa še kupom pisanih žiogic) kopal v njemu :))

Kar pa se tiče :torta: sem potem našla marcipanastega leva, ki je pristal na čokoladni torti, polni pisanih bombonov.... Je bil ves trud poplačan, ko je Samo ves navdušen renčal, ko je videl leva:)

Ob prvi priložnosti pa še par slikic v album priložim.

A ja, je bila pa noč po zabavi tudi zelo zabavna, smo
:(( kot dež in sem danes čist preč.

urši* -> Pa smo tudi mi upihnili prvo svečko (4.7.2005 10:17:15)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

manu -> Pa smo tudi mi upihnili prvo svečko (4.7.2005 10:36:31)

Vse naj naj tudi od nas. Tudi mi smo imeli za Matejev rojstni dan piknik . Mali :) je užival 100 na uro .

Tinna -> Pa smo tudi mi upihnili prvo svečko (4.7.2005 11:16:44)

VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::darilo:

Stran: [1]