Anitka, lahko popraviš seznam. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Anitka, lahko popraviš seznam. (4.7.2005 10:04:09)

:bravo::bravo::bravo: Moja M. se je končno odločila, da se prikaže, po 53. dneh. Naslednjič ne čakamo 26. avgusta (kje je še to). No, pa vsaj da je prišla, da lahko gremo sedaj v nove boje. Seveda pride ravno, ko se odpravljam na počitnice. Se slišimo!

enaena -> Anitka, lahko popraviš seznam. (4.7.2005 10:10:06)

Ankica, vem kako je to, ko jo čakaš in čakaš in je ni toliko časa ... enako situacijo sem imelaprejšnji mesec ... samo nisem zdržala toliko časa , sem vzela tabletke za sproženje M.

Zdaj va le veselo in čim bolj sproščeno :sloncek: :sloncek::sloncek:, potem pa držimo :miska::miska::miska: za :modri::roza:

Anitka -> Anitka, lahko popraviš seznam. (4.7.2005 10:11:13)

Bom popravla kasneje! Zdaj pa veselo na delo!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Anitka, lahko popraviš seznam. (4.7.2005 10:20:18)

Je prišel sedaj moj :love: domov in sem mu sporočila novico, pa je rekel, da je že včeraj vedel, kaj bo, ker da sem bila sitna kot roj mušic, hehe.

dolenjka -> Anitka, lahko popraviš seznam. (4.7.2005 10:27:35)

No, tudi mene lahko prestavite. Sedaj je :hudicek: ne čakamo 29.7.!! Čist BV sem v soboto zjutraj porabila 372 SIT in naredila BC mini (enga sem že v sredo), pa ni nič pokazal, čez 5 minut se je pa vlila pras......!!

Stran: [1]