|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrdevanje terebuha
4.7.2005 9:26:25   
Tejčika
Pozdravček še enkrat,

a mi lahko katera razloži kako je občutiti otrdevanje trebuha in kaj sploh pomeni, če ti trebuh otrdeva,...
men se zdi da mi,...vsakih toliko časa, naenkrat začnem čutit čuden pritisk na eni strani trebuha, potem postane vs trd in je tako mogoče 5 minut. potem popusti. je to to?

lp Tejčika:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   otrdevanje terebuha
4.7.2005 9:29:08   
devička
Hja, pri meni se tut tko zgodi. Ne vem pa, če je to to, ker se mi zdi, da otrdevanje trebuščka pride kasneje, bolj proti koncu. Imam prav? :zmeden:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   otrdevanje terebuha
4.7.2005 9:45:36   
smrka
Meni otrdeva trebuh vsake toliko, vendar mi trebuh ni trd po 5 min. skupi. To pri meni izgleda tako: samo na eni strani mi otrdi za par sekund in se sprosti je pa obcutek kot da mi se nekaj odznotraj napne.
:nosecka:38t

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   otrdevanje terebuha
4.7.2005 10:27:26   
Anhelo2
Trebuh če otrdeva, otrdi celi. Čutiš pa kot močen pritisk in lahko točno čutiš kje poteka maternica.
Če pa ti otrdi samo na eni strani pa bodi vesela ker se ti je tvoj pikec z ritko ali s hrbtom oprl v steno, malo ga pobožaj pa se bo že spravil v normalni položaj.

Otrdevanje pa načeloma pride tam okoli 30 tedna ali še kasneje.

LP

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?