dobro jutro julij (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mateja 26 -> dobro jutro julij (4.7.2005 5:21:11)

No,danes pa jaz odpiram temo. ;)

Koliko nas je še ostalo?Če sem prav sledila ,so šle oz.rodile že 3 punce ,a ne?Pa vse pred rokom.Tudi jaz upam,da bo pri meni tako.In verjetno,tudi ostale komaj čakate,da se "rešite" in ugledate svoje :duda: .

O kilogramih rajši nebi.Imam jih +14(dosti bolje kot pri tamali+22),o obsegu trebuha pa tudi ne,saj mi je ostalo za zraven še od lani.
Drugače pa :duda: ful brca,najraje tja pod rebra in v mehur,tako da veselo :kuza: na WC vsake 10 minut,noge otekajo manj(Kolikor vem ,naj bi bilo proti koncu samo bolj. :zmeden2: ,da o zgagi ne govorim,....

Danes grem po 3-h tednih spet na pregled.Upam,da bo kak uredu ginekolog(moja je na dopustu :(( )in da mi pove kakšno dobro novico in da bo CTG kaj pokazal. :sloncek:

Želim vam en lep sončen dan in pozdravčke iz Vrhnike :rozica:

Mateja

CIPRESA -> dobro jutro julij (4.7.2005 7:15:07)

O Mateja si pa zgodnja!!!!

Tudi jaz sem že pokonci in že gledam po RR-u. To je sedaj moja droga kar nemorem brez tega sploh zjutraj.

A tud ti bi šla že rodit?? Tudi jaz pa imam še več kot ti do konca. Drugače pa otekanje kot ponavadi KG stojijo sedaj na +16KG, obseg trebuha pa zjutraj 105 CM, sem ga imela včeraj zvečer že 107... NORO.

Mene na vsake toliko časa nekaj špika v križu kar nimam pojma kaj je to pa ker ni nič tako hudega pol ne delam scene največkrat pa proti večeru pa ko se naš :duda: premika tu notri me že kar pošteno boli ker je tak občutek kot bi hotel pri eni strani ven kar čez trebuh pol ga pa mal pobožam pa se skobaca nazaj na sredino. Komaj čakam da spoznam našega telovadca....res komaj.

Ja danes se obeta res lep dan pa sonček že tudi sije tu pri nas. Bom spet malo na sončku doma poležavala, ker moj :love: danes cel dan dela :((:((:((:(( da bo vse naredil do konca meseca da bo potem lahko frej in z nama.

LP CIPRESA :nosecka:

PBJ -> dobro jutro julij (4.7.2005 8:06:05)

Dobro jutro!

ŠE 9 dni imam do roka, ampak jaz bi že kar danes šla rodit,:kuza:.Noge mi še vedno zatekajo, pa boleče so ob dotiku, tako da mora:love: kar pazit kako jih masira:(. Največ problemov pa imam z desnim kolkom. Komaj hodim, najtežje pa se obračam v postelji, ker me ob vsakem premiku konkretno "zareže":grrr:. Bojim se, da nekega jutra ne bom mogla stopiti na nogo. Ne vem, ali je to od tega, ker se vse širi, ali pa mi mali pritiska na kakšen živec.:zmeden: Ali ima še katera tak problem??
Sicer pa kilogrami so +12, obseg trebuha pa je 103. Sem ga imela že 106, pa se je precej spustil in sedaj kaže manj.

Ja, danes bo spet vroče:(, pa bomo že "pregurale" skozi dan.

lp in se še kaj oglasim.

Meceno -> dobro jutro julij (4.7.2005 9:30:53)

Oooo dobro jutro :zaspan:
Sem se ravno zbudila, sicer sem že nekaj ob pol šestih skakala okoli zaradi trebuha, je bil trdi ko kamen, se mi je :duda: takoooo smilila, sem malo tekočine spila zmasirala in je bolje :bravo::bravo:
Sedaj pa :kava: pijem in čakam daj me dragi pokliče pa reče kak čolen drvi po vodi, da me malo zezne kak je fajn,...:( ( joj kako bi tudi jaz bila na Hvaru )
Saj bo, .... bova šla 10.9. pa do 2.10 na :morje: oz bomo kar lepo trije bili 9nebesa

Še moji kg in obseg bauhija ( počakajte, da grem v kopalnico ,......)

Hja ,...103cm in + 14kg :pujs:

Če bo katera rodila naj javi čim prej da ji bom lahko čestitala, sicer pa si že sedaj zaslužimo čestitke ker se takoo dobro držimo in vztrajno pišemo na RR:bravo::bravo::bravo:

Talči -> dobro jutro julij (4.7.2005 9:31:38)

Jaz sem tudi tukaj!
Danes bolj pozno. Sem bolj dolgo spala, pravkar sem pojedla zajtrk.
V soboto sva bila spet v A, malo zapravljat. Če pa se ne morem zadržat, ko gledam te mini mini stvarce...

Nekaj me zanima:
- ali ve kaj telovadite?
- masirate presredek?

Moram reči, da jaz telovadim bolj na kavču pred TV, olje za masažo presredka pa imam doma že kakšne 3 mesece, pa je še vedno zapakirano. Pravijo, da niti kaj posebej ne pomaga?:zmeden:

Sicer pa bomo baje danes štrihali otroško sobo, ko pride moj :love: iz službe. JUHU!

LP
Talči

smrka -> dobro jutro julij (4.7.2005 9:53:03)

Jutrcka tud od mene. Jest sem se pa tud zbidlila okrog 5 zjutraj, ker me je zacelo kar vse neki svrbet (sem fasala alergijo).. potem pa zaspat nisem mogla, sem pa mojga potem gledala kako veselo smrci in kako je lusen ko spancka 8)
Jest prav nic telovadim, oz. ja telovadima za mizo ko se jem in sem si nabrala ze veselih 20 kg:pujs: Danes imam pregled mogoce zadnji pri babici in bo spet majala z glavo.
Presredek sem si nameravala masirat ker imam tak strah da me bodo rezali, pa se nisem.. olivno olje mi je na omarci ampak se kar nespravim da bi ga odprla... saj si se komaj rit obrisem, kako naj si presredek masiram :zmeden:
Drgac pa jest komaj cakam da pride novi clan, kar sanjarim nekaj v tri krasne, seveda moj :love: je tud v oblakcih in se ze vidi kako poriva vozicek in se vazi pred drugimi! Ah ja.. no se 14 dniiiiiiiiiiii

Anhelo2 -> dobro jutro julij (4.7.2005 10:21:55)

Jurto tudi od mene!

Meni je tudi uspelo kar dolgo spat , pa bi še samo sem se morala vstat, ker so mi prišli montirat klimo-končno!

Tako, da imam trenutno delavce v hiši in bo spet potrebno pucat za njimi. Sicer so si prinesli nekaj kar je podobno sesalcu no bomo vidli.
Drugače pa je meni to spanje prava muka, boleče obračanje iz enega na drugi bok, ki že konkretno bolijo, hoja na wc cca 7x na noč,.... In zjutraj se vstanem takšna kot, da bi bila najmanj na triatlonu.

Drgače imam pa še 12 dni do prvotnega in 2 dni do popravljenega roka. No bomo videli, glede na to kako je še vse živahno bomo mogoče še nosili po prvotnem roku :((.
Drugače pa jaz vsak dan telovadim 20 min, malo za rito, malo za bedre, malo oteži za roke - pa mislite da kaj pomaga, nula. Ampak za počutje pa za vest pa je dobro.

In seveda tudi jaz komaj čakam da spoznam našega:duda:, ga že par dni prosim, da se naj počasi spravi ven pa me že sedaj nič ne uboga...

LONA13 -> dobro jutro julij (4.7.2005 10:38:20)

Dobro jutro tudi od mene - sem še vedno v enem kosu/zdej me je še zvijat nehal.

Sm bla celo noč budna :grrr:, sploh nisem mogla spat, ob petih me je pa končno zmanjkal za par urc.
Se počutm kot povožen :pujs:!

Drugače pa pri meni kg + 22, obseg 104 cm (mali je mal zrasu).

Tolk sem že neučakana .... meša se mi že.... ko bi vsaj vedela kdaj bo...
:duda:vsak dan nagovarjam, da mu bo zunej bolj lušten, da je isto toplo kot notri, pa da ne bo nič stisnjen, vendar se ne da!!!

Meceno -> dobro jutro julij (4.7.2005 11:26:34)

Takole, sem bila na šetnji oz v trgovini in sem si kupila melono in sedaj čaka v hladilniku narezana , do večera pa hip - hop jo že ni :)-:)-:)-
Mislim, tako sem nora na sadje :bravo::bravo::bravo:

Še ena novička :bravo::bravo::bravo:, če bo slučajno moja beba :modri: ( dva G. sta mi dala različna mnenja, na zadnjem UZ pa se je ravno skril )ne bo Elija, ampak bo ANŽE ;)
Zakaj??? Ker mu je od mojega :love: oče rekel da če bo slučajno otrok kam potoval in če bo delal kdaj z kakimi poslovneži nap. v Iranu ga bodo takoj dali med Žide in posel je izgubljen ( žal je v svetu tako ,...)
Sicer meni ime ni bilo ne vem kaj, ni slabo, samo Anže mi je boljše :)

Ajde punce na sončka :sloncek:

Lp Meceno

Kristina_1 -> dobro jutro julij (4.7.2005 11:30:38)

Živjo!

Še ena julija se vam pridružuje. Sem vas šele zdej odkrila.

Jaz sem pa že mal čez rok (PDP: 1.7.), sem bla danes na CTG-ju, pa na pregledu, pa je reku g. da še nič ne kaže.

Pri men je pa +12 kg, obseg pa 109. :duda: je tko živahn, da če ne bo kmal šou ven odspodi, bo skoz trebuh prlezu!

LP

sky -> dobro jutro julij (4.7.2005 11:55:12)

Pozdravljene še z moje strani!
Sem ravno pokosila našo travo zunaj, sedaj se pa hladim, da grem pod tuš, pa se mal "spedenam" , pa glavo umijem, pol pa čakam, da me bo "zagrabl'":)-! Očitno že vse komaj čakamo, da pridejo naše :duda: ven. Jaz ji tudi že vztrajno prigovarjam, nas se končno "ven spravi", da mi ne bo trebuha razneslo:(. Drugače pa sem na 99 cm in + 15 kg (pa je včeraj tak dobro kazalo +14).
Jutri imam še pregled in CTG, pa mislim, da zna bit to zadnji. Zdaj se mi pa nekak ne da več vozit tako daleč:ups:.
Me res zanima, katera bo naslednja. Prava julijska otvoritev je že bila, sedaj pa lepo v vrsto, pa gremo :sloncek::sloncek::sloncek:.
LP,Saša:rozica::rozica::rozica:

pravljica -> dobro jutro julij (4.7.2005 11:58:12)

evo, še ena zaspanka, ki se ob 10., ko pozvoni poštar potuhne in zaspi nazaj...jok, problemov s spanjem pa res nimam...na wc nič prej kot zjutraj, bolečine pri obračanju me pa tudi ne bodo odvrnile od sanj!

jah, moj rok je jutri, pa še nič ne kaže...trebuh sicer pogosto otrdeva, to je pa tudi vse...pri gibih me včasih malo zaskrbi, ampak me :duda: hitro pomiri in se vsaj pretegne, če ne kaj druga (še vedno pa ne vem, če je 10 gibov na dan :zmeden2:)...bomo vidli kaj bodo rekli jutri v porodnišnici na CTG...a še kak drug pregled opravijo na D dan?

sem imela v načrtu danes al pa jutri it, pa me zgleda noben ne upošteva...presneti moški :)

drugače pa + 13-15 kg, obseg pa 111 cm

danes bi še rada tajino sobo pospravla (ker je glih na počitnicah, pa bo en čas tako ostalo :) ), pa posesala, pa kopalnico urihtala, pa tla pobrisala, pa :kuza: skopala, pa ko pride :love: zavese oprala, pol pa lahko grem 9nebesa ...to bo ja 8)

LONA13 -> dobro jutro julij (4.7.2005 12:17:56)

Oj, spet jest!
Sta glih mami pa ati pršla z dopusta iz turčije in sta mi za :duda::modri:prinesla zlato zapestničko z njegovim imenom vgravirano!!! hudo lepo - upam da ne bo punca na konc :bravo::bravo::bravo::)-:)-
Pa podlogco za ležat sta kupla za tamalčka.

Se morm mal pohvalt.

Stran: [1]