Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam hodite med vikendi? 3.7.2005 22:08:53
|
|
|
|
piščanc
|
v Grosupljem so igrala pri novi šoli ampak najbrž rabiš nasvete za daljše izlete??
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 3.7.2005 22:15:05
|
|
|
|
smrka
|
Živalski vrt LJ, Iški vindgar, pikinik v naravi.
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 3.7.2005 23:14:17
|
|
|
|
Gina
|
A bi vi to blizu ali daleč? Dokaj blizu imaš izvir Krke, tam mi je lepo, mi hodimo radi v Cerknico, pa Škocijanske jame - okolica so krasni sprehodi, pa en kup hribov, ki jih lahko tudi z malimi prehodiš, celo z voziček lahko gor pelješ, do tja pa z avtom prideš. Pa všeč mi je v Tolminu, pa Mostu na Soči. Bled in Bohinj sta fajn, ampak sem bila prevečkrat. Pa še ogromno drugih možnosti, samo malo se moraš premaknit. Krasni kraji so po Sloveniji, samo sploh ne vemo zanje.
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 4.7.2005 6:19:34
|
|
|
|
lefairyon
|
v beli krajini imaš kar nekaj lepih krajev-od doline reke kolpe, krajinskih parkov lahinja in krupa, mirna gora, smuk, gospodična na gorjancih,... če te kaj konkretno zanima mi piši na privat pa ti povem še več... lp, nadi:rozica:
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 4.7.2005 7:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, samo na Bled ne hodit, je gužva za ****!:grrr:
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 4.7.2005 7:59:54
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo šli ta vikend v Brda obirat marelice, pol pa naprej v Gorico v Žogico na kosilo - tale Žogica je zakon, sploh če si z otroci :bravo:
|
|
|
|
Kam hodite med vikendi? 4.7.2005 8:13:19
|
|
|
|
Urša
|
V Logarsko dolino, Bohinj, Zoo, na Rakitno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.