klemenka -> Driska-je to alergija? (10.2.2010 10:55:55)
|
Moj 11 mesečni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ima že 14 dni drisko! Klicala sem pediatrinjo(po enem tednu), ki je rekla da je verjetno viroza in da naj bi se v enem tednu umirilo, vendar se ni. Prej je kakal do 5-krat dnevno, zdaj pa po vsakem obroku in to driskasto rumeno, včasih zelenkasto, vedno pa tekoče. Se ne dojiva več, dva meseca je bil na Aptamilu2, kakal je tudi prej do 3 krat dnevno, bolj tekoče. Pred enim tednom sem začela z uvajanjem mlečnih izdelkov in mislim, da je to razlog težav. Fantek ima ritko čist vneto, zato ga imamo čimveč brez pleničke.Je primerno razpoložen, nič se ne napenja, nikjer nima pikic ali AD, razen rdeče rite. Zdaj smo poskusli z Aptamilom za alergike, črtali ml. izdelke, pa da vidimo če je to to. Počakam še par dni, potem grem k pediatrinji po napotnico. Je imela katera podoben primer, torej driska brez kožnih izpuščajev, pa dokazano alergijo? Koliko časa bi trajalo da prideva na teste? Malo sem brala na forumih, da si v zasebni ambulanti Voduškove hitreje na vrsti? A to je potem samoplačniško? Hvala za odgovore
|
|
|
|