Marks&Spencer prek neta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

veselka -> Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:19:18)

oj,

a je katera že kdaj naročala v Slovenijo? Bi naročila za mojo sončnico, pa čakam na njihova navodila, če mi jih bodo dal, ker ne razumem čist kako [sm=smiley9.gif]

tko da, če ima mogoče katera kaj več pojma, se priporočam [sm=smiley1.gif]

Hvala [sm=smiley1.gif]

anitka7 -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:25:31)

a ne piše, da ti v Slo dostavijo v trgovino,kjer ti pol prevzameš paket...vsaj tko sem jaz razumela,sem pa res bl na hitro preletela

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:28:24)

kje si ti to prebrala?

anitka7 -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:30:39)

sam mal da najdem...spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:31:25)

http://www.marksandspencer.com/International-Delivery/b/183243031

js sm pršla do tega, naprej pa nimam pojma, kaj to pomen [sm=zmeden.gif]

anitka7 -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 10:37:49)

glih tole sem ti poslala na našo temo...včeri sem površno brala...in tud jaz nimam pojma kaj hočjo povedat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:13:02)

Ja, tudi jaz sem tako razumela, da pošljejo v najbližjo trgovino, ne glede na to iz kater naštete države si. Plačaš pač poštnino in prevzameš v trgovini.

Če pa želiš npr. kupiti kaj za prijatelje, sorodnike,... in če si ti v sloveniji, lahko naročiš dostavo za npr. estonijo in potem ta prevzame pošiljko v najbližji njihovi trgovini.

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:25:53)

jaz pa ne vem, kako razumet... ampak če je že tako, komu potem oddaš naročilo, da pošljejo kamorkoli v slovenijo?

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:28:25)

oddaš naročilo na njihovi strani, napišeš svoje podatke in potem te po moje vprašajo kam bi rad, da naročilo dostavijo ( v najbližjo trgovino, mislim, da je v slo samo ena in ta je v ljubljani).

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:30:35)

haha, lih razmišljam, če bi naročila nekaj stvari. Jaz sem razumela tako, da v eni od participating uk shops naročiš in določiš, kam ti dostavijo - v tujino ne na dom, ampak dostavijo v njihovo prodajalno, kjer potem to pobereš. Za slovenijo so stroški 15 funtov.

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:32:06)

aja, imam pa eno vprašanje. Mogoče ve katera razliko med številko 80 pri H&M in 80 pri Marks and spencer. Sem se v nedeljo tako zafrknila. Sem kupila 4 bodije št. 80 za 20 € in ugotovila, da so mu sedaj prav (trenutna velikost 74). Ker bi zelo rada kupila stvari pri marks and spencerju me dobesedno razžira, ker ne vem kakšne mere imajo oni.

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:32:55)

ja, Ankica tako sem tudi jaz razumela.

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:34:03)

sej stvar je v tem, ker ni nikjer možnosti izbire slovenije, niti trgovine [sm=zmeden.gif]

sem šla že v checkout, pa ne duha ne sluha

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:34:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

aja, imam pa eno vprašanje. Mogoče ve katera razliko med številko 80 pri H&M in 80 pri Marks and spencer. Sem se v nedeljo tako zafrknila. Sem kupila 4 bodije št. 80 za 20 € in ugotovila, da so mu sedaj prav (trenutna velikost 74). Ker bi zelo rada kupila stvari pri marks and spencerju me dobesedno razžira, ker ne vem kakšne mere imajo oni.

klikni na size guide

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:38:11)

pod participating uk stores je tole

Participating stores

Aberdeen, Aylesbury, Ayr, Ballymena, Bangor , Barnstaple, Basildon, Bath, Belfast, Bexleyheath, Birmingham, Bishop Stortford, Blackpool, Bluewater, Braehead, Brent Cross, Brentwood, Brighton, Bromley, Brooklands, Bury St Edmunds, Camberley, Cambridge, Canterbury, Cardiff, Cardinal Place Victoria, Carlisle, Chelmsford, Cheltenham, Cheshunt, Chester, Chichester, Clacton, Colchester, Coventry, Craigleith, Crawley, Cribbs Causeway, Croydon, Culverhouse Cross, Cwmbran, Derby Westfield, Doncaster, Douglas, Dundee, Dunfermline, Ealing Broadway, East Kilbride, Eastbourne, Eden High Wycombe, Edgware Road, Edinburgh, Edinburgh Kinnaird, Eltham, Enfield, Epsom, Exeter, Falkirk, Felixstowe, Fenchurch St, Finsbury Pavement, Fosse Park, Foyleside, Gemini, Glasgow Argyle Street, Glasgow Sauchiehall Street, Greenock, Guildford, Gyle, Hamilton, Handforth, Harlow, Harrogate, Harrow, Hastings, Haywards Heath, Hedge End, Hereford, Horsham, Hull, Ilford, Inverness, Isle of Wight Newport, Ipswich, Kensington, Kew, Kilmarnock, Kings Lynn, Kings Road, Kingston, Kirkcaldy, Leamington, Leicester, Lincoln, Lisburn, Liverpool, Livingston, Llandudno, London Colney, Lowestoft, Maidenhead, Maidstone, Manchester Longbridge, Marble Arch, Merry Hill, Metro Centre, Middlesbrough, Milton Keynes, Newbury, Newcastle, Newmarket, Newtonbreda, Northampton, Norwich, Nottingham, Oxford, Pantheon, Perth, Peterborough, Plymouth, Pollock Glasgow, Preston, Reading, Romford, Salisbury, Shoreham, Shrewsbury, Solihull, Southend, Southport, Stafford, Stirling, Stoke-On-Trent, Stratford-Upon-Avon, Sunderland, Sutton, Sutton Coldfield, Swansea, Swindon, Thurrock, Truro Lemon Quay, Tunbridge Wells, Uxbridge, Watford, Welwyn Garden City, Wolverhampton, Worcester, Worthing, Yarmouth, Yeovil

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:39:10)

thanks, sem že. [sm=smiley1.gif]

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:41:14)

chiara82 se priporočam za inštrukcije naročila, če boš naročala in pogruntala, prosim.

jaz čakam še njihov mail, upam, da ga dobim, čim prej

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 12:48:53)

sem klicala v naš M&S, če oni kej vejo, pa nimajo pojma, razen tega, da se preko njih nič ne da [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 13:01:11)

čakaaaaaaaaaaam na moževo kartico. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

sem pa videla pri naročanju, da lahko naročiš na home delivery (domov) ali pa store collection (izbereš trgovino)

Anonimen -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 13:02:56)

pa si vprašala, če se lahko kaj pozanimajo? Čeprav jaz bi raje naročila domov, ker se mi ne da plačevati 15 funtov za poštnino, potem pa še hodit v ljubljano (sem iz primorske)

constanca -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 13:10:45)

M&S NE posilja v SLO direktno. Tudi preko trgovine ne. Zal.

Stevilke bodijev so malo vecje kot H&M po mojih izkusnjah.

veselka -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 13:14:47)

IZVIRNO SPOROČILO: constanca

M&S NE posilja v SLO direktno. Tudi preko trgovine ne. Zal.

Stevilke bodijev so malo vecje kot H&M po mojih izkusnjah.

čemu je potem cena poštnine navedena za slovenijo, 15 funtov in smo navedeni med 80 državami za international delivery? kako pa gre indirektno, razen preko 3. osebe?

pravljica -> RE: Marks&Spencer prek neta (10.2.2010 22:55:06)

spet lahko jaz mogoče kateri pomagam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

kot pri next UK, lahko naročite tudi pri m&s (pa mothercare, tescoclothing, george in še nekaj jih je, samo drugje še jaz nisem naročila) na naslovu oblacila@gmail.com , velikosti jaz povsod enake kupim (kot pri nas h&m recimo) in so tu nekje, odvisno od modela, kot povsod, eni širši, nekje daljši rokavi itd.

Stran: [1]