vprašanje o GH (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

rožica24 -> vprašanje o GH (9.2.2010 19:08:34)

hčerki sem pred dobrimi 2 tedni začela dajat GH, najprej  zelenjavo ( korenček, cvetača, krompir,...), zdaj pa bi rada ji dajala ta obrok kot kosilo( nima težav ) in začela uvajat sadje (kuhano). Zanima  me, če moram z zelenjavnim obrokom prenehat, da vidim če bodo težave s sadjem ali ji vseeno dajem zelenjavo za kosilo in sadje kot malico?

hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

inč -> RE: vprašanje o GH (9.2.2010 19:43:23)

hojla...[sm=rozacrtici.gif]

jaz sem svoji tudi najprej ponudila zelenjavico (pri 4. mesecu, ker nemara ravno mleka, pa smo začeli z GH)...mmm ma rada vso, razen korenčka malo manj. Pojedla jo je za večerjo, potem sva pa začeli še s sadjem. Vendar z zelenjavico nisva prenehali.
Zjutraj je pojedla sadno kašico za večerjo pa še zelenjavno. Vendar se ji je kar spremenila prebavica in zelo težko je kakala, zato ji sedaj dam samo eno ali drugo... in je boljše. Pogruntala pa sem da ji brokuli zelo zmehča kakec, medtem ko je pri kolerabici ravno obratno.
Poskusi...

...ma kok so luštni ko tko lepo papcajo...[sm=jezicek.gif]

papa in veliko užitkov v hranjenju...[sm=nosecka.gif]

misamuk -> RE: vprašanje o GH (9.2.2010 19:58:39)

Imaš 2 teoriji:
1. Ohrani kosilo in sadje uvajaj v času dop malice.
2. Tudi sadje uvajaj v času kosila kar pomeni, da kosilo še ne bo kot pravi obrok

Glede na to, da želiš, da že ima kosilo, uporabi 1.teorijo.
Tako sem tudi jaz naredila. Takoj ko je pojedla dovolj za 1 obrok (torej kosilo), sva začeli z dop malico.

Urska09 -> RE: vprašanje o GH (9.2.2010 21:58:16)

IZVIRNO SPOROČILO: misamuk

Imaš 2 teoriji:
1. Ohrani kosilo in sadje uvajaj v času dop malice.
2. Tudi sadje uvajaj v času kosila kar pomeni, da kosilo še ne bo kot pravi obrok

Glede na to, da želiš, da že ima kosilo, uporabi 1.teorijo.
Tako sem tudi jaz naredila. Takoj ko je pojedla dovolj za 1 obrok (torej kosilo), sva začeli z dop malico.

Enako.

miska2004 -> RE: vprašanje o GH (10.2.2010 12:00:58)

Tudi jaz sem začela z zelenjavo v času kosila, potem pa še s sadjem v dopoldanskem času - ko sva že imela osvojene nekaj zelenjave, da sva že imela kosilo, torej z zelenjavo nisem prekinila v času uvajanja sadja.

Stran: [1]