Nič več mleka :(( (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Blink1 -> Nič več mleka :(( (3.7.2005 14:07:13)

No, evo....na morju je Neja nehala piti mleko zjutraj in zvečer. Sem mislila, da zaradi vročine...ker eno parkrat je potem spila hladnega....

No, pa smo prišli domov, pa enako...Nič več mleka za zajtrk in večerjo. Kaj pa ji naj zdaj dam??? Danes zjutraj sem ji dala čokolino..ni šans, ne na flašo, ne na žlico...No, potem je pojedla malo kruha s pašteto pa nekaj klobas...Ampak zelo malo...

Za kosilo normalno je, malice tudi. Zajtrki in večerje pa so mimo....Spat grem okoli devetih, pol desetih, kdaj naj ji dam večerjo??

Anonimen -> Nič več mleka :(( (3.7.2005 16:55:10)

Gres, mlečen riž, poletno z mlekom ali jogurtom, kruh in sto različnih namazov, če ne mara nleka, probaj dat not kakav, puding - domač (ga je več naenkrta skupi)...

HuAnita -> Nič več mleka :(( (3.7.2005 21:52:28)

Jaz ji delam gres s suhimi marelicami, rozinami, banano vmešam... Pa polento na enak načim.
Prinčipesa bi pa samo mleko oz. mlečne stvari jedla. Pismo, kaj bom čez 2m, ko moram iti delat? varuška me bo nekam poslala, že zdaj mi je rekla, naj jo navadim, da bo vse jedla. Sem ful kimala, češ, ja valda, evo, zdaj pa še tistih 6 žlic vse skupaj, kar poje čez dan, je povezanih z mlekom.:(

Stran: [1]