Evo mene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Vera* -> Evo mene (3.7.2005 13:45:46)

Lep pzdrav babe.:)-:)-Me neki cajta ni bilo.ker nam je strela sesula neki v racunalniku(vidim da sumniki tud ne delajo:zmeden2:).No smo sli zadnjic v avstrijo mal cot kupovat.Pa smo sli v eno trgovino(sej sploh ne vem kje smo bli:ups:)in sem gledala za Roka ene kratke hlace.Pa je stal za menoj en ded.Pa sem mislila da pac nekaj kopuje.Prijateljica pa je bila obrnjena proti meni.Pa me kar naenkrat prime kolegica za roko pa recë:bejzma.Pa se obrnem nazaj pa vidim da ima ta ded lu.... zunaj.Bljek pacek,svinja.Skor sem bruhala.Potem je ded zbezal,trgovka pa je poklicala policijo.Potem pa jaz,ko znam odlicno
nemsko(kaj vec ko dobro jutro ne znam:ups:) razlagam policaju kako je bil tip oblecen.Upam da so ga potem dobili,ker jaz sem hotela domov.Fuj..

ZARA -> Evo mene (3.7.2005 13:48:00)

O marija,a ne more u stranišče to opravt ???
Ekshibicionisti,kdo bi jih zastopu...
Drgač pa WB :love:!!!

Blink1 -> Evo mene (3.7.2005 14:03:12)

Damn:grrr::grrr: Taki ne zaslužijo da ga sploh imajo;)

WB

Margareta -> Evo mene (3.7.2005 14:11:07)

Prasec. Nam je en kreten vsak dan kazal lul..., ko smo bili se otroci, stari ene 10 let. V glavnem, vedeli smo kje moramo iti, da ga bomo videli, ker je vedno stal na istem placu.:(
In ne boš verjela, da smo vsak dan hodili ravno tam in se smejali, groza me je če zdaj pomislim:(

Stran: [1]