Medulin - Hotel Holiday (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

lenca1 -> Medulin - Hotel Holiday (9.2.2010 10:56:59)

Prosim, če mi lahko katera, ki je že dopustovala v tem hotelu odgovori kakšen je hotel, hrana (vzeli bi all inclusive) ali je v hotelu dvigalo (zaradi dveh malih otrok in vozička)?

Kakšne so pa sobe (so dovolj velike - v agenciji pravijo, da so prostorne in so mi ponudili 1/2+1-dvoposteljno sobo z dodatnim ležiščem na katerem bi spala naša 2letnica, imamo pa še dojenčico, ki bi jo najraje imeli kar v košari od vozička ali pa v prenosni posteljici - je soba dovolj velika, da bi notri spravili ali voziček ali pa prenosno posteljico)?

mojca* -> RE: Medulin - Hotel Holiday (9.2.2010 11:12:03)

v hotelu smo bili 2-3 krat...
sobe so zelo lepe, udobne, prostorne, smo tudi imeli tako z dodatnim ležiščem in v njej tudi prenosno posteljico za dojenčka.
dvigalo imajo.
hrana zelo dobra, samo, če si tam dlje časa, npr 10 ali 14 dni, se je že nasitiš, ker je bolj kot ne vedno isto dan za dnem...

prosite za sobo, ki je " bolj mirna", mi smo jo imeli prvič nad teraso in nismo mogli spati ker je glasba na terasi bila precej glasna do 24.00 h.
sicer pa-uživajte!

lenca1 -> RE: Medulin - Hotel Holiday (11.2.2010 14:58:30)

mojca hvala za odgovor, bomo po vsej verjetnosti kar rezervirali, samo še mož si mora urediti dopust v službi. Če mi lahko še odgovriš ali je ta hotel v bližini tistega dela plaže, kjer je dostop v morje mivkast (vem, da so na tej plaži 3 hoteli - vsaj zdi se mi tako, ne vem pa točno kateri se nahaja kje)? No sej glavno pa je, da se hotel nahaja ob plaži oz. v bližini, da ne hodiš ne vem kako daleč do plaže.

mojca* -> RE: Medulin - Hotel Holiday (11.2.2010 15:03:33)

ja, je blizu te plaže. sicer je tisti hotel medulin **** malo bližje pa ne kaj dosti, par korakov. tisti tretji pa je itak še dalje kot ta dva.

mi smo bili super zadovoljni s tistim dopustom, kot sem rekla edini mali minus mogoče vedno ista hrana v hotelu. čeprav je bila dobra!
pa mogoče se je tudi to že izboljšalo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]