tinkatonka -> RE: S kakšno "vrsto" ljudi se družite? (9.2.2010 18:31:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če malce pomislite... ali imate okrog sebe ljudi, ki so vsaj približno enaki vam (po stanu, premoženju, izobrazbi, narodnosti)? Če dobro pomislim je vsem mojim prijateljem enaka le narodnost (pa nimam nič ptroti drugim narodnostim). Stan, premoženjsko stanje, izobrazba, je pa vse od "najmanj" do "največ." Važno je, da so pozitivni. v krogu ljudi, ki samo jamrajo in ki mi jemljejo s tem energijo, se ne počutim dobro, tako da bistvo je, da so pozitivni in da so prijatelji v pravem pomenu besedu "v slabem in dobrem". Sori Tinkatonka,ker se bom ravno v tvoj post zapičila,vendar tele tvoje trditve ne gredi ravno skupaj. Prijatelj v dobrem in slabem....a si zmožna bit prijatelj nekomu,ki res nima sreče na tem svetu in ima milijon razlogov,da jamra? Vidim oziroma po napisanem sklepam,da ne ravno. A,če bi pa bilo tebi hudo in bi jamrala,bi pa pričakovala 100% podporo od tvojega prijatelja [sm=zmeden.gif] Zapičila sem se v tole zato,ker sem imela nekoč res veliko prijateljev...ampak takrat,ko jaz nisem imela nobenega problema na tem svetu. Ko so se pa problemi pojavili v mojem življenju,pa so tisti kao prijatelji počasi izginjali. Pa nikoli nisem jamrala,sem se pa želela o moji bolečini pogovarjat in želela sem,da mi nekdo prisluhne in me bodri...ampak ne,morda sem nekomu jemala preveč energije in nisem bila vredna,da je kdo moj prijatelj. Imam samo znance,ki pa so si tako po karakterju,kot po premoženjskem stanju in po izobrazbi različni. Mogoče sem bila premalo natančna. Ampak jaz delim ljudi na tiste, ki na življenje gledajo s pozitivne plati in tiste, ki gledajo na življenje z negativne, optimiste in pesimiste. Ti drugi se non stop pritožujejo in jim nič ni OK. Ampak ne mislim pa s tem, da mi prijatelj ne sme jamrat. Nasprotno, seveda se pogovarjamo o težavah in si stojimo ob strani. Tud jaz pojamram, ampak se vseeno nimam za "pesimistko". In ti "pesimisti", ki jih ni malo, verjemi, mi jemljejo energijo.
|
|
|
|