Avgustovke, vstat bo treba! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 10:02:38)

Ja, res je! Spet sem sama tle in spet mi je dolgčas.
Moj :love: še kar spi, jaz sem pa že 1 uro pokonci.

Ker je nedelja, sem si privoščila nedeljski zajtrk (obilen) in sicer 2 kosa kruha s Tamar namazom, povrhu vsega pa še 3 vrstice riževe čokolade. Zdaj sem pa sita kot :pujs:.

Kako ste kaj ve? Danes napovedujejo nekaj višje temperature, pa tako je pasalo, ko je bilo hladno.
Moje noge so iz dneva v dan bolj zatečene (še vedno niso take, kot od Tie) in zvečer me kar fajn bolijo. Še sreča, da sem deležna večerne masaže, kar močno pomaga. Se mi pa zdi čudno, da imam tudi zjutraj zatečene noge. Sicer so manj, kot zvečer, pa vendar so!

Kaj boste počele danes? Midva bova lenarila, vmes greva še malce na obisk k mojim staršem. To bo pa tudi vse! Je treba počivat! Zdaj še lahko, dnevi se nam pa itak kar pošteno iztekajo!

tina104 -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 10:22:40)

Tudi jaz sem že pokonci - od kakih pol osmih.
Meni pa so noge otekale tiste dni, ko je bilo vroče, zdaj je bilo pa dva dni spet v redu. Aja, pa bolele so me tudi.
Malo še tu gor preberem par sporočil potem pa grem kuhat kosilo, popoldne pa si bova verjetno privoščila kak izletek - mogoče bova šla v Celje na letalski miting.
Ja, jaz tudi zeelooo veliiikooo počivam že skoraj celo nosečnost. Sem rekla, da sem še v otroštvu več delala:). Ampak zdaj imam čas - kdaj pa bom, če en zdaj??
Aja - pod počivanje štejem poležavanje, branje, pisanje na forum, pa tudi sprehode in podobne lažje aktivnosti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 10:32:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jessy -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 10:40:31)

Jaz sem pa včeraj postlala posteljico in zibelko, pa vse skupaj pokrila z rjuho, pa za :duda: sem torbico pripravila. Zase je še nisem. Moraj jutri kupiti eno toaletno torbico, ker sem vedno le kovček uporabljala, zdaj pa vidim, da jo kar rabim. Torej, torba zame pride jutri na vrsto.

Tudi jaz že kuham, :love: pa še kar spi in spi in spi...saj nič čudnega, ko pa hodi po drugi, tretji uri spat. Za znoret!!! Saj, ko malce pop****m, pol gre tisti večer z mano spat, nato pa spet ista pesem. Ahhhhhh........

Tiamo -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 11:15:45)

Jutro, danes sem pa potegnila so 10:00. :zaspan::zaspan:

Zdajle imam verjetno 5 min časa, da nekaj napišem, ker moj :love: je. Drugače je nedelja dan, ko ima on rezerviran računalnik sam zase. Še dobro da je ob 14:00 formula in se bom spet takrat lahko javlja.

Bila sem že pridna, vse cotice za našo :duda: sem še enkrat pregledala, oprala še par stvari in pripravila kaj bo naša oblekla za odhod iz porodnišnice. Zdaj sem prav pošteno zmatrana.

Punce a kej telovadite ali hodite na sprehode? Jaz čist nič :ups:. Če se spomnim naredim par vaj za trebušne mišice in malo rit skup vlečem, drugače poa nič. Še na sprehod ne morem, ker me zvečer tok buhtli bolijo, zdaj je pa prevroče, da bi kam šla.

Kdaj tok pogrešam mojega kužka, ki ga že tri leta ni več. :(:((:( Ker je bil star in se je na sprehodih prav počasi premikal zadnja leta, bi bila zdajle, če bi bil še živ, prav usklajen par. :kuza::kuza:

Se tipkamo...

Kety -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 11:42:57)

Dober dan!

Jaz sem danes spet bolj slabo spala.:( Nas Timi je bil prav poskocen celo noc in sem se samo obracala. Vceraj sva sla k tasci plavat in sva kar pozno pila pravo kavo in ga je to zgleda drzalo pokonci skoraj celo noc. Pa sem jo ful malo spila :ups:! No, to me je izucilo, tako, da prave kave ne pijem vec!!!!!!!!!!

Sem pa vstala ob 9ih in sla na vrt obrat maline. Jih je bilo ful velik in jutri bom kuhala malinovec in kako marmelado!:)

Vceraj sva pri kolegici dobila kosaro in vozicek za novorojencka od Peg Perega. Ful lepa in sem ful happy, da mi ni treba skrbet za vozicek za prve 3 mesece. Jutri pa greva z :love: kupit Quinnyja Speedy SX, ki je v BC v akciji za 50.000 sit in ga bova imela od 3 meseca dalje. SUPER!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Pa se lupinico Max-Cosi bova kupila za zraven! Pol mamo pa res skoraj vse, pa sem mislila, da nimam se nic!:)-

No, zdele greva nekaj popapcat, potem pa greva na Vrhniko k mojim starsem. Bom nesla cel kup cunj za nasega :duda: prat. Se je mami javila, da bo vse oprala in zlikala. Mi imamo itak skoz zidarje in je skoz neki prasno!:(

Se se tipkamo zvecer in uzivajte soncen dan kolikor se le da!!

Lp Kety

Tiamo -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 13:54:10)

Kje pa ste vse?? Gledate Formulo?

meni je pa dolgčas :zmeden:;):)-

sem malo slike uredila v albumu..

Pa eno ime sem se spomnila Petja??

grem eno igrico, upam, da se javite...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Jessy -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 15:33:25)

Ne, ne, ne gledamo formule! Meni je to brez veze gledat!
Me je pa :love: pripravil gledat eno grozljivko - Cursed. Je bilo kar pestro na momente, da je ubogi :duda: full brcal. Vmes sem pa še skoraj celo škatlo piškotov pojedla, kar sploh ni moja navada, saj mi piškoti sploh niso všeč. Ne vem, kaj mi je, da sem jih toliko pojedla.

Zdaj pa grem obesit cunje, pol pa gremo k mojim staršem malčk na obisk, da ne bo kakšne zamere.

Tiamo -> Avgustovke, vstat bo treba! (3.7.2005 22:08:36)

Vidim, da ste danes bolj lene...

nič zato, se jutri tipkamo....

:duda: danes razgraja, da me bo razneslo...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Sladke sanje

violinski -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 8:39:41)

Lepo vas prosim, a vam lahko malce zavidam?

Med vikendom nikoli ne berem foruma, ampak ko sem ga danes, me je kar sesedlo. Seveda, pozabila sem že, kako je vstati šele ob 10h. Naša mala čukica naju vrže iz postelje ob 6:45, ponavadi, tako kot če bi šla v vrtec. Malo jo še povaljamo po najini postelji (zdaj pride že sama iz svoje sobe in direkt spleza med naju), potem je pa že naveličana in reče 'am-am' ali 'cajči', kar bi bil zajtrk. K sreči je vsaj :love: toliko pri sebi, da vstane, ji potisne kos kruha v roke, pol pa začne pripravljati kavo, jogurt in vse druge dobrote, ki jih radi pojemo za zajtrk. Ko iz kuhinje zadiši po kavi, ki jo mimogrede obožujem, a zaradi previsokega pritiska raje ne pijem, vstanem tudi jaz. Recimo, da je takrat ura že osem, ampak ponavadi še ni.

V soboto dopoldne smo po pričakovanjih nekaj skakali po tržnici in podobno, tako v soboto kot v nedeljo nas je pa popoldne čakal družinski piknik - v soboto po moji strani družine, v nedeljo po strani od :love:.

Tako nisem bila nič pridna in se nisem držala navodil ginekologa in sem verjetno pridelala kaki dve kilci tako na počez :bravo:

Računam, da bi danes imela sadni dan, ampak sem že zdej lačna ko pes.

No, malo miško smo tako razmigali, da je pridno spala obe noči, samo malo je bila žejna ponoči in se je zato zbudila glih toliko, da je potegnila malo vode.

Zdaj je pa spet v vrtcu. :love: pa v službi. Sem ju peljala zjutraj (če tega ne naredim, sem ves dan brez avta, pa ne morem nikamor), zdej grem pa pozajtrkovat in nazaj spat. Sej me razumete, ne?

Se moram pa pohvaliti, da sva končno pristala pri izbiri med samo dvema imenoma še, za našega :modri:.

Jessy -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 9:19:58)

Dobro jutro tudi z moje strani!

Mislim, da so tudi pri meni minili časi dolgega spanja, saj se zbudim ponoči in kakšno dobro uro ne morem zaspati, zjutraj sem pa ob 9h pokonci, pa tako bi z veseljem še malce pospala, a enostavno nisem več zaspana. Ponoči mi pa trebuh nagaja. Na boku prav dolgo ne morem spati, če se pa zvrnem na križ, pa čutim težo otročička, kar mi tudi ne ustreza več. Kaj šele bo, saj je še cel mesec pred nami!!!???

Violinski ključ, ti si pa posebej pridna! Lepo zjutraj zgodaj vstaneš, potem pa še razvoziš otroka in :love: na svoja mesta! Res pohvale vredno!!!

Jaz sem pa lačna, pa ne vem, kaj naj zajtrkujem. Grem pogledat, če je sploh kaj pametnega, ali pa bom spet jedla čokolino, kot ponavadi!?!?

Popoldne pa greva z :love: še v zadnji nakup v LJ. Upam, da zvečer ne bodo preveč noge trpele!

A ostale se še muckate pod odejami???

Kety -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 9:48:30)

Ojla!

No, jaz sem pa že v službi!:( Pa tuki v pisarni je tolk vroče, za crknit. Sej se bom itak kmalu pobrala od tuki, ker ne morem dolgo casa sedet. Poknjižim kar je nujno in šibam domov. ;)

Punce jaz sploh ne spim več:((:(:((:(! :duda: me celo noc brca in tolk, da me kar boli. Danes me je zbudil ob 4ih zjutraj in do 6ih ni dal mir. Sem v postelji knjigo brala pol sem pa ob 6ih zaspala, ob 8ih pa že v službo. Sej mi ne bi bilo treba it, ampak ker sem se tako zmenila. Potem pa še tiste sodelavke ni, ki bi mogla bit tuki z mano, da ji še par stvari razložim :(

Dons greva pa kupit z :love: voziček za našega :duda:. Komaj čakam!

Se še tipkamo!

LP Kety

Tiamo -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 9:51:04)

Jutro, :zaspan::zaspan:

Pri meni je spanje odvisno od dneva, ponavadi mi uspe do 8:30 spat, pa še to bi lahko dalje, samo me mravljinci v prstih motijo, da potem vstanem. Ponoči se zbujam samo, ko me lulat.

Danes bom likala, in verjetno bomo šli gledat eno posteljico.

se tipkamo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.7.2005 13:18:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

hugolina -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 13:37:02)

Pozdravljene!
Jaz sem pa lih kar prišibala iz CSD, kjer sem dobila papirje. Ma tolko jih je, da bom zihr kej pobrkala, pa še tko na brzino mi je vse razložila. Če sem prov zastopla, moram izpolnit za porodniški dopust, ki je takoj pa pol še za ....:zmeden2::zmeden: no evo, že ne vem več, ne da se mi pa zdele po papirje, ker sem se komaj usedla8).

Poleg tega sem si pa še mal dušco prvezala in sem šla v DM-a kupit pleničke (tetra), pa hladilno mazilo, pa termometer za vodo, .... pa podobne drobnarije. Pol sem šla pa v BabyCenter pa nisem nič našla za našga :duda: za iz bolnice :(( Še tisto kar mi je padlo v oči je blo iz pliša, samo to bo pa prevroče, se mi zdi.
Pa še rada bi kak dvodelni kompletek, ker ti pajacki so mi tolk enolični. Sej so tud luštni, ampak mi je tisto drugo bolj všeč.

Kar se tiče spanja, meni zjutraj ni problem vstat (zaenkrat), tko da sem pokonci že tam od 7:30 do 8:00. Me pa ponoči :duda: zbuja, ker ima pa maratone tam notri. Pa to niso samo brcike, to je že skor ples, prevračanje, skakanje, .... kaj pa vem kaj se ga gre.;)

Tako, zdej grem pa hitro neki skuhat!
lp

Stran: [1]