violinski -> Avgustovke, vstat bo treba! (4.7.2005 8:39:41)
|
Lepo vas prosim, a vam lahko malce zavidam? Med vikendom nikoli ne berem foruma, ampak ko sem ga danes, me je kar sesedlo. Seveda, pozabila sem že, kako je vstati šele ob 10h. Naša mala čukica naju vrže iz postelje ob 6:45, ponavadi, tako kot če bi šla v vrtec. Malo jo še povaljamo po najini postelji (zdaj pride že sama iz svoje sobe in direkt spleza med naju), potem je pa že naveličana in reče 'am-am' ali 'cajči', kar bi bil zajtrk. K sreči je vsaj :love: toliko pri sebi, da vstane, ji potisne kos kruha v roke, pol pa začne pripravljati kavo, jogurt in vse druge dobrote, ki jih radi pojemo za zajtrk. Ko iz kuhinje zadiši po kavi, ki jo mimogrede obožujem, a zaradi previsokega pritiska raje ne pijem, vstanem tudi jaz. Recimo, da je takrat ura že osem, ampak ponavadi še ni. V soboto dopoldne smo po pričakovanjih nekaj skakali po tržnici in podobno, tako v soboto kot v nedeljo nas je pa popoldne čakal družinski piknik - v soboto po moji strani družine, v nedeljo po strani od :love:. Tako nisem bila nič pridna in se nisem držala navodil ginekologa in sem verjetno pridelala kaki dve kilci tako na počez :bravo: Računam, da bi danes imela sadni dan, ampak sem že zdej lačna ko pes. No, malo miško smo tako razmigali, da je pridno spala obe noči, samo malo je bila žejna ponoči in se je zato zbudila glih toliko, da je potegnila malo vode. Zdaj je pa spet v vrtcu. :love: pa v službi. Sem ju peljala zjutraj (če tega ne naredim, sem ves dan brez avta, pa ne morem nikamor), zdej grem pa pozajtrkovat in nazaj spat. Sej me razumete, ne? Se moram pa pohvaliti, da sva končno pristala pri izbiri med samo dvema imenoma še, za našega :modri:.
|
|
|
|