[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 9:32:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Blink1 -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 9:51:20)

A kar konca ni bilo???

mene je vedno jezilo to...da so dali tik pred koncem oz. na koncu reklame...pa sem čakala ko tele da jih bo konec...potem pa so bili samo napisi:zmeden::zmeden: To se je vedno dogajalo pri Friendsih ki so itak bili ful pozno, pa sem komaj držala oči odprte:grrr:

Mene pa razkuri to, da dajo te humoristične nanizanke tako pozno:zmeden:

LARIKA -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 10:03:36)

Zadnje čase je to pri njih zelo pogost pojav,kar jezi tudi mene in še 1000 ljudi zraven, to kar delajo je verjetno čist marketinška poteza- ker dobro služijo z reklamnimi bloki- izgubljajo pa gledanost pa se sploh ne sekirajo,... bz mi je ratal ta pop tv

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 11:07:30)

Naja31 -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 11:08:54)

Ojla,

vceraj nisem gledala Vanila Sky, ker sem ga ze videla in mi je grozno zanic film, ampak kakor se spomnim je konec cist brez veze, da sploh ne ves, da je konec. Se pa zdaj ne spomnim tocno kaj se na koncu zgodi,s samo vem, da mi nic ni bilo jasno ce je konec.

Lp, N.

Anonimen -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 12:36:55)

Ja, to je bil konec filma! Sej ni nč naprej za videt. Pač zbudil se je 50 let kasneje. Kaj pa naj bi bilo še naprej?! Sofia je bla itak stara že čez 70 let ali pa že celo umrla...Meni se je konec zdel čist kul - pričakovan. A ste mislile, da se je zbudil in ob njem je stala Sofia?!

Anonimen -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 12:42:34)

...lahko je tudi stala. Se ne ve, nadaljnja zgodba je prepuščena gledalcu. Pomojem se je zbudil, okreval in šel iskat Sofio. Našel jo je v nekem domu za ostarele vso sivo, sam pa je bil še "mladenič". Ona ga ni prepoznala in od samega obupa nad realnostjo je spet naredil samomor. Le da ga tokrat niso zamrznili ampak so mu pripravili dostojen pobreb. The end.

HuAnita -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 12:59:10)

To delajo (režejo) baje zato, ker gledalcev zaključna špica ne zanima (kao.). Tisto, kdo je igral, pa še kup ljudi...:grrr: :grrr: :grrr: za PopTV

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 20:14:57)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 20:15:56)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 20:17:25)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.7.2005 21:34:47)

Pikipoki -> Divja sem zarad PopTv... (3.7.2005 23:10:26)

V bistvu se zbudi - vidiš njegovo oko, pa ženski glas nekaj reče. jaz tako nisem gledala celega, nekje od polovice, tako da mi je moral moj :love:, ki ga je videl že enkrat prej povedati začetek. Tak filozofski znanstvenofantastični film ...

LP:rozica:

Mina1 -> Divja sem zarad PopTv... (4.7.2005 7:11:16)

Ja, dejansko to delajo, kar zaključijo tik pred koncem, dajo oglase in potem spodaj teče napis, kdo je vse igral v filmu:zmeden:, neverjetno in tako...

Mene tudi to moti.

pa-pa Mina1

Primoza -> Divja sem zarad PopTv... (4.7.2005 7:22:36)

To ja zaradi zakonodaje, ker mora miniti med dvema reklamnima blokoma toliko pa toliko časa itd.

Stran: [1]