vaney -> RE: FEBRUARČKI 2010 (14.3.2010 19:52:27)
|
zvesta, kako so pa lahko spregledali tvojo porodniško???čudno... Davčno sem jaz dobila prvi teden, ko sva prišli domov, se pravi v slabih 14 dneh. Za vrtec smo pa mi morali samo rojstni list prinest, nič drugega. Mi smo bili pa včeraj in danes po 2x zunaj in je mala dama lepo pančkala. Jutri gremo pa v šoping v Ljubljano, ker starejšega nimamo več v kaj obut, pa tudi hlače je vse prerastel. Madona, kako hitro rastejo. Pa Daša rabi kakšno prehodno jopico, jaz kakšneo normalno majico, ker mi je ostal smotan trebuh, ki visi čez rano od cr in kavbojke sicer lahko zapnem, ampak visi nekaj trebuha čez in meni je to takoooo grdo (na meni, na drugih me ne moti). Ja, pa možek ima kmalu rojstni dan in mu je treba nekaj kupit...uf, bo denarnica spet trpela. Smo hoteli Anžeta sabo vzet, pa sva si premislila, ker ni niti sekundo na miru in ne vem, kako bi to vse skupaj zlaufalo... Tiste, ki se bojite biti same....sicer slaba tolažba, ampak vseeno...tolažite se s tem da nekatere imamo/imajo 2, 3 ali več otrok, pa so tudi same. Ampak nekako mora zlaufat, ne. Sicer pa mene čaka ta preizkušnja že ta tede, ko gre mož po enem mesecu nazaj delat in to direkt v nočno. Pri nas imamo še to foro, da on dela 4 izmene in da je samo 1 vikend na mesec fraj, do službe se vozi 60km v eno stran, tako da tudi mene čakajo pestri dnevi in noči in veliko časa, ko bomo sami 3 doma. Pa nekako bomo, ne? Saj to smo hotele[sm=smiley1.gif] Grem še povečerjat, potem pa probat počivat...
|
|
|
|