Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 15:43:10)
|
Hojla, še od mene in [sm=duda.gif] Res imate ful težke teme, ampak tudi ful zanimive in je vas kar fajn brat... se res zraven še kaj naučiš... sploh me- prvorodke.....[sm=smiley1.gif] MI2 sva pa imela danes cepljenje in je naš frajer že trak korenjak , da ni niti pisknil, pa vodo sva dala... no pa 8.200 in 69 cm smo pridelali [sm=bravo.gif] 18.8 bo pa star 6 m. Pa saj sem ga že šla par dni nazaj sama tehtat, ker je res že težak za nosit in je blo isto kg. Za hrano pa mi je rekla, da lahko že skoraj vse je - meso, razen svinjjine, potem vso zelenjavo, sadje mora biti najprej mal prekuhano, potem pa tudi sveže, pa rumenjak lahko že 1xtedensko že zdaj kam vmešamo, za pit pa predvsem vodo iz kozarca ( ne iz flaške).... vglavnem mi je natrosila glih tako kot sem jaz zdele napisala... brez repa in glave[sm=smiley36.gif] aja, pa še to... da moramo zdaj po 6 m počasi odvajati od dude, če jo imamo za spanje ---- mislim, da bo pa to pri nas zeeeeloo težko, ker jo glih takrat nujno rabimo, sicer je ne... potem pa ko zaspi jo pa itak sam frcne ven. Drugače pa gremo mi v torek na morje, na Pag ...končno..... komaj čakam že, je res kar dolgo poletje... smo skoraj med zadnjimi kolikor vas tukaj berem[sm=smiley13.gif] Ha, nas je pa kar nekaj Dolenjk tuka... bi se tudi me lahko dobile kavici[sm=smiley1.gif]... potem po dopustih seveda, če je katera za .... jaz sem iz Trebnjega , lahko pa bi se dobile kje v NM. A se še kateri [sm=duda.gif] obrača na trebuh preko ene strani.[sm=zmeden.gif].... naš se npr. samo na levo stran obrne na trebuh, preko desne mu nekako ne gre... nazaj pa tudi še ne se še beremo, čav
|
|
|
|