RE: Februarčki 2010 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ne_ja -> RE: Februarčki 2010 (4.8.2010 22:14:09)

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ne_ja - kje na Dolenjskem pa si?

Novo mesto[sm=smiley1.gif] Si ti tudi Dolenjka? Jaz sem drugače iz Posavja, samo sem se sem preselila, tako da se (še) nimam za Dolenjko[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2010 23:04:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lara73 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 11:52:55)

tok smo aktivne, da nas je dalo na drugo stran vrglo!

punsha -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 12:20:35)

Smo aktivne ane [sm=smiley36.gif]. Se mi zdi, da so kar vse pobegnile. Očitno je neka čudna klima tu gor al kaj. Jaz vseeno upam, da ni kakih zamer no. Jaz hodim tu gor, ker mi je v veselje klepetati z vami, ko vidim različna mnenja, ko berem različne izkušnje in se zraven učim, zabavam, smejim...

In kak ste v tehhladnejših dneh? Midva sva oba z malim vremenska [sm=smiley36.gif]. Mene je že zjutraj glava bolela, ko je Enejhotel vstati ob 7. No pa sem ga previla, umila, oblekla, nato pa naštimala, da sva še za dobro urico zaspala[sm=smiley36.gif]. Uf je pasalo, pa sem se zbudila kar prerojena. Sedajle pa delam polnjene paprike, mali pa spi. Sicer se bo kmalu zbudil, je že ura in pol naokoli.
Pa moram povedat, da tale frutek s slivami res pomaga pri kakanju. Sem mu dala, pa je obakrat kar takoj kakal. Sem bila vsa srečna [sm=bravo.gif]

Pa še tole, sedaj sem kupila Sleepy Wrap. No tiste na FB že veste. Sem pa vzela rabljenega iz Bolhe, je bil 25 eur. Je kot nov. In mali je takooo zadovoljen v njem. To je pa res ena super stvar!. Škoda, ker nisem to že prej vedela [sm=smiley36.gif]

Lara73 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 14:10:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

tok smo aktivne, da nas je dalo na drugo stran vrglo!

hehe, sem prebrala ta stavek.... tko je če pupo držim v naročju in se zabavam še z njo.

Lara73 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 14:10:32)

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Smo aktivne ane [sm=smiley36.gif] . Se mi zdi, da so kar vse pobegnile. Očitno je neka čudna klima tu gor al kaj. Jaz vseeno upam, da ni kakih zamer no. Jaz hodim tu gor, ker mi je v veselje klepetati z vami, ko vidim različna mnenja, ko berem različne izkušnje in se zraven učim, zabavam, smejim...

In kak ste v tehhladnejših dneh? Midva sva oba z malim vremenska [sm=smiley36.gif] . Mene je že zjutraj glava bolela, ko je Enejhotel vstati ob 7. No pa sem ga previla, umila, oblekla, nato pa naštimala, da sva še za dobro urico zaspala[sm=smiley36.gif] . Uf je pasalo, pa sem se zbudila kar prerojena. Sedajle pa delam polnjene paprike, mali pa spi. Sicer se bo kmalu zbudil, je že ura in pol naokoli.
Pa moram povedat, da tale frutek s slivami res pomaga pri kakanju. Sem mu dala, pa je obakrat kar takoj kakal. Sem bila vsa srečna [sm=bravo.gif]

Pa še tole, sedaj sem kupila Sleepy Wrap. No tiste na FB že veste. Sem pa vzela rabljenega iz Bolhe, je bil 25 eur. Je kot nov. In mali je takooo zadovoljen v njem. To je pa res ena super stvar!. Škoda, ker nisem to že prej vedela [sm=smiley36.gif]

grem kuj na FB

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 15:43:10)

Hojla, še od mene in [sm=duda.gif]

Res imate ful težke teme, ampak tudi ful zanimive in je vas kar fajn brat... se res zraven še kaj naučiš... sploh me- prvorodke.....[sm=smiley1.gif]

MI2 sva pa imela danes cepljenje in je naš frajer že trak korenjak , da ni niti pisknil, pa vodo sva dala... no pa 8.200 in 69 cm smo pridelali [sm=bravo.gif] 18.8 bo pa star 6 m. Pa saj sem ga že šla par dni nazaj sama tehtat, ker je res že težak za nosit in je blo isto kg.
Za hrano pa mi je rekla, da lahko že skoraj vse je - meso, razen svinjjine, potem vso zelenjavo, sadje mora biti najprej mal prekuhano, potem pa tudi sveže, pa rumenjak lahko že 1xtedensko že zdaj kam vmešamo, za pit pa predvsem vodo iz kozarca ( ne iz flaške).... vglavnem mi je natrosila glih tako kot sem jaz zdele napisala... brez repa in glave[sm=smiley36.gif]
aja, pa še to... da moramo zdaj po 6 m počasi odvajati od dude, če jo imamo za spanje ---- mislim, da bo pa to pri nas zeeeeloo težko, ker jo glih takrat nujno rabimo, sicer je ne... potem pa ko zaspi jo pa itak sam frcne ven.

Drugače pa gremo mi v torek na morje, na Pag ...končno..... komaj čakam že, je res kar dolgo poletje... smo skoraj med zadnjimi kolikor vas tukaj berem[sm=smiley13.gif]

Ha, nas je pa kar nekaj Dolenjk tuka... bi se tudi me lahko dobile kavici[sm=smiley1.gif]... potem po dopustih seveda, če je katera za .... jaz sem iz Trebnjega , lahko pa bi se dobile kje v NM.

A se še kateri [sm=duda.gif] obrača na trebuh preko ene strani.[sm=zmeden.gif].... naš se npr. samo na levo stran obrne na trebuh, preko desne mu nekako ne gre... nazaj pa tudi še ne

se še beremo, čav

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 15:45:51)

sem še neki pozabila... jaz bi bla tudi na fb - februarčki.... kako se pride do vas[sm=zmeden.gif]

zvesta -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 15:50:58)

Punce, res... kaj če na FB odpremo eno skupino, ki bo zaprta za druge? se strinjate? jaz vas imam enih 30 na FB, ampak nisem do sedaj upala javno vas med sabo vabit... tudi sedaj ne bom, če ne boste dovolile...

bi bila pa skupina zaprta za nepovabljene oz. za nefebruarčice...

Lara73 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 16:22:52)

http://www.facebook.com/group.php?gid=188676419822&ref=mf

ja sej je odprta že ena stran FEBRUARKE 2010. Še tam ne sodelujemo...

Lara73 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 16:27:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

sem še neki pozabila... jaz bi bla tudi na fb - februarčki.... kako se pride do vas[sm=zmeden.gif]

hm, po mojem ma gornji link, potem te mora pa zvesta ali pa še ena potrdit.

Samo zdajle sem prebrala: v tej skupini ni več administratorjev? A ta stram potem ni več aktualna?

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 16:30:02)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punce, res... kaj če na FB odpremo eno skupino, ki bo zaprta za druge? se strinjate? jaz vas imam enih 30 na FB, ampak nisem do sedaj upala javno vas med sabo vabit... tudi sedaj ne bom, če ne boste dovolile...

bi bila pa skupina zaprta za nepovabljene oz. za nefebruarčice...

Haj... jaz sem pa mislila, da jo že imate... ker sem 1x zasledila temo Februarke 2010 in je skupina zaprta in sem poslala prošnjo ... pa itak nisem nič dobila odg. Kdo pa so potem tiste [sm=zmeden.gif] --- sem bla 100% da ste to ve [sm=smiley1.gif]

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 16:31:51)

Samo zdajle sem prebrala: v tej skupini ni več administratorjev? A ta stram potem ni več aktualna?

sem zdele vidla... da isto mi2 misliva in hkrati piševa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ne_ja -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 16:47:00)

Zimska sta šla s trebuhom za kruhom?[sm=smiley36.gif]

Bauky jaz sem takoj za to, da se dobimo na kaki kavici[sm=bravo.gif]

Jaz se tudi opravičujem, če sem katero užalila[sm=smiley19.gif], samo se res ni potrebno sekirati zaradi mene...sem samo še ena več na drugi strani računalnika.

je pa res, da me vzgoja, odnosi itd. zelo zanimajo, mi je to zelo pomembna tema, pol pa včasih res zabluzim, NE bom več[sm=smiley36.gif]

Kati81 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 17:03:01)

Saj obstaja stran Februarke 2010, to smo me, sam malo bolje mormo sodelovat z mano vred.

zvesta -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 17:04:25)

sem zdele vidla... da isto mi2 misliva in hkrati piševa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tale tema ej šla v čist eno iks smer, ker so bile zraven tudi druge, ki jih sploh ne poznam... in pol je težko kaj odprtega pisat, pa slike lepit ko jih lahko potem vidi kdorkoli.... sem mislila da bolj v smeri samo za nas... čisto privat....

zvesta -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 17:05:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Saj obstaja stran Februarke 2010, to smo me, sam malo bolje mormo sodelovat z mano vred.

samo tam so tudi druge... ne samo RR-ovke... in mene to blazno moti... ;)

zvesta -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 18:17:20)

Tako... sem odprla eno privat skupino samo za nas:

http://www.facebook.com/groups/create.php?customize&gid=140501122648430#!/group.php?gid=140501122648430&v=wall

Ko pošljete prošnjo, dajte še zraven javit vaš nick :)

bili83 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 19:42:54)

kaj sem jaz edina, ki se ji ne da še s facebookom ukvarjat? he he.....

Smrketa13 -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 20:12:24)

Matejka zakaj ste pa vi mogli jit na gastroend.. Mi imamo namreč drug teden v torek zaradi tankih krvavih črt v blatu. Kako pa so potekali testi za alergijo?

zvesta -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 20:14:26)

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

kaj sem jaz edina, ki se ji ne da še s facebookom ukvarjat? he he.....

saj te bomo prepričale počasi.... je fajn... skoraj kot forum... pridi pokukat :P

babajči -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 20:45:40)

Bauky in ne_ja jaz sem tudi za kavico v NM...

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 21:57:08)

IZVIRNO SPOROČILO: babajči

Bauky in ne_ja jaz sem tudi za kavico v NM...

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bauky -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 21:59:12)

a, ste zdaj pa vse na fb???

Ful imate lepe otročičke, vse.... pa saj konc koncev, so si vsi ful podobni...pa saj so itak enako stari [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

niwci -> RE: Februarčki 2010 (5.8.2010 22:12:20)

uf punsha sem vidla uro kdaj si pisala. A ti ne moreš spat?

To si jo pa fino ulovila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tudi mi danes dobivamo prvi zobek, kot zgleda. Smo že od nedelje tečkani, danes pa je razpoka na dlesni in rahel hribček...

Tašče... Jada jaz te popolnoma razumem, ker se očutim ravno tako kot ti, samo s to razliko, da jaz še ne razmišljam o varstvu, ker sem zaenkrat doma in upam da mi ne bo treba, ker ne vem kako se bi privadla na idejo. Vsekakor bo šla v vrtec, če bo le mogoče. Mogoče smo res nesramne, kot nekatere mislite, ampak zase osebno vem zakaj mi e tako pri srcu.

GH še zmeraj ne ¸gre. Zdaj smo probali še brokoli in rdečo peso. Da ne opisujem obraza, ki ga je naredila. Fuj fej. Nismo pospravili niti žličke...

Obračanje- naša se je do sedaj samo 1x, pa sem jo danes nahecala, ko sva se hranli na postelji, sem se odmaknila n mi je sledila toliko časa, da se je prekucnila na trebuh. Je pa tudi pri nas samo na eno stran. Pa vem da se lahko kotal, ampak noče. Obrne se samo na bok, naprej pa ne. Pa tudi ta hec sem jo skušala đe večkrat, pa ni nikoli potegnilo. Čeni dobila zze v jok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

FB se strinjam, če bo tema res zaprta. No sej je že nastala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Je pa fino, da se med sabo malo bolje spoznamo,če že delimo take in drugačne nasvete. Smo že kot ena big family... Sej ne vem, kaj je bilo potem s tistim piknikom, ki ga je organaiirala zimska (če se prav spomnim), pa bi blo fino če bi se res kdaj dobile in bolj spoznale. No sej posameznice to kar prakticirate in prav je tako!

Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>