zvesta -> RE: FEBRUARČKI 2010 (9.3.2010 15:34:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: punsha zvesta, a ti to resno glede ležalnikov? Zakaj pa šele takrat? Ja sedaj si me kar malo presenetila z odgovorom. A je kaj narobe z njimi? Jaz sem na začetku spraševala patronažno, pa je rekla da ga lahko dam kar notri, ko je videla moj ležalnik. Imamo pa Peg Peregota. Je rekla da je dovolj ležeč. No jaz sem ga notri začela dajati nekje pri 3 tednih. Pa mu ful paše notri. Še naštimala sem, da je bolj pokonci (zaradi tega bruhanja naj bi bil pokonci). Ah, to je moja kaprica. :) Ker je bil naš prvi hipoton in sva hodila v razvojno ambulanto in tedensko na fizioterapije, so nas tam fajn poučili o handlingu in pa zdravih rečeh za razvoj bebija. Tako je naše prvo dete (in tudi drugo bo) vedno bilo na trdi, ravni podlagi. V kuhinji sem na tla dala blazine, čez eno deko in dala otroka kar na tla, po igrani center ali kaj podobnega. Pa se je kar fajn izkazalo. jaz sme lahko kuhala in čistila, pa se kljub vsemu pogovarjala z detetom, kot če bi bil v ležalniku. Ampak to je moje mnenje. Hm...ampak kako naj ga imam pa potem bolj v pokončnem položaju kot mi vsi pravijo? Jaz ga pa iz vseh strani zalagam, da je čim bolj pokonci - sicer zravnan ampak v naklonu. Ma včasih mi logika zgleda ne dela najbolje [sm=zmeden.gif]. Sicer mu tud jaz kar na tla večkrat naštimam za ležat. Spodaj imam tiste penaste sestavljanke in čez dekico, pa je kul. Ampak tega ne morem prav vlikokrat narest, ker pač bruha in ga imam pogosteje v naklonu. Tudi na pediatrični so imeli vse dojenčke dvignjene v naklonu 30-40 stopinj. No je pa res, da je tam podlaga kar trda, kar pa ležalnik sigurno ni. Ah, tvoja situacija je čisto drugačna. Seveda ga moraš imet dvignjenega. Pa saj ga v ležalniku tudi nimaš ves čas, a ne? Naša ne poliva, pa imamo posteljico kljub vsemu dvignjeno za 30 stopinj.
|
|
|
|