|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 13:59:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 14:02:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Olive)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Februarčki 2010
10.6.2010 14:02:41   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Imate svoje malčke še vse v košarah? Naš športni del nima čist čist ravnega ležišča (naklon cca 15stopinj), pa kr ne vem če bi jo dala not. Stara bo pa 4m in 1t.

Še v košari, ker imamo tak smotak športni del (včeraj pisala), kupujem nov - rabljen voz, verjetno Jane.

15 stopinj je že čisto ok, še ležalniki imajo večji kot, ni panike...

zimska, si videla novi katalog od Pikapolonice... imajo staro serijo jane ful ful znižano..

Res?? Nisem dobila kataloga.user posted image  Kolk pa stane?

slalom pro je 299 €

slalom pro sistem matrix (kar po moje ne rabiš) je pa 399 €

evo, tu je link: http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/aktualni-letak

< Sporočilo je popravil zvesta -- 10.6.2010 14:04:27 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 14:24:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.6.2010 14:26:41   
Lara73

Imate svoje malčke še vse v košarah? Naš športni del nima čist čist ravnega ležišča (naklon cca 15stopinj), pa kr ne vem če bi jo dala not. Stara bo pa 4m in 1t.

Še v košari, ker imamo tak smotak športni del (včeraj pisala), kupujem nov - rabljen voz, verjetno Jane.

včeraj sem dobila prospekt Pikapolonice. Imajo razprodajo pretekle kolekcije vozičkov Jane. Stane 299,00€, prihranek 180,90€. Piše da ogrodje tehta 8kg verjetno še plus športni del. So pa različne barve.

Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.6.2010 14:28:50   
Lara73
hehe. sem videla zdaj da so že punce povedale....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.6.2010 14:29:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

ooo, ni bilo zadnjič....v začetku julija se spet dobimo... bojda 7. :) pride takrat ena novomeščanka v MB.... a en babajči?

samo mene ti nicki tukaj in imena na FB čist zmedejo... vse pomešam in nikol en vem katera je katera... pol pa še imena otrok zraven, pa je zmešnjava popolna...

user posted image user posted image user posted image

tud mene vse zmede user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.6.2010 14:33:05   
zvesta

Zvesta - hvala. Samo bom kupila rabljenega, se mi ne splača zdej novega voza kupovat, sploh ker gre naspomlad Vid v Lanovo marelo...

ja, saj sama najbolje veš... sploh ne vem kakšne so cene rabljenih, zdaj če bi bilo samo par evrov razlike, bi se bolj splačalo novega v akciji vzet, ker ga potem lažje naprej v promet spraviš :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.6.2010 14:53:58   
Tinca Malinca
Huh, jaz sem pa končno uspela tamalo spravit spat ... kar ne more in more, pa kar jamra od utrujenosti, da bi pa oči zaprla, pa ne ... Hm, je zgleda bolj po meni user posted image .

A mislite, da je pri 3,5 mesecih še prezgodaj otroka dat v športni del vozička (Jane Slalom Pro)? Ko greva ven zjutraj, ji še paše v košari, popoldne pa ni šans, če ne vidi ven. Včasih se tako razkuri, da jo moram ven vzet - potem pa glasen smeh in glavo obrača naokoli kot vrtavka. Firbec mali user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.6.2010 14:56:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

smo včeraj imeli pregled - 4m: 6090g; 66cm. pravi dolgin. bli kljub prehladu (tudi prejšnjič) cepljeni, naslednji pregled in cepljenje konec julija. dobila pa sem tudi npotnico za gastr za konttrolo alergije na kravje mleko, sem ga danes naročla - za 20.9.... moram v ponedeljek še direktno v ambulanto poklicat je rekla, če bom dobla kaj prej... problem je namreč, da se je ta mesec samo 550g zredil, kar je sice še ok, ampak imam občutek, da bom počasi vsaj zvečer morala zače dodajat - in dokler ne vem kaj je z alergijo, ne morem kar vsakega am dat.

A ni tako, da po 3. mesecu začnejo manj pridobivat na teži?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.6.2010 14:56:56   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Olive
Sem poskusila prvi dan, da bi jo stradala in sem si mislila, da bo le enkrat prijela. Tako, da se mi je začela smliti in sem ji zvečer dala po flaški. Ponoči, ko se je zbudila je pa pila pri meni. Problem je predvsem v tem, da je drobižek in da napreduje po spodnji meji. Koliko časa jo lahko pustim brez hrane? Me je pa strah, da se res ne bo navadila na flaško.

Ne vem, ne upam rečt da ne bo kaj narobe. Za našega je "stradanje" že, če ne dobi zize v 3.5 ure. Enkrat ni jedel 5ur in pol, se je tudi nekaj zmrdoval, pol je pa vleku, da bi skor joško odtrgal...user posted image

He he. Pri nas je tudi na 2,5 ali 3 ure čez dan, ponoči pa tudi 9 ur zdrži brez, ampak takrat pa res konkretno vleče potem user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.6.2010 15:36:48   
ursulina
pozdravljene!

naša Karlina tudi lepo raste, je pravi dolgin je pa pri nas po prvem cepljenju nastopil totalni štrajk pri hranjenju, noče mojega mleka po flaški, tako da zdaj dajem pol AM in pol mojega (kdo bi jo razumel?), ker ima mal refluksa, pa ji očitno bolj gosta hrana odgovarja, ima manj težav s polivanjem. poje pa ful malo, cca. 600 ml na dan pa mal čaja...
sem danes govorila s P, pa je rekla, da minimuma ni, če so pleničke polulane in je enkrat na dan pokakana, ker je to znak, da dobi dovolj - info za vse, ki ste v dilemi glede hranjenja!

tudi jaz razmišljam, ali naj jo že dam v športni del ali ne, se tako zvija v košari, da bi kaj videla user posted image  bo pa 19. stara 4 mesece... moj prvi se je vozil brez problema 5 mesecev v košari, spal ko top notri, punca pa redko trdno zaspi čez dan (nadoknadi HB ponoči)

lepo bodite in upam, da vas vročina ne daje preveč....

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.6.2010 15:36:53   
protina
moja tud štrajka zanje cajte s hrano.pa ji vsiljujem na 1,5 uro,ker si mislim,da je vsaj žejna.Mah kaki ni šans se dere ko......

jaz tud premišljujem o športnem delu samo imam ABC design pa se mi še zdi prehitro,ker je kar naklon visok.

imam pa od ta prve Peg perego športnega in se da naklon čist mal dvignit tako,da zdaj uporabljam tega.Pa tud čist leže se da.Ja ta stari vozički so še kar uporabni.

joj spanje.....umetnost.Jaz jo zdaj dajem v košaro in lečem po hiši z vozičkomuser posted image .

se ji spi pa zeha in zeha, ampak zaspat pa ne...

Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.6.2010 16:10:06   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Tiste, ki ste začele dodajati rižolino zvečer - pri kolikih tednih?

misliš v flaško ali po žlički kot kašico?
jaz mu dajem zdaj en teden v flaško s svojim mlekom 4 žličke (na 150 ml) bio milupinih riževih kosmičev. mu je tudi ful všeč...

A kar v flaško daš? Pa teče pozem skozi?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.6.2010 16:10:15   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

In še najbolj vesela novica: Znebila sem se 7ke! Jupiii!!!user posted image  (69kg YES!)

tudi jaz sem danes stopila na tehtnico in bila presrečna, ker ni bilo več 7keuser posted image user posted image user posted image

čestitke, zimskauser posted image

bravo...

meni pa noče it dol in noče... začela sem s 54 kg, rodit sem šla z 69.... zdaj pa noče in noče it pod 6....gre skoraj raje gor kot pa dol user posted image .

Meni tudi noče it še nič dol. Ma bo že enkrt!

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.6.2010 16:11:15   
mucica2

zimska, si videla novi katalog od Pikapolonice... imajo staro serijo jane ful ful znižano..

še mene mika da bi svojga prodala in kupla tega....da bi mela res za vse terene, sam mal skrbi k so velika kolesa user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.6.2010 16:13:54   
mucica2

mislim da kr vsi nekaj štrajkajo s hrano zdej k je vroče....moja tud...je že pojedla par dni nazaj 800ml na dan, zdej pa komaj 600ml, ampak je polulana in pokakana (po novem celo dvakrat na dan), tako da mislim da ima dost...pa še malo čaja ji dam user posted image

čeprav včasih jo prav silim da poje flašo, se najprej brani pa ji dam dudo pa mal pozibam na rokah, pol pa dudo ven pa flašo noter, pa ponavad pol vse spije user posted image

zdej pa že spi od 13.30, no vmes se je enkrat zbudla da 10 minut in zaspala dalje, aha zdej pa se je zbudla..šibam...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.6.2010 16:36:02   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

še mene mika da bi svojga prodala in kupla tega....da bi mela res za vse terene, sam mal skrbi k so velika kolesa user posted image

Jaz sem tudi vidla to reklamo, pa me je prijelo, da bi mojega kar prodala. Sicer je za hude terene, ma je že star, pa težek,... Moj se je jezil, da če niso mogli imet prej te razprodaje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.6.2010 16:36:31   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

user posted image

en utrinek iz današnjega srečanja

lep dan vsem

Povečaj sliko in napiši kdo je gor od leve proti desni... Pa bravo za uspeli miting!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.6.2010 18:07:19   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Jaz sem tudi vidla to reklamo, pa me je prijelo, da bi mojega kar prodala. Sicer je za hude terene, ma je že star, pa težek,... Moj se je jezil, da če niso mogli imet prej te razprodaje. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , res je za vse terene. Mi gremo povsod, edino gume so pa res slabe.
Mucica, kolesa so drugače čisto lahko snemljiva, samo en klik in grejo dol, pa pe en klik in grejo gor nazaj. Zakon!!!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.6.2010 19:49:56   
Kati81
zimska, ne vem če se da Janeja obrnit športni del proti tebi. Vem da ena na sosednjem forumu to kritizira, če ti je to pomembno preveri. Pri Quinny Speedy vem da se ga ne da obrnit. To bi mene full motilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.6.2010 19:56:22   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

zimska, ne vem če se da Janeja obrnit športni del proti tebi. Vem da ena na sosednjem forumu to kritizira, če ti je to pomembno preveri. Pri Quinny Speedy vem da se ga ne da obrnit. To bi mene full motilo.

bojda je sedaj pri novih modelih mogoče obračanje...

Pomagajte:

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.6.2010 19:57:50   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

kati, mimonjive...

ti si zadnjič rekla, da imaš za svojega BBja UV zaščito... kakšna je to? kje kupila? koliko stane?

Pomagajte:

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.6.2010 20:06:18   
tasa3
zimska ... kaj si imela tak vozek že pri prvem? Mogoče ga prodaš in za koliko?

Tudi mi kupujemo en nov vozek - samo športni, pa je meni 300 evrov kar mal prevec, če se spomnim, naša ga sporaj ni rabla, ko je shodila.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.6.2010 20:07:25   
Kati81
Ma to sem kupila že takrat z vozičkom, v Bušiju. Ma ne spomnim se pa kok je bilo, mogoče 30€. Ma ne bom rekla za 100%. Taka siva mreža je k se upne v spodnji del in se povleče gor na strehico.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.