|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
23.2.2010 20:31:46   
Nea
mojca = ... Laro sem rodila 4 dni pred rokom, Erika pa en teden... samo to se mi ne zdi prezgodaj.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.2.2010 20:48:36   
Ploha
nea: tole je blo pa ful nesramno od njih..kaj si jih sama ujela? al ti je kdo povedov?? prav mine te da bi ga še kdaj v vrtev prpelov....res zoprn filing, vsak dan posebej ko ga pripelješ....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.2.2010 20:55:15   
*m*o*j*c*a*
sej vem da je največ porodov tam nekje med 14 dni pred in 14 dni po pdp-ju..sam velik ko jih poznam, so recimo prvega babya rodile po pdp-ju..no js sem 3 dni prej..user posted image zdej ta kolegica je pa drugega babya rodila 11 dni prej in čeprou je to čist normalno, sem pač mal te dni povezala s tem da je velik nosila user posted image v tej nosečnosti..user posted image
itak je tut čist od user posted image odvisno po moje, tk da..fajn je mal vedet kake izkušnje majo druge mamice..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 20:56:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
23.2.2010 20:59:17   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: niia

mojca, katerega aprila pa imaš rok?

15.aprila user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
23.2.2010 21:19:44   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Uf to bo pa hitro. Pa veš kaj pričakuješ?

ne ne vemo..prvič sva vedela, sam samo midva..zdej pa nisva vprašala..tk da komi komi čakamo..user posted image ja sej glih jutr se mi spet fax začne po teh "počitnicah"user posted image , tk da mi bo cajt še hitrej šel..v bistvu še mam mal več kot 6 tednov..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.2.2010 21:31:09   
kiara24
čer,

no jaz sem čist zanič, danes sploh, ker sem malo preveč okrog racala in Klaro odzigala pa glih ni kul.

Ploha- a ja je proti virusu tudi, čaki saj zdej sem se spomnila da je rekla če pa zboli ji pa hitro sept dajte sirup in bo kamlu bolje....

Mojca- dobro vpr. amapak mislim da ni kul če nosiš bejbija okrog če si noseča. Amapk to je samo moje mnenje.

Ulla- a je vse ok?

Niia- umešana janaca za zajtrk v vrtcu, to tudi naša nebi jedla za zajtrk kasneje bi, za zajtrk pa ni šans. No jaz sem začela tako delat da ji dam doma melko za pit, zato ker bi drugače jedla šele pol okrog 11tih pa še to sadje pa mi glih ni kul da bi to dobila na prazen želodček.

No zdej grem pa ajat, na kavč.

Neposredna povezava do sporočila: 758
23.2.2010 21:39:57   
Ploha
kiara: men je rekla, če je otrok že prehlajen, da tud zdravi ta "prehlajene"...

vziganje otroka...če ga moreš ga moreš,..no dokler ti ne rečejo da ne smeš...

še tole....mojca....

http://www.ringaraja.net/forum/m_3817699/tm.htm

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:41:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
23.2.2010 21:42:47   
Ploha
pa še in še....

http://www.ringaraja.net/forum/m_4361034/mpage_1/key_/tm.htm#4361034

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.2.2010 21:53:27   
rubica
čer

jaz sem bla pa včeri na tako dobrem koncertu, da so mi šle kocine večkrat pokonc user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.2.2010 22:24:09   
*m*o*j*c*a*
ploha hvala za linke..user posted image sem si mal prebrala.mnenja so spet različna..user posted image kot vedno..

kiara vem da ni kul, sej se zadnje cajte izogibam temu, kolikor je pač možno..ker me se mi že ob večerih zelo pozna utrujenost, pa bolečine v hrbtenici, s čimer v 1.user posted image nisem mela problemov..tk da mal že to nošenje po moje vpliva name..še posebi po stopnicah..

ma js upam, da zdržim do pdp-ja..sej zdej kadar je možn atija prosim da jo nese..user posted image če sva pa sami pa nimava velik izbire..

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.2.2010 6:10:30   
krtekxx
Mojca, mislim, da je vse odvisno od posameznice. Jaz sem "prenačala" naokoli 2 18-kilska fanta - tudi po stopnicah kdaj pa kdaj (ti en veš, kaki dojenčki znajo ratat taki fantje, ko ugotovijo, da bodo dobili sorojenca), precej hodila po okoliških hribčkih, rodila pa 15 minut čez rok. Sicer popolnoma odprta in z nebolečimi popadki - porod, ki ga je bilo tik-tak konec, jaz pa vsa sveža in spočita. Če imaš pa občutek, da te mal "dol" tišči, da ti trebuh že otrdeva več, kot se ti zdi normalno, potem se raje pazi. 6 tednov prezgodaj je preveč zgodaj.
Naša punca je ponoči kašljala, nos ima čist, je pa zelo dobre volje.
Grem uživat na sneg namesto v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 764
24.2.2010 9:22:21   
Najki
Nea to je bs. Prav vsak otrok, ki se loci od mamice in gre v vrtec, je na zacetku tezaven in se ne pocuti varnega. In zihr so se vsi otroci tam imeli taksne dneve. Sicer je pa una koka solana za to, da ZNA delat z vsemi otroci in ji to sploh ne bi smel biti problem. Pa vecina otrok se ne potolazi z vzgojiteljico ampak hoce znano osebo, tko da bi morlo bit se lazje.
Sej nasa je sama s 6imi otroci, od tega so 2 do 3je taksni, ki se hocejo nosit in imeti vso pozornost, pa 3je se uvajajo. Pa se se nikoli ni pritozila.

Drugace sem pa vceraj prisla s pogreba, bakico smo pokopali v bosni, tako da sem od sestih zjutraj vozila tja 5 ur, cel dan prezivela s sorodniki in na pogrebu, potem pa po megli in dezju nazaj v 4ih urah. Ob polnoci sem prisla domov, naredila test in sem user posted image .

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.2.2010 9:28:30   
khurde
najki, čestitke user posted image user posted image user posted image

nea, jaz bi bila prav jezna na tak komentar user posted image

pa ena kavica za vse

user posted image

tkole... moje dete se tle neki smeje svoji nogavici, na ves glas user posted image je prav smešna user posted image jaz pa ugotavljam, da mam ogromno dela v tem semestru... moram kr začet

lep dan, mooje dete se s svojim čevljem v rokah meni približuje user posted image ... mogoče mi kaj namiguje, da je treba ven user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.2.2010 9:29:32 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.2.2010 9:28:51   
sonček33
Najki, čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja koliko vas je zdaj že nosečih. A bomo mogle spet seznam naredituser posted image ?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.2.2010 9:29:51   
sonček33
khurde, jutro... mala je faca... ti pa kar zavihaj rokave...bo poletje lepše

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.2.2010 9:36:28   
symona
Najki, čestitke user posted image .
Zgleda, da ste spregledale moje vprašanje, bom pa še enkrat napisala:
Ima v petek dopoldan katera čas za kavo v lj? Z amadejo imavi pregled na infekcijski kliniki.

Tak, zdaj pa spet šibavi na fizioterapijo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.2.2010 9:39:46   
Najki
hvala :D!

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.2.2010 9:40:20   
khurde
sonček, jutro user posted image

bo treba začet, ja... mah, jaz se na vsake tok časa spomnim, kak osel sem... izbirne predmete vedno izberem glede na moj interes in ne glede na to, kako simpl jih je opravit.user posted image drugač bi mela 3/4 dela manj, tko mam pa zmer ene stvari in določene ("zahtevne") predavatelje, k se jih večina na veliko ogne

kaj boste kuhale? včer sva pozabili it na tržnico, pa bom po ene dveh letih šla v trgovino po zelenjavo user posted image in sem brez idej...

a je katera že kaj s koromačem delala? jaz še nič, sam sem v mercatorju videla, da ga imajo. pa ne poznam, edino po imenu user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.2.2010 10:45:53   
snikolina
Najki čestitke!!!!! Superca!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.2.2010 10:53:36   
sonček33
marta in mimi na raport!

marta, kako je bilo na razgovoru?

khurde, a veš, da koromača pa tudi jaz še nisem uporabljala ... kuham danes za lovra polnozrnate testenine z maslom in nariban sirček gor...zraven pa kuhano korenje in brokoli...on obožuje, da je zelenjavo z rokami.

niia, obožujem golaž in polento

zvezdica, kje se krivate? Zdravje?

snikolina, kako si? kakšen zob večuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 11:02:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
24.2.2010 11:03:08   
Zvezdica
Ima v petek dopoldan katera čas za kavo v lj? Z amadejo imavi pregled na infekcijski kliniki

jast mam še antibiotik ampak po moje da bi šlo. Kdaj pa imaš pregled?

Najki...user posted image user posted image user posted image za babico še enkrat. Kje v Bih si pa bila?
In čestitke za nosečnost. Zdaj ne bodi preveč žalostna, ker sej veš, da ta mala bitja vse čutijo.

Mojca, po moje ni nič narobe če dvigneš malo. Jast sem v drugi nosečnosti pač malo bolj pozabila ker se je rapidno zmanjševal MV, v prvi nosečnosti sem pa do zadnjega letala ko sem delali na hiši, vse sem sama hotla nardit in sem rodila dva dni pred PDP.
Kot je krtexx rekla, če čutiš da ni ok, potem ne dviguj, če je vse ok, pa ne vidim razloga, da je vsake tolk ne bi dvignila.

Naš mali vstaja pač ob 4 ali petih. Danes ob petih in je vsak dan tudi zelo malo spal. Danes spi pa že od osmih, jast sem tudi spala 2,5 ure in sem k rožica, on pa še kr spi. Ne vem več kaj nardit, da bi spal dlje. On se takrat zbudi ne glede kdaj gre spat. Lahko gre spat ob sedmih, ali ob 9ih. Še vedno spi le do 4ih oz 5ih.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.