|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
17.2.2010 10:00:20   
marta82
No Sonček, čisto ok sem. Imam bolj taka obdobja, ko me ščipa in napihuje. Zdaj grem v laboratorij dat kri in blato nesem. Za gastroeneorologa me iz Rogaške pokličejo čez 2 meseca in sporočijo datum, danes bom pa klicala še v Mb dr. Pinterja, če bom kaj prej na vrsti.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.2.2010 10:16:09   
sonček33
No Sonček, čisto ok sem. Imam bolj taka obdobja, ko me ščipa in napihuje. Zdaj grem v laboratorij dat kri in blato nesem. Za gastroeneorologa me iz Rogaške pokličejo čez 2 meseca in sporočijo datum, danes bom pa klicala še v Mb dr. Pinterja, če bom kaj prej na vrsti.

Prav je, da greš na preglede. BOš vsaj mirna. Sicer pa včasih pride da bolečin takole zaradi stresnega življenja. Saj veš, bolezni, služba. Vse se bo uredilo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.2.2010 10:34:12   
Zvezdica
jutro

pri nas še vstajamo ob 5ih, no danes celo prejuser posted image

Sicer sva zdaj odspala 1,5 ure ampak to ni to. Ker meni manjka tisti jutranji spanec. Pa še ušes in grlo me bolita user posted image

zdaj ko sem malo pojamrala pa lahko gremuser posted image Kako ste ve kaj danes?

Hijacinta oj. Kaj pa je s teboj?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.2.2010 11:12:18   
Hijacinta

Zvezdica mi tud vstajamo tam okrog 5, sploh ne rabim budilke za v službo, sem čist crknjena.

Ja služba me mori, bova šle na kakšen kafetek pa ti bom povedala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.2.2010 11:48:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Zvezdica mi tud vstajamo tam okrog 5, sploh ne rabim budilke za v službo, sem čist crknjena.

Ja služba me mori, bova šle na kakšen kafetek pa ti bom povedala.

ja dej, k se pozdraviva.
A si na bolniški?

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.2.2010 12:06:19   
Jancci
Drgač jaz nimam problema Z Britinim spanjem ponoči, temveč ga ima moj mož! Prvo leto jaz, drugo on, tretje eden od fantov, četrto drugi...potem bo pa menda ja že spala.

Organizacija je važna!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.2.2010 13:03:58   
Zvezdica
joj ta naš mali vse znosi v koš za smeti:( pa kdaj se to neha? K on to že ene dva mesca počne.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.2.2010 13:48:38   
rubica
Gaja spi že od 11.30 to je zelo čudno zanjo, s tem, da je danes jedla samo zajtrk- čokolino, malice- jogurta s sadjem ni hotela, res pa da jo je takrat morkala moja sestra, ki pa ni tako vztrajna.

spanje zvečer zaspi med 20.30-21 spi pa različno no sedaj z izjemo danes spi nekje do 7.30, danes pa sva potegnili do 9ih, sedaj, ko je prehlajaena se zbuja čez celo noč približno na 2 uri, nekje po 3 zjutraj pa jo vzameva k sebi v posteljo- ampak ne spi mirno tudi pri nama ne user posted image .

spanje čez dan- pa po kosilu nekje okrog 13 1h, če je pa zelo utrujena še popoldne kake 30 min, samo to redko, edino sedaj, ko je prehlajena pa je spanje podaljšala za pol ure, no danes je extrem.

ja pa to sem vam hotla povedat, začela je malo bolj jest user posted image user posted image končno user posted image , čeprav v vrtcu pravijo, da lepo je sam, ko sem jo pripeljala dam in ji dala jest, je jedla ko, da še nič ni dobila user posted image

Bo pa pri nas vedno kosilo, ko pride z vrtca, se mi zdi, da ga rabi, kaj pa ve alijim daste kosilo, ali samo malico po vrtcu?

dajte kaj napisat, kaj kuhate, da dobim kako idejo, bom napisala za ta teden, kaj smo jedli: ponedeljek  musaka (faširan puran) solata (kitajsko zelje); torek  zelenjavna juha (brokoli, cvetača, korenje, por)polpeti iz zelene leče, bučkina omaka, kislo zelje (ga Gaja ni jedla) ; sreda zelenjavna juha (od torka) graham testenine z bučkami in belo (bešamel) omako, zelena solata; četrtek goveja juha in ?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.2.2010 13:51:18   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

joj ta naš mali vse znosi v koš za smeti:( pa kdaj se to neha? K on to že ene dva mesca počne.

za 1x mi nimamo takih problemov, je pa od kolegice hči ista, je pa 3 mesece starejša in to počne že tut kake 3 mesece, s tem, da ne samo v smeti tut v školjko zmeče vse kar najde, kaj češ redoljubni otroci user posted image , upam, da kmalu neha.

evo mucica se je zbudila ji grem juhico pogret....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.2.2010 14:37:49   
Zvezdica
ejej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

umrl je tist fantek iz MB, ki je padel na bazenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.2.2010 14:44:28   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ejej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

umrl je tist fantek iz MB, ki je padel na bazenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja... Sem brez besed, samo user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.2.2010 14:48:12   
Ploha
ooooo fak noooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.2.2010 14:57:31   
Jancci
Ja, sm ravno prebrala! KRIZA!!!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.2.2010 15:10:26   
rubica
sranje, bogi starši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.2.2010 17:57:33   
farfala
ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš ta večji je lani imel tam tečaj, pa takrat sploh nisem pomislila, da se lahko kaj takega zgodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 18:27:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
17.2.2010 20:20:58   
Jancci
Pa to ne morš vrjet kakšno smolo ima Majdičeva!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.2.2010 20:38:26   
sonček33
Ma tolk sem jezna na te Kanadčane. Mater jim. Prav na jok mi gre.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.2.2010 20:43:35   
Jancci
Ja, Sonček.. eden je tam na enem forumu fajn napisal.... so porabili ves denar za protiteroristično zaščito in jim ga je zmanjkalo za ograjo na progi...., user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.2.2010 20:47:31   
khurde
ojla, bejbe,

sonček, ma nič se ne učim user posted image user posted image user posted image sem smotana k 100 user posted image ... sicer je pri nas izpitno obdobje že mimo, sam glede na količino snovi za junij bi lah že kar začela... da v miru predelam... vsaj uno skor 700 strani debelo buklo prava user posted image ... nekak mi še ni ukapčilo, da z otrokom v hiši kampanjsko učenje ne laufa user posted image user posted image user posted image

sem vas pa brala... ste o tortiljah govorile, pa sem šla dons v merkator po sestavine user posted image ... matr, ta rr bo kriv za kake dodatne kile... k zanč sem že kebab delala, ko ste o tem pisale user posted image

sem videla, da je un fantek umrl user posted image user posted image user posted image me kr zmrazi, ko kaj takega preberem user posted image

hm... sej ne vem, kaj naj še napišem...

user posted image user posted image user posted image za vse bolne

user posted image user posted image user posted image za ullo... presnet velik energije je treba imet, da furaš službo, otroka, partnerja, pa še šolo

aja... jedilniki... jaz sem zadnje čase totalno brez idej in brez velike volje za ustvarjanje... groza...

dons sva jedli sicer mal novega... sem na olju prepažila čebulo, dala mal curryja, na koščke narezan sir za žar, korenje, brokoli, česen. čez en čas sem dodala bio pirino zakuho (lah za juhe, lah za "kašo", najdla včer v trgovini na dietičnem oddelku), mal vode in pokuhala. pa solato in rdečo peso. včeraj sva pri isini babici jedli krompirjeve njoke s sirovo omako + radič. za jutri razmišljam o fižolovi juhi + čežani + zdrobovi cmoki (ostalo od večerje). sam ne vem, kok kaj juha in čežana skupaj paše user posted image njej juha itak vedno paše, ne glede na to, kaj sledi user posted image

rubica, kako narediš polpete iz zelene leče? jaz sem že parkrat probala, pa mi sicer pridejo okusni, sam VSE olje popijejo in mi to ni lih fajn user posted image pa ne cvrem, sam vseeno...

jaz komaj čakam, da bo še malo bolj znala jesti. sej prežveči že nekak, samo dol ne spravi vedno vsega. odvisno tudi od dneva. ker včasih samo melje in ven pljuva user posted image včasih lepo je... sej ne vem... a vaši VSE lepo prežvečijo in pojedo?

pa še en vpr. ... midve zobe umivava še vedno s krpico (6 zob), s ščetko sama neki škreblja po ustih, drugače ne pusti (ugrizne in drži)... a vaši lepo prenesejo umivanje? ker midve imava to čist v stilu prešerna... ne boj, mesarsko klanje... user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.2.2010 20:48:01   
sonček33
Ma res je. Tolk slabega že v parih dneh. Tudi tale smuk. Ma prov naživcirana sem...user posted image user posted image

Z anjih itak samo hokej velja.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.2.2010 20:49:55   
khurde
jaz sploh nočem gledat, k se mi zdi, da če gledam, je sam še slabše (z mojimi živci itak, pa še z njihovimi rezultati)

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.2.2010 21:07:57   
Jancci
Khurde jest ji zobe umijem s ščetko amapk je to zelo 123 umivanje. Nekaj časa drži usta odprta (cca 7.3 sekunde) pol pa noče več ust odpret. Ponavadi ji pol kar med umivanjem obraza še malo po zobeh podrgnem, pa vodo ji dam čez za pit.

Tale smuk je pa tu bog pomagaj.. zdej je še personovo zmetal ko eno domino....user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.2.2010 21:12:51   
kiara24
čer,

Mjadičeva joj smola pa taka gorzno mi je.

Fant iz MB- še bolj gorza me je kako se je kaj takega sploh lahko zgodilo, groznouser posted image user posted image user posted image .

Ulla- kako ste kaj? Upam, da nisi preveč zmatrana in da ste ok.

Ščetkanje zob- tudi pri nas je enako nekaj časa je ok pol jih pa zapre malo jo še hecam da jih odpre prav veliko pa ne. Saj se bodod navadli.

Grem spat, ker sem brez energije.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.2.2010 21:13:04   
marta82
Farfala ZS.

BE NICE!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?