khurde
|
ojla, bejbe, sonček, ma nič se ne učim sem smotana k 100 ... sicer je pri nas izpitno obdobje že mimo, sam glede na količino snovi za junij bi lah že kar začela... da v miru predelam... vsaj uno skor 700 strani debelo buklo prava ... nekak mi še ni ukapčilo, da z otrokom v hiši kampanjsko učenje ne laufa sem vas pa brala... ste o tortiljah govorile, pa sem šla dons v merkator po sestavine ... matr, ta rr bo kriv za kake dodatne kile... k zanč sem že kebab delala, ko ste o tem pisale sem videla, da je un fantek umrl me kr zmrazi, ko kaj takega preberem hm... sej ne vem, kaj naj še napišem... za vse bolne za ullo... presnet velik energije je treba imet, da furaš službo, otroka, partnerja, pa še šolo aja... jedilniki... jaz sem zadnje čase totalno brez idej in brez velike volje za ustvarjanje... groza... dons sva jedli sicer mal novega... sem na olju prepažila čebulo, dala mal curryja, na koščke narezan sir za žar, korenje, brokoli, česen. čez en čas sem dodala bio pirino zakuho (lah za juhe, lah za "kašo", najdla včer v trgovini na dietičnem oddelku), mal vode in pokuhala. pa solato in rdečo peso. včeraj sva pri isini babici jedli krompirjeve njoke s sirovo omako + radič. za jutri razmišljam o fižolovi juhi + čežani + zdrobovi cmoki (ostalo od večerje). sam ne vem, kok kaj juha in čežana skupaj paše njej juha itak vedno paše, ne glede na to, kaj sledi rubica, kako narediš polpete iz zelene leče? jaz sem že parkrat probala, pa mi sicer pridejo okusni, sam VSE olje popijejo in mi to ni lih fajn pa ne cvrem, sam vseeno... jaz komaj čakam, da bo še malo bolj znala jesti. sej prežveči že nekak, samo dol ne spravi vedno vsega. odvisno tudi od dneva. ker včasih samo melje in ven pljuva včasih lepo je... sej ne vem... a vaši VSE lepo prežvečijo in pojedo? pa še en vpr. ... midve zobe umivava še vedno s krpico (6 zob), s ščetko sama neki škreblja po ustih, drugače ne pusti (ugrizne in drži)... a vaši lepo prenesejo umivanje? ker midve imava to čist v stilu prešerna... ne boj, mesarsko klanje...