krtekxx -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (1.7.2010 6:50:58)
|
alo, da mal pozdravim. Jancci, lepo, da si nazaj. bom mal oprezala na ac, če te srečam. A se boste šli kaj kam kopat? Jezera? Sonček, kam nej gremo v soboto? Bled ali Bohinj? Ploha, Jancci, men je bil porod najlažja stvar od nosečnosti. 40 minut v porodni sobi. Ful pomaga, če se mal zdereš na svojga, k se dela kaj pametnega (moj mi je npr. solil pamet, da naj ne stokam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Drgač pa ja, VSE proti bolečinam, kar je možno. Zvezdica, spij kaj pira. Baje ful pomaga za ledvice. Farfala, Mimi, kako je kaj na Štajerskem? Na Gorenjskem je OK, v Lj pa megla. Ronja, fajn, da ti lepo uspevajo poskusi. A jih res delaš na živalicah? Sej ne vem, al se mi je to sanjalo ali kaj....Ta moment so tudi pri nas vsi prehlajeni. Ampak se mi zdi, da so res zelo redki dnevi, ko nimajo sveče iz nosa. Sam to čist nič ne vpliva na njihovo počutje - vsaj pri fantih. No, Britka ima že dober teden mal zabasan nos, kako noč slabo spi, kako pa dobro. jaz sem spremenila urnik: hodim spat ob 22:30, vstajam ob 5:15. Shajam s 4-imi kavami čez dan. Sej vem, da verjetno nobene ne zanima, ampak jaz sem bila sedaj 2 dni zapovrstjo na biciklu. Pa novo veliko širšo balanco mam.
|
|
|
|