yelci -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (15.2.2010 22:01:43)
|
Hoj, evo še mene[sm=smiley1.gif] Sej sploh ne vem kje naj začnem......... Morm rečt, da sm prov vesela, da Kiki ni v vrtcu, k zdej je pa res velik januarčkov bolnih, se mi prov smilijo, naj se čimprej pozdravijo[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Svinjine tud pri nas še nismo probal, ne vem zakaj, mislm, da kr mal cvikam, mleko dobi le v pireju in v špinači. Pri nas ponavadi hodi spat ob 8, le takrat, ko delam popoldan, gre kasneje, k očitno hoče nadoknadit tist čas, ko nisva skupi. Mi še zmer ne spimo ponoči, se zbudimo vsaj 4x, vstanemo okol 7, oz jst vstajam ob 5, k ob 6 že začnem delat[sm=smiley29.gif] Ulla, pridna si, upam na vse najbolš[sm=smiley31.gif] Fuul lepe slikice[sm=bravo.gif] Jst bi tud pršla na srečanje, sam bom sam kake 2 uri, k ob 2 mam seminar v Logatcu. Farfara, odvisno kako barvo hočš met, blond so kr rizkantne, k rade potegnejo na rumen, kostanjeva barva rado potegne na črno, pa tud te trgovinske barve so zelo agresivne, ker vsebujejo barve za tkanino, zato so tud bolj obstojne, k te salonske. Ja schwarzkopf ma tud 10min barve, sam te ne svetlijo, pa doma jih ne uporabljat, k morš res hitr barvat, k drgač, če maš predolg gor, je lahko precej temnejša kot na škatli. Zato ti priporočam, seveda, če res želiš, da se barvaš doma, Keune barve, so zelo kvalitetne. Uff, a sm kej pozabla Aja, Krtekxx, a ti kdaj nosiš očala, k moj pravi, da se mu zdi, da ve kera si, sam jst se te ne spomnim, da bi mela očala[sm=zmeden.gif] Dons sm na trenežerju prekolesarila 25km, sm full crknjena
|
|
|
|