|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
15.2.2010 20:44:10   
krtekxx
Potres. Vsi 3 otroci so ratali ene 10 min pred potresom neznansko sitni, potem sem Brito probala dojit in se ej ornk streslo. No, potem so zaspali - sva jim rekla, da je padel sneg iz strehe. Danes je bilo okoli Kr že ene 15 potresnih sunkov. Pa še Renato Vidrih, znani sezmolog, ki je hodil na kavico v službi v isti kafič kot jaz, je umrluser posted image .
Mimi, jaz vstanem okoli 5h, ker preprosto ne morem začeti dneva, če v miru en spijeme ene kavice. Vendar pa grem tudi zgodaj spat - že kar enkrat po 21h. Grem štimat smučarsko robo za jutri zjutraj. Bom bolj pozno šla v službo, ker imam itak ene popoldanske bedarije in bo potem dan v službi še dolg.
Lahko noč vsem.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.2.2010 20:46:46   
Zvezdica
. Grem štimat smučarsko robo za jutri zjutraj. Bom bolj pozno šla v službo, ker imam itak ene popoldanske bedarije in bo potem dan v službi še dolg.
Lahko noč vsem.

uživaj max jutri zjutraj. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.2.2010 20:49:31   
farfala
OJ!

Res je dosti bolanih zdaj, bedna zima, pozdravite seuser posted image user posted image user posted image

sonček, mimi upam, da vaju ne boli več glavauser posted image user posted image  mimi mogoče bi pa ti to meglico omenila svojemu zdravnikuuser posted image

ulla verjamem, da si ob takem tempu in problemih zmatranauser posted image user posted image

Meso - svinjine še ni jedel, samo piščanca, govejo juho in ribe in tut še ni pokazal nekega velikega zanimanja za meso

Mleko - v palačinkah, pireju, polenti, drugače pije še AM, zvečer kašico z AM

Spanje - med 20 in 22user posted image , zbudi se med 7.30 in 10user posted image user posted image , čez dan spi navadno 2 uri po kosilu

rubica dolgo te ni bilo, tud tr bolrzni bodo rnkrat minile

zvezdica ti važička brez sivih lasuser posted image user posted image , ma saj jaz sem tud kar dolgo zdržalauser posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.2.2010 20:59:55   
farfala
Danes sem pa spoznala lušnega, simpatičnega in mirnega Tineja user posted image in njegovo mamicouser posted image . Sem ga lahko držala v naročju, se ni nič upiraluser posted image , čeprav me je prvič videluser posted image . Fajn je blo, Samo je bil čist navdušen, ampak ga je zeloooo zdelalo, je kar pred kosilom zaspal na stolčku in spal 3,5 ureuser posted image user posted image , še nikoli tolikouser posted image .Pa še bi, če ga ne bi telefon zbudil.

Pa delat začnem 1.3.

Pa Avatar sva šla pogledat - pa saj ni tak slabo, v bistvu ljubezenska zgodba in še glavni igralec je luštkanuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.2.2010 21:03:51   
mimi30
mimi prideš?

nekaj premišljujem da bi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.2.2010 21:07:28   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Danes sem pa spoznala lušnega, simpatičnega in mirnega Tineja user posted image in njegovo mamicouser posted image . Sem ga lahko držala v naročju, se ni nič upiraluser posted image , čeprav me je prvič videluser posted image . Fajn je blo, Samo je bil čist navdušen, ampak ga je zeloooo zdelalo, je kar pred kosilom zaspal na stolčku in spal 3,5 ureuser posted image user posted image , še nikoli tolikouser posted image .Pa še bi, če ga ne bi telefon zbudil.

Pa delat začnem 1.3.

Pa Avatar sva šla pogledat - pa saj ni tak slabo, v bistvu ljubezenska zgodba in še glavni igralec je luštkanuser posted image

Ja mirnega....user posted image je popoldan vse not prinesel, ko je bil na svojem teritorijuuser posted image Je blo pa fajn pa tudi se je zmatral. V avtu je v minuti zaspal (preden sva zapeljala iz vasi).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.2.2010 21:08:28   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mimi prideš?

nekaj premišljujem da bi

Pridi, pridi.user posted image Da se vidimo malo po dolgem času.

BE NICE!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.2.2010 21:10:32   
marta82
Ulla fajn da si se javila. Verjamem da si zmatrana. Upam, da bo dragi hitro okreval.

Niia kakšno je pa pri vas stanje?? A katera ve?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.2.2010 21:17:42   
marta82
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/berchet-tricikel-baby-confort/4142013032164142019
Zvezdica to kolo. Je dobil za RD od prijateljev. Super je, ker ima ročaj za potiskat tak visok in pripneš ga lahko - ma skoraj ko voziček je. Potem se pa malo predela in je navaden trikolesnik.user posted image
Ga je dragi danes malo po stanovanju peljal pa sploh ni hotel dol.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.2.2010 21:41:52   
mimi30
in se ej ornk streslo.

sam da je mim....sem si kar predstavljala kako bi to zgledalo v 12.-tem nadstropju, ki so mi ga ponujali pri ogledu stanovanjuser posted image ....sem že v 6 tem spraševala kako je s protipotresno gradnjouser posted image ....včasih sem živela v 7. in se je cel zgornji del stolpnice zibal, ko je bil potres, moj ata je baje komaj po hodniku hodil
je kar kriza ko imaš takole tri otroke doma in si po možnosti sam pol pa en takle dogodek te čist zdrma, ko začneš razmišljat kako bi se in jih rešil, če bi bilo še hujeuser posted image

krtekxx, uživaj jutri....nalij se z energijouser posted image  

mimi mogoče bi pa ti to meglico omenila svojemu zdravnikuuser posted image

farfala, po moje da ni hujšga....mal utrujenosti, jutri bo čist drgač

čakam gospodinjeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.2.2010 22:01:43   
yelci
Hoj, evo še meneuser posted image
Sej sploh ne vem kje naj začnem.........
Morm rečt, da sm prov vesela, da Kiki ni v vrtcu, k zdej je pa res velik januarčkov bolnih, se mi prov smilijo, naj se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image

Svinjine tud pri nas še nismo probal, ne vem zakaj, mislm, da kr mal cvikam, mleko dobi le v pireju in v špinači.
Pri nas ponavadi hodi spat ob 8, le takrat, ko delam popoldan, gre kasneje, k očitno hoče nadoknadit tist čas, ko nisva skupi.
Mi še zmer ne spimo ponoči, se zbudimo vsaj 4x, vstanemo okol 7, oz jst vstajam ob 5, k ob 6 že začnem delatuser posted image

Ulla, pridna si, upam na vse najbolšuser posted image

Fuul lepe slikiceuser posted image

Jst bi tud pršla na srečanje, sam bom sam kake 2 uri, k ob 2 mam seminar v Logatcu.

Farfara, odvisno kako barvo hočš met, blond so kr rizkantne, k rade potegnejo na rumen, kostanjeva barva rado potegne na črno, pa tud te trgovinske barve so zelo agresivne, ker vsebujejo barve za tkanino, zato so tud bolj obstojne, k te salonske.
Ja schwarzkopf ma tud 10min barve, sam te ne svetlijo, pa doma jih ne uporabljat, k morš res hitr barvat, k drgač, če maš predolg gor, je lahko precej temnejša kot na škatli. Zato ti priporočam, seveda, če res želiš, da se barvaš doma, Keune barve, so zelo kvalitetne.

Uff, a sm kej pozabla
Aja, Krtekxx, a ti kdaj nosiš očala, k moj pravi, da se mu zdi, da ve kera si, sam jst se te ne spomnim, da bi mela očalauser posted image

Dons sm na trenežerju prekolesarila 25km, sm full crknjena

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.2.2010 23:02:22   
VRTNICA84
Sporočam vam, da je moja pupika že ok. Imama še vpetek kontrolo in antibiotik morava pojest do konca. Pa sva na konju.

V soboto sem bila na maškaradi in je blo full fajn. Moj pa je moral v službo. Pol pa sem jaz bolj pozno prišla domov kot on.

Juti pa bom pupo malo gor oblekla.

Pri nas spi od osmih ali pa najbolj pozno pol devetih večer in do jutra tam okoli osmih. Nato pa gre popoldan spat okoli pol dvanajste in spi do dveh. Včasih več in drugič manj.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.2.2010 8:43:45   
Jancci
Dan!

Sonček a je danes kej boljši dan? Upam ,da ja.... Včeraj je bilo res kar nekaj... sem dobila prijazno opozorilo redarstva da jim dolgujem 80 evrov.Kao narobe parkirala. Zgleda bom v službo hodila samo še da zaslužim za kazni... inšpekcija, redarstvo...

Včeraj sem ravno v kopalnici nekaj motovilila, si noge brila... pa moj prleti.. poootreeees!! Men pa nič jasno! user posted image user posted image

Spanje: 19-20ih 1x je v postelji, spi do 6-7, podnevi 1x 1-3 ure.

Svinjina: še ni jedla.

Mleko: kravje iz avtomata oz. domače.. bp.
Mojca fajn maškorca tale pika user posted image Fletna!!!  Marta tvoj zaspanček je tut faca. Da kar takole zaspi!! user posted image

**** a zdej ste pa še vi zboleli??? Jao jao... bi bilo res fino, da je te zime počasi konec, ane?

Pozdravite se vsi bolančki in mamice!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je Okar????

Yelci a na aerobiko pa nič več ne prideš? Jest še vedno hodim ob torkih na pilates. Mi ful fajn naredi za hrbet. user posted image

Krtekxx si se nasmučala? Vsako jutro gledam, če te bom kje vidla, pa v bistvu niti ne vem kako ta tvoj avto zgleda?! user posted image Ob keri uri ti štartaš na AC?

Zvezdica fajn, da se ti ni treba barvat. user posted image Jest pa took siva ko ena mamca. Se moram ta teden 1x, kupla sem pa to schwarzkopf barvo.. prvič.. bomo vidl?!

Grem mal delat... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:03:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
16.2.2010 9:08:36   
kiara24
Super sonček jeeeee.....

Mašakre uspele no vsaj meni je kul. Vam napopam eno slikico ko se bo tale RR spomnil kaj naložit k dela tako počasi da je to nekaj neverjetnega....

Krtekxxx- ja res je bil potres EP center v Naklem in je fajn potreslo okorg 19 pa pol čez pol urce še enkrat pa pol okrog 22tih in on pol enajstih....

Grem eno sobico pospravit danes k nama pridejo nekaj popravljat nama je ful velika luč crknila kaako naj vam povem zobarska, k jo imava jv mojem slonu.... oz trenutno previjalnica. Pa je ne znava sama popravit je preveč zakompliciran.

Pa ne se preveč krofov najest.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.2.2010 10:24:17   
kiara24
Evo našega metuljčka na rožici user posted image

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.2.2010 10:37:51   
krtekxx
Aja, Krtekxx, a ti kdaj nosiš očala

Nimam očal. 165 cm, daljše rjave lase vedno v čopu. In stara 40 let, da ne bo gledal kake ta mlade.
Sem smučala, sam kaj ko mi čas ni dopuščal, da bi poiskala senčni pršič; na jugu je žal že skorja, ki te sili v eno čudno telovadbo.
Janci, seat alhamra temno zelen - na zunaj precej velik avto.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.2.2010 13:32:39   
nina166
Dan!

Plače zrihrane, zdajle še spijem kavico, pol pa v trgovino in po Domna  v vrtec. Za kosilo bodo danes tortilje...kaj vi jeste zraven, samo solato ali še kaj drugega?

Krtek kaj ti greš zjutraj smučat pred službo?

Daša ima očke boljše, zato nisva šle nič k zdravniku...se ful bojim da bi se tam česa nalezla, ker niso ločeni bolani in zdravi. Domen pa ima izpuščaje baje od antibiotikov tako da je šel danes v vrtec. Upam, da se ne izkaže da ni kaj drugega.

Grem zdaj...lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.2.2010 13:36:13   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

user posted image

Lepotička mala user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.2.2010 14:14:13   
Nea
Hojla!

Že drugi dan je sonček. Zunaj je ful lepo, in je še vse belo.
Erik danes ni šel v vrtec. V nedeljo popldan je začel kašljat. Včeraj je bil tečko in zelo utrujen. Zato sem ga danes doma pustila. Čeprav še vedno kašlja se mi zdi da je boljše kot je bil včeraj.
MOram ga pohvalit da je včeraj celo spal v vrtcu user posted image user posted image user posted image  So ga najprej probale dat v posteljo... he, he... ampak to pri njemu seveda ne pali. Zato so ga dale v voziček in je kar hitro zaspal. Super!!!
Če bo vse OK jutri ostane od 9ih do enih.

Tako kot pri jancci je tudi pri nas spanje še vedno katastrofa. Zaspi okoli 8. Do 11 se vsaj dvakrat oglasi... potem pa sledi serija ob 1ih, 3eh, 5ih, 6ih nakar je ob 7ih auf.
Zakaj se ta otrok še vedno tolko zbuja user posted image user posted image
Pol pa ni čudo, da čez dan spi 2x ali celo 3x od pol do ene ure. Tudi jaz bi... samo kaj če doma imam še dve čebelici ki nikoli nista pri miru.

svinjino  je že malo probal, ko sem delala bolonjeze omako

mleko - AM mu še nikoli nisem ponudila. Ko sem ga januarja ponoči prenehala dojit smo mu dali navadno mleko za pit. Nekih reakcij ni bilo... razen da mu mogoče blato bolj smrdi kot običajno.

krtekxx - user posted image  za jutranjo smuko. Ful si pridna!

niia in ostali ki so bolani user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

user posted image

Ful je cuker user posted image user posted image  

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.2.2010 14:16:18   
Nea
Pozabila.... danes z možem greva v kino... gledat Valentine's day user posted image    :čista romantika user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.2.2010 17:04:39   
sonček33
Krtekxx, a vi pridete v soboto na srečanje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.2.2010 17:10:57   
sonček33
Nea, uživajta!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.2.2010 17:11:56   
sonček33
Klara lepotička!

Nina, midva k tortiljam vedno jeva samo solato. A tortilje sama narediš? S čim pa jih filaš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.2.2010 17:13:40   
sonček33
Niia, ojej. Samo da sta doma, je pa čudno, da so vaju kljub vročini spustili domov. ČImprej se pozdravite.

Khurde, se učiš?

Ulla, fajn za izpite. Kako je opravil dragi?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......