yelci
|
Hoj, evo še mene Sej sploh ne vem kje naj začnem......... Morm rečt, da sm prov vesela, da Kiki ni v vrtcu, k zdej je pa res velik januarčkov bolnih, se mi prov smilijo, naj se čimprej pozdravijo Svinjine tud pri nas še nismo probal, ne vem zakaj, mislm, da kr mal cvikam, mleko dobi le v pireju in v špinači. Pri nas ponavadi hodi spat ob 8, le takrat, ko delam popoldan, gre kasneje, k očitno hoče nadoknadit tist čas, ko nisva skupi. Mi še zmer ne spimo ponoči, se zbudimo vsaj 4x, vstanemo okol 7, oz jst vstajam ob 5, k ob 6 že začnem delat Ulla, pridna si, upam na vse najbolš Fuul lepe slikice Jst bi tud pršla na srečanje, sam bom sam kake 2 uri, k ob 2 mam seminar v Logatcu. Farfara, odvisno kako barvo hočš met, blond so kr rizkantne, k rade potegnejo na rumen, kostanjeva barva rado potegne na črno, pa tud te trgovinske barve so zelo agresivne, ker vsebujejo barve za tkanino, zato so tud bolj obstojne, k te salonske. Ja schwarzkopf ma tud 10min barve, sam te ne svetlijo, pa doma jih ne uporabljat, k morš res hitr barvat, k drgač, če maš predolg gor, je lahko precej temnejša kot na škatli. Zato ti priporočam, seveda, če res želiš, da se barvaš doma, Keune barve, so zelo kvalitetne. Uff, a sm kej pozabla Aja, Krtekxx, a ti kdaj nosiš očala, k moj pravi, da se mu zdi, da ve kera si, sam jst se te ne spomnim, da bi mela očala Dons sm na trenežerju prekolesarila 25km, sm full crknjena
|