marta82 -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (21.5.2010 11:00:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica pa še najbolj na k*** mi gre...ko ma tist pogled in mi reče: "mami sooooooriiii" ma ne mi tega govort, ker tud slišat ne morm..mati imaš v kuhni pa ji jamri kokr češ... ne vem kaj nardit ali reč ker moj sploh nikamor ne gre...res. Greva skupaj ali z otroki. Dela doma, v službi in gospodinjstvu. No kljub temu se skregava, ampak zdaj odkar imava otroke gre res redkokam sam. Kujaj se tudi ti al pa ga pkl pa mu tamalo doma pusti, ti pa pojdi ven na drink. A bi to šlo? ma ne, sej medved tud zlo malo kam gre, res...tako malo...pa še nekam zamorjen je zadnje mesece, pa dobro...samo pozabi pa name, vrjamem, da rabi tud čas zase, samo mislim, da rabi oz. jaz rabim čas z njim! Sam on misli, da mormo potrpet tele 3 mesce al pa 6, ker mislim, da nam do poroda ne bo uspelo not bit, pol bo pa čas tudi za družino.. zadnjič mi je mami povedala en rek: Kjer se vse nedelje gara, se sreča mimo pelja! pa če po pravici povem, se mi zdi da se glih kar mim vozi...res... čeprav si zatiskam oči, a resnico poznam...bom počakala, da smo na svojem, pol bom pa vidla, bo tako kot pravi, al ne bo spremembe... ja to da mu dam v varstvo sploh ni panike, tud pomerka jo, če rečem...sam kam naj grem...meni se je družba čist zamenjala odkar sem se preselila in že na splošno nisem nek tip človeka, ki bi ob večerih ven hodila,...grem raje čez dan na čvek k kaki prijateljici...pa nima veze...jest če želim lahko grem, a jest njega pogrešam! No pa nam več jamrala, pač tkole je...življenje ni potica....še dobr da mam meto in brcača v trebuhu pa fax (če po pravici povem, bi mi bilo dolgčas brez njega....) Glej nase in na otroke in delaj predvsem tako, da boš ti zadovoljna in boš lahko to zadovoljstvo prenašala tudi na otroke. Partnerje imamo pa zato, da nam je z njimi lažje in boljše, ne slabše in težje in to bi se morali vsi zavedat. Valda pride kriza in pridejo slabi trenutki, ampak pomembno je, da ko seštejemo mora biti precej več pozitivnega. Pač tako je, ljubezen ni dovolj, za odnos je treba delat.
|
|
|
|