khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (17.5.2010 21:22:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Khurde glede dojenja pa ne vem kaj naj ti rečem. če bi mene 10 dni nazaj kdo vprašal če bom kdaj nehala, bi mu takoj odgovorila, da po moje nikole ne bo tel brez, no pa nam je uspelo, od dane sna jutri, nepričakovano, no še vedno ga podojim za zaspat ob poldan in zvečer, ma to mi res ni panike, ponoči pa se še vedno zbuja, ampak mu dam dudo in spi, kak nasvet pa težko, sej jih poznaš sama, veliko možnosti, sam itak veš da je Isa edinstvena in same boste po moje en dan pršle do tega, sam težko je dočakat ta dan, mogoče pa je že jutri tisti [sm=smiley36.gif] ko bo šla v šolo se sigurno ne bo več dojila, tko da po moje vse ob svojem cajtu mah, nekaj bo že. sej samo dojenje ne bi bilo problem, samo ona se NE doji že slab mesec, par tednov, pa sama je prišla do tega. prej se je zvečer, zjutraj in ponoči, zdaj raje počaka na zajtrk in ogromno večerja, včeraj npr. polento + 2 jogurta 180 gramska. samo to me moti, ker visi na meni in me skorajda prežvekuje. če bi vsaj pila al karkol, tko pa naredi par požirkov, niti za petino obroka ne, pol pa prime samo bradavico in cuza oz. valja po ustih. in me včas prav živčno dela, ker občutek ni ravno fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] boli ne, sam tko... zoprno je vse skupaj. ronja, sej tko nekak delam kot si napisala. ji dam "dudo", samo zavlačujem, ker včas niti ne rabi, včas zaspi že ko jo stisnem k sebi, včas jo mal božam, včas pa pač ni druge opcije oz. jokat je ne puščam, ker potem bi imela še večjo štalo z uspavanjem, če že drugo ne... Khude, glede dojenja nimam nobenega predloga, jaz ji dam, kadar hoče. Ko sem bila noseča, sem malo probala zavlačevat, če je pa res rabila, sem ji pa vseeno dala.
|
|
|
|