Najki -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (16.5.2010 9:33:21)
|
ma je bil lep soncen dan in papala sem dobre jagode, ki me ze cel teden trgajo in komaj cakala it z malim na soncek, bla ful dobre volje. mene je ful groza, da bi mi mali bruhal, na sreco se ni se zgodilo. je bil en fantek pozimi pri pediatru, ki se je pobruhal na tla, po moje to mulcke cisto izmuci. pol se pa lohk se bojis, da bo bruhal v spanju in se zadusil =$. mislim sploh januarcki, ki si ne znajo se pomagat. ko je mali prinesel virozo, sem jaz pogosto bruhala, on pa niti enkrat, sam men je ze tko skos mal slabo zarad nosecnosti. nas poba je vceraj ponoci lajajoce kasljal, sva ze pricakovala laringitis, pa je do jutra izzvenelo, nima vrocince, samo mokro izkasljuje, pogosto kiha in nosek se mu polni. zaenkrat sva si oddahnila, da ni laringitis. drugace pa je pognal ze vse trojkice, v roku enega tedna so tri pokukale ven. vceraj je sel na obisk k noni in se je nadivjal za tri dni. samo pa ze drugi dan fuuuul kaka in lula, je prislo ze parkrat skozi. upam, da je samo grozdje, ki se ga je prenajedel vceraj, da ni povezano s temle prehladkom. zvezdica js bi rekla tretje sandalce, ker imajo prstke najbolj zaprte. lusni so pa vsi. ploha za zivotinjsko carstvo se ti prav noben ne bo smejal, sej smo ga vsi zbirali vcasih in se zmeraj ga veliko odraslih zbira. da ne govorim o maniji na FBju, kjer je bila nora izmenjava digitalnih slicic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. jaz sem hotla zbirat sicer za malcka, seveda cokoladice bi bile zame hehe, sam je bil se premajhen takrat, da bi mu slikice kazala, zdej bi se komot spravila. a niso crocsi se prenerodni za januarcke? ker so natikaci, sicer so uber prakticni in udobni, sam po moje bi se skos spotikali, sploh po kaksnih plazah? soncek ful lusne supergice, sam se mi zdi, da se hitro spotaknejo z visokim podplatom. pa ce mu en bojo ravno prav, se mu lahko sezuvajo pri peti. vsaj tako zgledajo. drugace sem pa videla podobne v geoxu, zihr 2x drazje. jaz mu sicer ne bi nikoli kupila ceveljckov, ki jih ni probal, so lahko mimogrede preozki al pa prekratki, ker so ful razlicni modeli. pa v kaksnih ful hudih in dragih se je ful spotikal. ce imas moznost, jih pejta probat.
|
|
|
|