Ploha -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (5.5.2010 22:08:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde, thx, je že ok... jaz vam ful privoščim. in jaz sem vesela, presrečna, ker imam tega škratka tukaj... nekateri nikoli ne morejo uresničit te želje...tko da... treba je bit skromen sej vem, da privoščiš. samo veš, jaz nikoli toliko nisem razmišljala o možnosti, da ne bi šlo, dokler mi G ni enkrat rekla, da bi znala met probleme, če bi (pre)dolgo čakala. in še potem sem to malo na stran odrinila, pol pa na rr-ju nekaj zgodb o težavah z zanositvijo spoznala in sem drugače začela na to gledat. ker po eni strani bi lahko razmišljala tudi o splavu, ker nimam faksa dokončanega, pa z mojim imava skos neke večje ali manjše probleme ipd., pa nenačrtovano itd., ampak potem se spomnim na vaše borbe in se mi res zdi, da je včasih nenačrtovano zanosit lahko sreča. ne vem, no. težka tema. točno to...khurde ti zmeram tko fajn napišeš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] partnerski odnos pa itak nikoli ni super duper, so vzponi pa padci, sploh če si dolgo skupaj...kolk časa sta skupaj???
|
|
|
|