Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka O.k. razumem, da verjamete Požarjevemu pisanju. Pač super je verjet take stvari, se nad njimi zgražati in debatirati o njih. No, da bi en mičken logike zraven uporabili to je že težje delo. Ampak, da ste pa tako bedne, ja dobesedno bedne, da greste in hočete imet slike iznakaženega telesa, jih analizirate, to je pa že druga pesem. K, ti si pa tokrat nadmašila samo sebe. Veš, ni SB edina pokveka, ti si tudi ene vrste pokveka in to moralna pokveka. Razlika med vama dvema je samo v tem, da je za njega še uradno nedokazano, ti pa sama za sebe jasno in javno dokazuješ. Bedno, res bedno. p.s. v svoji krvoločnosti me lahko raztrgate kolikor hočete. Tu, na tej temi ste nekatere dokazale, da ste na ravni navadnih zveri. Dober tek! oka, saj nečeloma maš prav. recimo. ampak vseeno, kljub temu da ti gre požar na en organ ( pa ne samo teb) pa ima vsaj v eni točki vendarle prav - vsakodnevno se kuka med 4 stene ljudi in se naslajamo ob takimi in drugačnimi zgodbami iz življenja ljudi. pa nas tud čisto nič ne briga. tud bohve če mamo pravico. pa se noben ne usaja in ne obreguje.ker so to ljudje daleč stran, a ne. niso naši znanci, sosedje itd. in a se ti zdi prav, da poskušajo tako stvar potučkati, utišati? da taka stvar ne dobi epiloga? boli mene kakega spola je bil, kakega tiča je imela ( pravega in plastičnega), a je bil ugleden al ne. to kar je počel se nebi smelo pomest pod preprogo in dejstvo je da je požar edini k si to upa še vedno povedati. sej s to novico so ven prišli po vseh, tud resnejših medijih, samo je zdaj vse potihnilo in to je tist, kar je še bolj ogabno od tega početja. pa jaz sem zelo odprta za razmne spolne prakse ( no, ne v smislu da jih glih prakticiram ) resnično mi dol visi kaj folk počne med rjuhami pa s kom in na kak način. kakor komu paše. pa še sodomijo kot tako bi človek nekako lahko razumel, kot sem že napisala. čeprav je kazniva itd., ampak ajd. lohk probaš razumet, da je tak človek pač res sprevržen in se mal začudiš pa zgražaš. ampak to kar je pa ta tip počel, je pa čisto izživljanje. ogabno ogabno ogabno. in zdej se bo vse pometlo pod preprogo. ogabno do neba in nazaj. pač, če se poslužuješ tok deviantenga vedenja moraš računat na javni linč, če se zadeva razve.