Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 1.3.2010 21:49:03
|
|
|
|
Kati81
|
Cappy evo tvoja Lana je 9 dni mlajša k moja Kaja in tvoj mali je ravno tako 9 dni mlajši k moj. Sva dobr to naplanirale.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 8:41:56
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Čestitke vsem mamicam . No...pa gremo pogledat še novo temo .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 12:15:32
|
|
|
|
zvesta
|
Nena87 sporoča: 1.3.2010 ob 15.33 sma dobila prvorojenko. Ime mi je Shanaia, tehtam 3790 g in sem velika 52 cm. Če bi bilo prestopno leto, bi ostala v februarju. user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 12:32:34
|
|
|
|
junehope
|
Čestitke tudi Neni87 za hčerkico . Vse že rojevajo razen mene. Madonca a bom res čisto ta zadnja . Pa drugič, naj bi ženske rodile pred rokom, pha. Očitno sem izjema, ki potrjuje pravilo. Pri meni ni nikakršnih znakov, niti otrjevanje trebuha, špikanja, no ja dete se je malce bolj umirilo in trebuh je malce nižje ( samo nisem več prepričana če je mojim zaznavam sploh še za verjet ker si tako želim da bi se stvar končno pričela). Potrpežljivost tudi ni ravno moja močna točka. Ampak če ne bom kmalu rodila se bom začela spraševatiali ali naj namesto zimskih cot pripravim kar pomladne ? Da boste vedele da sem prav vsem mamicam že pošteno fauš.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 12:57:35
|
|
|
|
zvesta
|
junehope, saj bo, saj bo... samo malo še...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 14:59:55
|
|
|
|
dskubin
|
Nena - čestitke! junehope - sej smo še s tabo, te ne bomo zapustile!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:46:14
|
|
|
|
Jada82
|
Junehope, navijamo, da bo čim prej!!!! Bo bo, brez skrbi, kar pride ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:33:05
|
|
|
|
junehope
|
Hvala vsem za moralno podporo, sicer pa upam da se prav kmalu beremo na forumu za dojenčke. Samo ne smem preveč razmišljat kaj vse gre lahko narobe. Vsem mamicam želim miren spanec, pa da otročkii pridno jejo, se redijo in smejijo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 3.3.2010 11:15:59
|
|
|
|
Lara73
|
še vztrajaš? tud jest sem bila tooook naveličana, pa sem rodila 2 dni pred rokom. bo pa potem toliko slajše.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 3.3.2010 20:38:55
|
|
|
|
junehope
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 še vztrajaš? tud jest sem bila tooook naveličana, pa sem rodila 2 dni pred rokom. bo pa potem toliko slajše. Ja dete še vztraja, ne jaz. Danes sem imela pregled v LJ, pa je G ugotovil eno dogajanje na ctg in sicer ena slutnja popadka (mene je bolj tiščalo kot karkoli drugega), potem sem bila vaginalno pregledana, zdaj sem pa na vložkih ker imam krvav izcedek, posledica vaginalnega pregleda. Bomo videli, če se bo jutri začelo kaj dogajat. Joj kako sem nestrpna, sem že tako motena da dete v trebuhu prepričujem, da zdaj je pa že čas da se vidimo in naj se že čimprej odloči pokukat na svet, ker jo že vsi nestrpno pričakujemo ( Z vso sosesko vred) Imam občutek da se bom morala počasi že začeti opravičevati zakaj sploh hodim še naokoli v enem kosu. Vsem frišnim mamicam želim čim mirnejšo noč (sebi pa čim bolj dinamično )
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 3.3.2010 23:03:05
|
|
|
|
JanaB
|
Junehope ne skrbi nisi zadnja, ker tudi jaz še vedno čakam Včeraj sem imela pregled in se še nič ne dogaja. Čista marčica bo naša punca pa sem bila prepričana, da nas pride pogledat že februarja. Znakov nimam praktično nobenih tako, da mi ne preostane drugega kot čičat in čakat Veliko sreče pa da bi čimprej dočakala otročka.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 4.3.2010 9:46:51
|
|
|
|
lunca83
|
Tako pa sva tudi midva doma. 25.2.2010 ob 12.25 je prijokal na svet mali Sven, težek 3400g in velik 53cm. Po menjših začetnih težavicah se že crtava doma in se ne moreva načuditi kako lepo je ko imaš pri sebi svojo štručko. Vsem želim zdrave otročke in obilico lepih in nasmejanih trenutkov.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 4.3.2010 10:11:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca83 Tako pa sva tudi midva doma. 25.2.2010 ob 12.25 je prijokal na svet mali Sven, težek 3400g in velik 53cm. Po menjših začetnih težavicah se že crtava doma in se ne moreva načuditi kako lepo je ko imaš pri sebi svojo štručko. Vsem želim zdrave otročke in obilico lepih in nasmejanih trenutkov. lunca, čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 4.3.2010 15:00:36
|
|
|
|
junehope
|
O lunca, super, Upam da ti midve z janob kmalu slediva, obe pridno čakava (čičam ravno ne ker ne znam biti pri miru )
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 4.3.2010 15:02:23
|
|
|
|
zvesta
|
kaj pa je z Astralis? a že ziba?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 6.3.2010 16:35:04
|
|
|
|
Astralis
|
nooooo imamo marcevko z imenom Brina Antonie, 4kg in 52 cm. 3.3.2010 se je zjutraj z indukcijo zacelo... po 8h mucenja, ko se nisem odpirala (popadki pa za vola ubit) sledil CR in ob 3.37 popoldan sem se koncno razdelila na dvoje. imela sem fantasticno ekipo dr. in asistentov + seveda dragega moza okrevam biskovito, tudi dojimo lepo in nasploh smo najbolj srecna druzinica na svetu Brina je popolna v pon. bomo ze doma
< Sporočilo je popravil Astralis -- 6.3.2010 16:36:03 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 6.3.2010 17:05:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis nooooo imamo marcevko z imenom Brina Antonie, 4kg in 52 cm. 3.3.2010 se je zjutraj z indukcijo zacelo... po 8h mucenja, ko se nisem odpirala (popadki pa za vola ubit) sledil CR in ob 3.37 popoldan sem se koncno razdelila na dvoje. imela sem fantasticno ekipo dr. in asistentov + seveda dragega moza okrevam biskovito, tudi dojimo lepo in nasploh smo najbolj srecna druzinica na svetu Brina je popolna v pon. bomo ze doma Astralis, čestitke....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 6.3.2010 21:44:51
|
|
|
|
lucika
|
pozdravljene februarke, in čestitke vsem! sem kar za vami, rok imam v ponedeljek. nekako sem računala, da mi ne bo treba na ctg v porodnišnico, pa zgleda da kar bo treba... tiste, ki ste hodile v mb, a se je potrebno naročiti na te ctg-je in kje? Ali se jim lahko kar naslikam tam, pa me bodo vzeli? Hvala za informacijo... iščem in iščem in nič konkretnega ne najdem:(
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 7.3.2010 14:41:43
|
|
|
|
junehope
|
Čestitke, astralis Me tvoj porod spomnja na mojega prvega, ful hudi popadki, odpirala pa sem se minimalno. Ampak sem vseeno uspela roditi vaginalno. Sicer sem pa za jutri zmenjena z babicvo, da grem rodit, ker je že en teden po porodu, mi bodo pač sprožili, ker se mi noče nič dogajat. Kakšna simbolika, 8 marec, na dan žena. IZVIRNO SPOROČILO: lucika pozdravljene februarke, in čestitke vsem! sem kar za vami, rok imam v ponedeljek. nekako sem računala, da mi ne bo treba na ctg v porodnišnico, pa zgleda da kar bo treba... tiste, ki ste hodile v mb, a se je potrebno naročiti na te ctg-je in kje? Ali se jim lahko kar naslikam tam, pa me bodo vzeli? Hvala za informacijo... iščem in iščem in nič konkretnega ne najdem:( Lucika, ti se kar naslikaj tam z napotnico od ginekologinje, če si že po roku oz. na isti dan kot imaš rok. Sicer ima vsaka porodnišnica malce svojo politiko, samo sem prepričana, da te ne bodo zavrnili. Lahko uporabiš kar napotnico, ki si jo dobila za rodit, samo boš potem mogla dobit še drugio pri svojem G, če te ne bodo v ponedeljek že slučajno hoteli zadržati, pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 7.3.2010 14:56:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika pozdravljene februarke, in čestitke vsem! sem kar za vami, rok imam v ponedeljek. nekako sem računala, da mi ne bo treba na ctg v porodnišnico, pa zgleda da kar bo treba... tiste, ki ste hodile v mb, a se je potrebno naročiti na te ctg-je in kje? Ali se jim lahko kar naslikam tam, pa me bodo vzeli? Hvala za informacijo... iščem in iščem in nič konkretnega ne najdem:( lucika, dva dni prrd PDP pokličeš v porodnišnico, pa ti povejo uro kdaj naj prideš...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 7.3.2010 14:57:31
|
|
|
|
zvesta
|
junehope, mogoče se pa začne do jutri še kaj dogajat :) drugače boš imela pa vsekakor lepo darilo za 8. marec...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 8.3.2010 7:42:28
|
|
|
|
junehope
|
Evo, danes grem rodit, če res ne bo kakšna višja sila posegla vmes. Danes ponoči s kakšnim power sleepom ni bilo nič, ker je dete delalo lupinge v buščku. Mislim, kaj šele bo ko pride ven, najbrž cel žur za mamico Vsem ostalim, ki jim je ta podvig že uspel pa želim pridne otročke, žal je samo vreme malce zagodlo, ker je kljub soncu premrzlo, da bi vozičkale. Sicer pa imate svoje sončke že doma .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 8.3.2010 8:58:07
|
|
|
|
zvesta
|
junehope, srečno....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?