ursulina
|
o, čestitke novima mamicama!!!! super, sem ravno hotela vprašat, kdaj se prevesi v ribico in imam točen odgovor, se pravi, da lahko grem jutri rodit , ker sem upala, da bo počakala, da bo ribica... imam sestro vodnarko, pa sva si tako kontra, da včasih ne vem kam naj z njenim načinom razmišljanja jaz sem oktoberski škorpijon, ati je tehtnica, bodoči veliki bratec pa kozorogec in bo ribica super pasala zraven bravo mi no, mal za šalo mal zares... mene je danes zjutraj kar mal zvijalo, da sem že mislila, da se bo prej kaj nakuhalo, saj imam danes CTG pa bomo videli...do kdaj mormo počakat s porodom - do pol osmih? kadarkoli dvignem lenarta, me potem mal opomni trebuh da mu je 12kg preveč, ampak kaj morem, če sem pa sama z njim, pa je treba nos pucat, ker je prehlajen, pa previt, pa v stolček dat pa po ubijalskih štengah dol nest ipd... čikapika, super za visok prag bolečine, to ti je lepa popotnica za v porodno!!!! upam, da se tvoj zmeni, da ne bosta z sama že prve dni doma, to pa le ni najbolj fer do vaju, predvsem če v službi nimajo razumevanja za to - da ne bi dali očetovskega - pa še ti prvi dnevi so tako nepozabni, da je vsako uro škoda zamudit, čeprav se kakšnemu zdi, da je dolgčas, ampak se maš tako za nagledat malega bitjeca, da si res ne predstavljam biti brez dragega doma... no, vsega pa tudi ne moremo imeti, to je res... no ja, grem jaz nekaj pojest, potem pa imam pregled, pa ne vem, al bi se odpeljala al bi taksi naročila... kaj če me obdržijo? bom videla,... lepo bodite, božajte trebuhe, štručke ne bodo več dolgo notri