Jaka RR -> RE: RR team.... (8.2.2010 20:22:18)
|
Spoštovani uporabniki, tole kar sem pa v tej temi prebral, pa me je bolj razžalostilo kot karkoli drugega v precej dolgem obdobju. Zavedati se morate, da imamo na Ringaraji verjetno eno največjih skupnosti v Sloveniji sploh. Morda imata Facebook in 24ur več uporabnikov, interakcije v taki obliki pa še zdaleč ne. Ne moremo pričakovati, da se bomo vsi razumeli kot ena velika srečna družina. Noben ni tako naiven, da bi v tako veliki množici to pričakoval. Mislim, da pa ni prav nič odveč pričakovati, da skušamo biti čimbolj odprti in tolerantni en do drugega. Ker gre za virtualno komuniciranje, se je potrebno zavedati, da moramo biti vsi skupaj še bolj previdni kaj napišemo (predvsem pa preberemo). Skupina, ki skrbi za našo skupnost je vedno večja in se trudi po najboljših močeh. Ne dvomim, da se kdaj prikradejo napake tudi njim/nam. Ampak blatenje kar povprek pa mislim, da ni na mestu. Če se kdaj z njihovo odločitvijo ne strinjate, lahko posredujete mnenje vse do mene osebno. V zadnjem obdobju sta do mene prišli samo dve stvari povezani s skupnostjo. Ena je bila povezana z nedovoljenim oglaševanjem drugo pa bomo predali policiji. Kar se tiče donacij: v podjetju Danu (podjetje, ki upravlja s portalom Ringaraja.net in sestrskimi portali v šestih državah) smo se odločili za drugačno pot kot večina drugih. Strogo ločujemo dobrodelno dejavnost (ki se izvaja v okviru ustanove Danu filantropija) in poslovanje podjetja Danu. Noben vas ne sili, da namenite svoj trdno prislužen denar prav nam. Veseli bomo, če ga boste in osebno obljubim, da ga bomo skrbno namenili projektom, ki so dejansko pomembni za našo skupnost. Seveda pa imate na izbiro ogromno drugih inštitucij. Vabilo, da namenite sredstva naši Ustanovi, je bilo vsaj toliko vabilo, da sredstva namenite komurkoli. (Po izkušnjah) je najslabše, če ta denar prepustite državi. Kot bi si želel, da bi reagirali tudi vi, naši zvesti uporabniki, bom to debato prebral kot slab dan, ki se pripeti vsakomur. Upam, da bo jutri lepši dan, da bomo vsi skupaj boljše volje. Hkrati pa bi vas rad spomnil, da nas v naslednjih dneh čakajo novosti na portalu. Upam, da se jih boste razveselili vsaj toliko, kot smo se mi veselili, ko smo jih pripravljali za vas. Prijazen pozdrav in prijetno uporabo portalo portala vsem (tudi če forum bojkotirate ;)), Jaka
|
|
|
|