glen -> RE: plesno akrobatska skupina flip (8.2.2010 22:50:50)
|
Sem z obale. Imam 5 letnico in septembra smo razmišljali da bi jo vpisali v Flip,pa se je na koncu odločila za balet. Kaj naj rečem,verjamem ali ne? Za trenutek pomislim da ni možno, za trenutek da je. Mislim da ni šlo toliko za čudne prijeme med treningi, ampak po treningih in na različnih gostovanjih po slo in tujini(vsi vemo da je akr. skupina Flip zelo uspešna doma in v tujini, in da veliko potujejo),,ko so otroci po par dni odsotni od doma,na avtobusu,...... Mislim da so bile prve prijave za to,pol pa najbrž še kaka za kak prijem pri treningu,kar pa se mi zdi bedasto. Vem da je bilo govora,da so se čudne stvari dogajale na avtobusu, ko so se vračali iz zadnjega gostovanja,punčka ali dve tri so to omenile doma in tako so je začelo. Kar sem napisala, nisem slišala iz prve roka,zato so lahko govorice neresnične in ne želim nikogar obsojat,dokler mu krivda ni dokazana. Se pa ne spomnem da bi ta trener mel kdaj kako punco,sam to ni merilo. Zaenkrat sem samo srečna, da moja punčka ne hodi na Flip ker bi bila v dvomih. Prijateljičina punčka hodi na Flip že 4 leta,in ona pravi da neverjame v to. Upam da res drži. Čas bo pokazal svoje.
|
|
|
|