manna -> RE: nočna izmena- hranjenje (8.2.2010 20:37:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa IZVIRNO SPOROČILO: neli365 Naš mulc je delal isto, budil me je na uro ponoči in težil. Bila sem taka kot cota cel dan. In potem sem rekla dovolj je. Po 6 mesecu dojenček ne rabi hrane ponoči, to je samo cartanje (rekla pediatrinja). In tako smo ga pustili 2 noči, da je tudi jokal, pa dudo sem mu tiščala itd. v glavnem se je splačalo gre spat ob 9 in spi do 6 včasih tudi do 8 in potem dobi flaško. Res je, da se včasih zbudi ponoči in joče, ampak mu dam samo dudo in spi naprej. Srce se mi je trgalo ko sem to naredila ampak mali me je dobesedno že izsiljeval. jaz sem naredila isto...........dve noči je jokal, potem je bil pa mir in tako že od šestega meseca dalje spimo celo noč. Moram se oglasiti ker me srbijo prsti.....in ker imam lih čas. Tisti jok vajinih dojenčkov ni bil izsiljevanje, bil je potreba, na katero se niste odzvale. In otrok je nehal jokati ker je otopel in utrujen spoznal, da nikogar ne bo, ki bi mu dal tisto kar hoče. Zdaj je navajen da če se zbudi, ne bo mlekca ponoči. In spi dalje. Razumem da pustiš če otrok malo positnari, tarna, se malo pojezi. Ampak da ga pustiš jokat ponoči v temi - tega pa ne sprejmem! Ampak dobro saj - vsaka po svoje.
|
|
|
|