koala -> RE: POROČNA PRIČA (17.2.2010 12:30:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla To je čist odvisno kakšne vrste poroka bo. Oz. kaj nevesta pričakuje od tebe... Ponekod se pričakuje, da priča kupi oreng darilo, ponekod plača fotografa ali snemalca, ponekod kupi torto, ... pač različno. Jaz sem imela za pričo svojo najboljšo prijateljico in sem ji vnaprej povedala, da ne želim, da mi mora ne vem kaj kupovat (ker niti ni bil smisel poroke v tem) in da pač želim, da je tisti dan ob meni. Potem je pač dala denar in kupila eno krasno vazo in vse skupaj lepo aranžirala. Med samo poroko pa je bila pač ves čas ob meni, skrbela za koordinacijo ljudi, da so se znali postavit tam kot je blo treba... .Skrbela za odnašanje daril, skrbela zame in za moj šopek (mi ga je prijela tam ko je blo treba - ko sem se podpisovala, ko sva z možem natikala prstane, itd.). Poskrbela je tudi, da je torta prišla iz slaščičarne do restavracije, kjer smo imeli fešto... V glavnem, za take "protokolne" stvari je bla pač tam, da nisem jaz mela vsega ves čas v glavi. Za darilo najbolje, da jo vprašaš... da vidiš, kaj sploh pričakuje. Protokol - enako. Probajta skupaj vnaprej doreči malenkosti in se zmenita, za kaj boš ti poskrbela na sami poroki. POdpis, sama nebi mogla napisati bolje!
|
|
|
|