Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 16.2.2010 21:59:19
|
|
|
|
leilani
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Še eno podvprašanje za punce ki bolj obvladate italijansko glasbo kot jaz...v tem mixu je vključen tudi komad ki gre takole: ''chin chin, salute a te, chin chin, a nostro amor''. SIgurno sem napačno napisal, me pa zanima original izvajalec in naslov pesmi. Se lepo zahvaljujem. Grega mislim, da bo ta pravi... Richard Anthony - Cin Cin: http://www.youtube.com/watch?v=NoYPTyVryUk pa še link do besedila: http://www.lyricstime.com/richard-anthony-cin-cin-lyrics.html pa uživej...
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 8:12:45
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Madelca, tole je železni repertuar ki nikakor ne sme manjkat Ima pa vsaka skupina ki si jo pastala, svojo zgodbo v ozadju Če samo omenimo Roxette...si vedla da je imela Marie Fridrekssonn, raka? In da po terapiji (žal) ni bila več sposobna delat glasbe? Žalostna zgodba, ampak Roxette imajo hitov več kot dovolj ;) Colt nisem vedela,žal Mi je pa njihova glasba res super,vsa,ne samo tale,ko sem jo dala gor. Sicer ne vem,kako dolgo so bili na sceni preden sem jih začela poslušat in kako dolgo potem,ko sem jih "nehala",ampak za tisti moj čas so bili super. Verjamem,da ima vsaka skupina svojo zgodbo v ozadju,ker le to nosimo vsi,vsak svojo
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 9:02:04
|
|
|
|
noranate
|
Madela , tud to včasih paše. Predvsem pa ne sme manjkat Whitney Houston, pa Celine Dion. Colt, sem prežvečila Cooperja in se ni nikamor zataknil. Danes sem sicer bikersko navdihnjena (beri nastrojena ), hčera kupuje težji motor . Colt prilepi kaj, da se navadim bikerjev.
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 9:06:45
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Madela , tud to včasih paše. Predvsem pa ne sme manjkat Whitney Houston, pa Celine Dion. Nisem pozabila na njiju oziroma njuno glasbo,se strinjam s tabo Sicer pa sem jaz poslušala še The Kelly Familly,ampak ne bom dajala gor,da ne bo kdo bruhal,kot je bilo že enkrat omenjeno Pa Abba,recimo...sam to je bolj glasba iz mladosti moje mame
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 10:55:56
|
|
|
|
noranate
|
Abba, the best. MMMMM, pa Julio Iglesias
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 15:54:40
|
|
|
|
noranate
|
Yeeees Madela , mini krila, kratke majčke, strupeni mamini pogledi (podobni mojim danes)
|
|
|
|
RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik... 17.2.2010 19:24:57
|
|
|
|
Colt
|
Ena izmed 50ih najlepših love songs kar jih poznam. Dva profesorja... http://www.youtube.com/watch?v=44Umae0DEts Enostavno nebeško...
< Sporočilo je popravil Colt -- 17.2.2010 19:26:19 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?