|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malce dobre glasbe, zelo žlahtnega letnik...
16.2.2010 21:59:19   
leilani
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Še eno podvprašanje za punce ki bolj obvladate italijansko glasbo kot jaz...v tem mixu je vključen tudi komad ki gre takole: ''chin chin, salute a te, chin chin, a nostro amor''. SIgurno sem napačno napisal, me pa zanima original izvajalec in naslov pesmi. Se lepo zahvaljujem.

Grega

mislim, da bo ta pravi...

Richard Anthony - Cin Cin: http://www.youtube.com/watch?v=NoYPTyVryUk

pa še link do besedila: http://www.lyricstime.com/richard-anthony-cin-cin-lyrics.html

pa uživej... user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 101
17.2.2010 8:12:45   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Madelca, tole je železni repertuar ki nikakor ne sme manjkat user posted image Ima pa vsaka skupina ki si jo pastala, svojo zgodbo v ozadju user posted image

Če samo omenimo Roxette...si vedla da je imela Marie Fridrekssonn, raka? In da po terapiji (žal) ni bila več sposobna delat glasbe? Žalostna zgodba, ampak Roxette imajo hitov več kot dovolj ;)

Colt nisem vedela,žaluser posted image Mi je pa njihova glasba res super,vsa,ne samo tale,ko sem jo dala gor.
Sicer ne vem,kako dolgo so bili na sceni preden sem jih začela poslušat in kako dolgo potem,ko sem jih "nehala",ampak za tisti moj čas so bili super.
Verjamem,da ima vsaka skupina svojo zgodbo v ozadju,ker le to nosimo vsi,vsak svojo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 102
17.2.2010 9:02:04   
noranate
Madela user posted image , tud to včasih paše. Predvsem pa ne sme manjkat Whitney Houston, pa Celine Dion.

Colt, sem prežvečila Cooperja in se ni nikamor zataknil.user posted image

Danes sem sicer bikersko navdihnjena (beri nastrojenauser posted image ), hčera kupuje težji motoruser posted image user posted image user posted image .
Colt prilepi kaj, da se navadim bikerjev.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 103
17.2.2010 9:06:45   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela user posted image , tud to včasih paše. Predvsem pa ne sme manjkat Whitney Houston, pa Celine Dion.

Nisem pozabila na njiju oziroma njuno glasbo,se strinjam s tabo user posted image user posted image
Sicer pa sem jaz poslušala še The Kelly Familly,ampak ne bom dajala gor,da ne bo kdo bruhal,kot je bilo že enkrat omenjeno user posted image Pa Abba,recimo...sam to je bolj glasba iz mladosti moje mame user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 104
17.2.2010 10:55:56   
noranate
Abba, the best. MMMMM, pa Julio Iglesiasuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 105
17.2.2010 14:16:16   
madela
Norica,kaj pa tale user posted image Joj,je bilo to zanimivo,ko smo se učili plesat na tole user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=fvw

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 106
17.2.2010 15:54:40   
noranate
Yeeees Madelauser posted image , mini krila, kratke majčke, strupeni mamini pogledi (podobni mojim danes)user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 107
17.2.2010 19:24:57   
Colt
Ena izmed 50ih najlepših love songs kar jih poznam. Dva profesorja...

http://www.youtube.com/watch?v=44Umae0DEts

Enostavno nebeško...

< Sporočilo je popravil Colt -- 17.2.2010 19:26:19 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 108
19.2.2010 20:11:45   
ivao1
evo še ena dobra    http://www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg

lep večer

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 109
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?